امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت

(24-05-2013، 21:58)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:57)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:54)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:49)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:47)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری

black dragon

بوییییییییییی!

این اونه :|

عجــــــب :|

اون خیلی بد اخلاق بود ولی این نه :|

عجــــب :|

Big Grin

ا
بز زبونتو از حلقومت میکشم بیرون میدم به سگا بخورنا :|
پشت سر من حرف میزنی دارم برات :|

وووییییییییی :|

عجـــــب :|
من اخلاقم همیشه و همیشه خوب بوده :|
مگه غیر از اینه؟ o_O

اره بابا مدیر بودی خیلی ادم عوضی بودی ببخشدا
بابا این ستاره هم چرا جوابمو نمیده
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(24-05-2013، 21:57)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:56)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من رای ندین خیلی خرین :|

چی میگی بابا چون ممکنه بعد از انتخوابات دیگه زنده نباشیمSad
انتخابات عزیزم :|
مردشور معلمتو ببرن :]
چرا زنده نباشیم مگه قراره نابودمون کنن :|
هر خری رئیس جمهور شه از اون عنتری بهتره :|
 سپاس شده توسط Farzam31 ، ☻☺KinG♥emO☻☺
(24-05-2013، 21:59)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:57)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:55)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:55)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:53)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ تف :|

زبون باز کرد :|
مرگ :|
درد :|
کوفت :|
ت میرسه زودتر !
تو هست و نیستت :|
تو دلت
تو وجودت :|
گاو هلندی :|

داشتی کانتر بازی میکردی ؟
(24-05-2013، 22:00)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:59)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:57)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:55)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:55)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبون باز کرد :|
ت میرسه زودتر !
تو دلت

شتر مرغ آفریقایی :|
آری =))
آبجی خنگول برو وبمو ببین :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.ta2afm.blogfa.com/

نظر بده :|
(24-05-2013، 22:00)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:58)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:57)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:54)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:49)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوییییییییییی!

Big Grin

ا

مگه غیر از اینه؟ o_O

افلاینه گاندی O_o
(24-05-2013، 22:00)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:57)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 21:56)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من رای ندین خیلی خرین :|

چی میگی بابا چون ممکنه بعد از انتخوابات دیگه زنده نباشیمSad
انتخابات عزیزم :|
مردشور معلمتو ببرن :]
چرا زنده نباشیم مگه قراره نابودمون کنن :|
هر خری رئیس جمهور شه از اون عنتری بهتره :|

احتمال مردن زیاده بگم بحث سیاسی میشه محروم میشم
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-05-2013، 22:00)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوییییییییییی!

Big Grin

ا

مگه غیر از اینه؟ o_O

نمیبخشم غلط خوردی به من فحش میدی :|
میام همونجا ازت یه ترول درست میکنم به عنوان یاد بود میزارم تو پروفایلتا :]
(24-05-2013، 22:01)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه غیر از اینه؟ o_O

افلاینه گاندی O_o
انلاینم بود نمیدادهمه عوض شدن
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-05-2013، 22:01)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 22:00)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت میرسه زودتر !
تو دلت

شتر مرغ آفریقایی :|
آری =))
خرچنگ چینی :|
نایف ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان