امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت

2 ساعته دارم ی چیزی و دانلود می کنم!

بالاخره دانلود شددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(25-05-2013، 17:08)پوريا2222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='maryam jooon' pid='704801' dateline='1369490844']
دلم تنگ شده .. دلم تنگ شده .. دلم .. تنگ .. دل .. دلم تنگ شده
گرف لجن دورمو .. گم کردم خودمو .. =(((((
ولی باز تاریکی مرد و من دیدم صبمو:|
cof cof
آگهی
(يه بار ديگه آهنگ بخونين اي جارو ميبندم)آرزوي مديريت
پرسپوليس در خواب بيند پنبه دانه گهي 4 تا 4 تا خورد گه دانه دانهBig GrinBig Grin
کلاس چیز زبان....
مع مع دالی معلم من با ایرانسل ادمدم...
:|||||
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط پوريا2222
(25-05-2013، 17:23)پوريا2222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:21)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:19)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:17)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:14)پوريا2222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبلت من مال تو.
7تا بازي روش ريختن

cryingcryingcryingبابا این پسره مزاحمم میشهcryingcryingcrying
مادرت کجاس؟Dodgy

تو جیبمهDodgycryingcryingcrying

كمن مزاحم ميشم

اره میشی که چی؟fishing
 سپاس شده توسط پوريا2222
(25-05-2013، 17:17)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:14)پوريا2222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:13)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:09)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:07)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی دارم خوشگله
فرار کرده زدستم
دوریش برایم مشکله
کاش کیف پولشو برمیداشتم:492:
مگه الکی هست.Dodgy
دارم میگم اگه داشتم برو بردار.اگه نداشتم هم ول کن برو.Sleepyمادرت کجاس؟Dodgy

تبلت موخوامcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

تبلت من مال تو.
7تا بازي روش ريختن

مگه فرزام شوهرت نیس،خُب صداش کن.Sleepy
 سپاس شده توسط پوريا2222 ، L.A.78
(25-05-2013، 17:24)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:21)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:19)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبلت من مال تو.
7تا بازي روش ريختن

مادرت کجاس؟Dodgy

صداش کن بیاد کارش دارم.Sleepyنام کاربریش چیه؟Smile

برو تبلت بخر اولShy
 سپاس شده توسط پوريا2222
(25-05-2013، 17:26)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:23)پوريا2222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرت کجاس؟Dodgy

كي من مزاحم ميشم

اره میشی که چی؟fishing

نامرد من كي مزاحمت شدم بهت يه پيشنهاد دادم
Exclamation
گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 161
 سپاس شده توسط پوريا2222
دافا علاقه دارن تا با ما بازی کنن ..
سواره یه بوگاتی که تهش دافم نشسته..
یه گوشه که لب استخر میشه واسم برشته ..

دافه میرقصه واسم رو میز بیلیارد ..چونکه فهمید تو حسابم هس سه میـــلیـــآرد ..کمرش باریک با دماغش کوچیکو ...
ــــــــــــــ
صبا شام میخورم میخوابم و شبا میگردم همه روانپزشکای اینجارم روانــــــی کردم ..
عرق سگی میخورم حتی تو هوای گرمم..
اینقد رپ خونـــدم کلفت شده رگای گردن..
هــــــــهههه نقطه سر خـــط من بچه بـــدیم ..
 سپاس شده توسط پوريا2222
(25-05-2013، 17:28)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 17:24)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرت کجاس؟Dodgy

صداش کن بیاد کارش دارم.Sleepyنام کاربریش چیه؟Smile

برو تبلت بخر اولShy

من تبلت دارم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان