نقل قول: غلتفرید کلی غلت دیکته ای داری ها!!!!!!!!!!!
|
امتیاز موضوع:
معمر قذافی |
||||||||||||||||||||
19-03-2012، 13:46
چون تند و شتابات می نویسم. من مدیرم کلی کار دارم هم شخصی هم مدیریتی. پس انقدر گیر ندید به این قضیه چون من مجبورم سری بنویسم.
19-03-2012، 19:16
معمر قذافی می گفت:
((هیچ کشوری بدون دموکراسی نیست جز لیبی))
29-03-2012، 15:20
قبول دارم که کارشون اشتباه بود. باید به دادگاه می بردنش تا چیز های بیشتری روشن می شد. اون هایی که کشتنش دلیل شخصی داشتن که اصلا کاروشن درست نبود.
البته کشتن او در ابهام است به احتمال زیاد انقلابیون ومردم مقصر نبودند وبهتره این طور فکر کنیم که کار مردم لیبی نبود وناتو پس از حمله هوایی به
مقر او آدمکش فرستاده واونو کشته و کار ناتو بوده چون اگر به دادگاه می رفت مثل صدام اسرار زیادی رو ضد ناتو برملا می کرد.
29-03-2012، 16:08
حالا چه آدم خوبی بوده چه نبوده بس کنین میشه به نظر من آدم خوبی نبوده و انشالله برای همیشه عذاب بکشه
29-03-2012، 16:09
نظرتون برای خودتون
نظرتونو با مدرک بگین نه با انشالله
مدرک میخوای ؟ بهت مدرک میدم ]
این همه مردوماشو اذیت کرد این همه کشتو کشتار این همه سرمایه ی ملی شونو به استعمار گرا داد ..........
کمی تند رفتم ببخشید(این فرید اعصاب منو خرد کرده)
مدارک رو تصویری از کتب معتبر یا فیلم های معتبر ارائه دهید تا بحث کنیم نقل قول: سرمایه ی ملی شونو به استعمار گرا دادمی گم اطلاعاتت کمه اینه. اون اتفاقا برعکس سرمایه های کشورشو ملی کردو به هیچ کس نداد .این از نقاط مثبتشه.نفت لیبی رو ملی کرد وضد ناتو جبهه گرفت.اون مبارز ضد استعمارگرا بود وهمون استعمار گرا ضد حکومتش انقلاب راه انداختن وکشتنش
29-03-2012، 16:22
هرکار کرده سرمایه ملتش را به استعمار گرا نداده
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
ریگان، قذافی را سگ دیوانه خاورمیانه میخواند |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان