امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

همــه قول رفتن و با "دبــــــه" درآوردن بعد دو روز رو خــــوب درک میکنن ..
مثه خوده سحرSmile
هرروز دارم بآی نت میدم .. در حال حاضرم در سعی و تلاش واسه بآی نتم .. ولی همه مطمینن زرشکه حرفام..
من شمارو نمیشناسم.. امیدروارم.مث من نباشین!هرگز..
آگهی
(23-05-2013، 21:40)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:39)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:38)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:36)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:34)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوبید؟
کجا میخوای بری ها غلط کردی مگه من میزارم بری
مگر اینکه از نعش من رد بشیAngry

راستی تو بیجا میکنی بری اگه رفتی دوتا پاتو قط میکنم راست دارم میگم ازادت نمیزارم تا وقتی بگی نمیرمAngryAngryAngry

الفرارBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اجی اواتار قبلیت قشنگ تر بود

به شرطی عوض میکنم اواتارم را تا بگی نمیرمAngryAngry

اجی گلم من که نمیرم فقط از این به بعد فقط صبحا میام
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
بچه نکنی داری الکی میگی؟ وای به حالت داری الکی میگی وای به حالت AngryDodgy
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 522

(23-05-2013، 21:40)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:38)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:37)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:36)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:34)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه عزیزم باید برم نمیشه قول میدم صبح ها بیام عشقم

قول میدم
من نفهمیدم موضوع چیه الان میخوای واسه دو سه روز بری یا بریو دیگه برنگردی؟

نه دیگه کلا کم میام ولی قول میدم بیام شمارمو شنبه به تو و ستاره و فرید پ خ میکنم
نخیر من این چیزا حالیم نمیشه میگم نمیری یعنی نمیری
پس نزار اون روی سگ من بالا بیاد
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

(23-05-2013، 21:38)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی تو بیجا میکنی بری اگه رفتی دوتا پاتو قط میکنم راست دارم میگم ازادت نمیزارم تا وقتی بگی نمیرمAngryAngryAngry
سلام
اواتارتو عوض کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی اشکهایم بر روی زمین ریخت تو هرگز ندیدی که چگونه میگریم تو دلم را با بی کسی تنها گذاشتی و چشمانم را به انتظار نگاهت گریان
…..............…,•’``’•,•’``’•,
...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’
..............……....`’•,,•’`
HeartHeart
(23-05-2013، 21:43)یشیم 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
اواتارتو عوض کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارهConfused از حرس صحرا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:42)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:40)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 21:39)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الفرارBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اجی اواتار قبلیت قشنگ تر بود

به شرطی عوض میکنم اواتارم را تا بگی نمیرمAngryAngry

اجی گلم من که نمیرم فقط از این به بعد فقط صبحا میام
کی صبح بیداره ها؟
من تازه ساعت 15 از خواب بیدار میشم Angry
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

دوستان من دیگه فقط صبحا میام باور کنید راس میگم

فقط صبحا همین برای همیشه که نمیرم
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
حرس نه اجی حرص!Big GrinTongue
زندگی یک خواب است و عشق زیباترین رویای آن!Angel(آلفرد دوموسه)

کمتر از یک سده زمان زیادی برای زندگی کردن نیست ولی آن اندازه است
که بیاموزیم عشق پایان و سرانجام هستی است.... (یادم رفته ولی فکر کنم لءوبوسکالیا)
خودraha3000 اینجا نیست بذاردل و رودش و بریزم بیرون

raha3000
(~se7en~)
*

تاریخ ثبت نام: 06-20-2012
تاریخ تولد: October 17
زمان محلی: 05-23-2013 , 10:13 PM
وضعیت: آفلاین
raha3000 در حال حاضر غایب است.
دلیل غیبت: از خـــ ــودم خــستــ ــم ..
غیبیت از تاریخ: 02-12-2013 تازیخ بازگشت: ناشناس

اطلاعات انجمن raha3000
آخرین بازدید: امروز 10:13 PM
کل ارسال‌ها: 27 (0.08 ارسال در روز | 0.01 درصد از کل ارسال‌ها)
(یافتن تمامی موضوع‌ها — یافتن تمامی ارسال‌ها)
مدت زمان آنلاین بودن: 4 روز, 21 ساعت, 34 دقیقه, 11 ثانیه
تعداد کاربران معرفی کرده: 0

اطلاعات تماسِ raha3000
وب‌ سایت:
ایمیل: ارسال یک ایمیل به raha3000.
پیام خصوصی: ارسال یک پیام خصوصی به raha3000.
شماره ICQ:
شناسه AIM:
شناسه Yahoo:
شناسه MSN:

اطلاعات اضافی درباره‌ی raha3000
Sex: Undisclosed
Bio: בل هآے پآڪ خطآ نمیـڪــننـב

فقط سآבگے میـڪــننـב

פ امرפز سآבگـے پآڪ تریـטּ خطاے בنیآستـ

خطآ کرבمـ رفیقـ

בیگـﮧ تکرآر نمیشــﮧ . . . !

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

شِــمُـرבَלּ بَــلَــב نــیــωـــتَـمــ

امآ تـآ בلَـت بِـخـפآـهَـב בפــωــت داشـــتَـלּ بَـلَـבَمــــ

یِـک פَقـــت ـهایـﮯ هَـم مـﮯ شَــפב کِهـ یِـکـﮯ رآ בפبآر בפــωــت داشــتِهــ بآشَـمــ

تـُـפ رآ בפبــآر בوــــωـــت בآرَمــــ

یک بـآر بَـرآﮮ چــὦــمآنَـتــ

بـآر בیـگَـر:

ــهمیـטּـجــــــ♥ــــــפرﮮ . . . !

پ.טּ:בَلـیـلـﮯ نَـدآرَمــ خُـدآیـﮯ

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

لَحظِهـ هآے ωـکـפتَمـ پُــر هَیآهــפ تَـریـלּ בَقــآیِقِـ زِنـבِگیـ اَمـ هَـωـتَنـב

مَـملــפ اَز آטּ چِهـ مـے خـפآهَمـ بِـگـפیَمــ

פَ نِـمے گــפیَمــ . . . !

: (

اینم عکسش
raha3000
وقتی اشکهایم بر روی زمین ریخت تو هرگز ندیدی که چگونه میگریم تو دلم را با بی کسی تنها گذاشتی و چشمانم را به انتظار نگاهت گریان
…..............…,•’``’•,•’``’•,
...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’
..............……....`’•,,•’`
HeartHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 161 مهمان