نظرسنجی: ایا از این مطلب خوشتان امد ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
عالی
100.00%
15 100.00%
بد
0%
0 0%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 4.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چند جمله از مولانا

جملاتی از معمر قذافی:

چند جمله از مولانا 3

«من بزرگ حکمای عرب و شاه شاهان قاره آفریقا و امیرالمومنان مسلمانان جهان هستم .مقام من اجازه نمی‌دهد در سطح شما باشم».
در بیست ویکمین اجلاس سران اتحادیه عرب در تاریخ ۳۰ مارس ۲۰۰۹ میلادی

«قصد ندارم لیبی را ترک کنم و می‌خواهم همین‌جا به عنوان یک «شهید» بمیرم».
رویترز

«هر مسلمانی که در هر جای جهان برای سوئیس کار می‌کند، کافر و بر علیه محمد، خدا و قرآن است. من از مسلمانان جهان می خواهم علیه سوئیس جهاد کنند».
26 فوريه 2010‎

مشتی جوان معتاد کشور را به آشوب کشیده اند و من تا کنون دست به خشونت نزده ام اما اگر این افراد همچنان به آشوب و بلوا ادامه دهند چاره ای جز این کار نخواهم داشت.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

«من بالاتر از هر پستی هستم که بقیه در دست می‌گیرند. من برای این کشور جنگیدم و انقلاب کردم و نسل به نسل این کشور از این انقلاب بهره خواهند برد. لیبی در آینده آفریقا، آمریکای جنوبی، آسیا و همه جهان را رهبری می‌کند. پدر بزرگ من عبدالسلام بومنیار است که اولین شهید در یکی از جنگ‌ها بود. جسد پدرم همین جاست که برای لیبی شهید شده است.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

«جوانان گناهی ندارند. آنها 16 ساله و 17 ساله هستند. آنها از آنچه در مصر و تونس اتفاق افتاد تقلید می‌کنند که این یک چیز عادی است. اما گروهی اندک و بیمار از نفوذی‌ها که به مردم مواد مخدر می‌دهند، به این جوانان مواد مخدر می‌دهند و آنها را در این جنگ‌ها وارد می‌کنند. کسانی که کشته شدند سربازان و این جوانان هستند و مزدوران در خانه‌های خود با آسودگی زندگی می‌کنند. مواد مخدر و اسحله به جوانان می‌دهند و به آنان می‌گویند ای قهرمانان بجنگید.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

« آنها به جوانان بنغازی مواد مخدر دادند و آنها را مست کردند. تانک به دست آنها دادند که علیه دولت قیام کنند. اهل بنغازی قبلا علیه ایتالیایی‌ها قیام کرده بودند. خانواده‌ها، فرزندان خود را جمع کنند. از فردا از خانه‌هایتان بیرون بیایید و یادآوری کنید که قذافی در برابر ایتالیا مقاومت کرد. به خیابان‌ها بیایید و امنیت را تامین کنید. موش‌ها را به لانه‌هایشان فراری دهید.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

«اگر به مرحله‌ای رسیدیم که مجبور به استفاده از قدرت شدیم، آن را بر اساس قوانین بین‌المللی به کار خواهیم گرفت. اگر من پست و منصب داشتم، استعفای خود را اعلام می‌کردم اما من هیچ پستی ندارم. من تفنگ دارم که با آن مقاومت خواهم کرد. از خانه‌هایتان بیرون بیایید و آنها را در لانه‌هایشان نابود کنید. آنان به فرزندان شما مواد مخدر می‌دهند و آنها را به سوی مرگ می‌کشانند. پلیسها کشته شدند، فرزندان‌تان کشته شدند، اما فرزندان آنها در اروپا و آمریکا زندگی می‌کنند. این موش‌ها یک میلیونیُم ملت لیبی هم نیستند.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

«آیا کسی از کارمندان، کشاورزان، مغازه‌داران، کارگران و بقیه اقشار جامعه را دیدید که در تظاهرات شرکت کنند؟ تنها جوانانی که سرشان کلاه گذاشته و آنها را معتاد کرده علیه من شعار سر دادند.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

«هر کس خودش را تحویل دهد و اعتراف کند که اشتباه کرده است، با او به صورت قانونی برخورد خواهد شد و کسانی که معتاد هستند را معالجه خواهیم کرد.»
سه شنبه 3 اسفند 1389

«اروپا بایستی به دین اسلام بپیوندد.اسلام جوان‌ترین دین است و اگر ما بخواهیم فقط یک دین داشته باشیم، آن دین باید دین محمد باشد.»
31.08.2010

«اگر من در تریپولی مردم لیبی را به مسیحیت دعوت می‌کردم، فکر نمی‌کنم سالم به خانه می‌رسیدم»

31.08.2010

«حسنی مبارک فقیر است و جز لباس های تنش، مالک هیچ چیز دیگری نیست. ما در لیبی به مبارک کمک مالی می کنیم.»
۲۰ بهمن ۱۳۸۹
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

چند جمله از مولانا 3
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، mohammadreza...
آگهی
جملاتی زیبا وآموزنده از جمال عبدالناصر رهبر مبارز ضد ناتو واسرائیل ومردی بزرگ وشجاع:
چند جمله از مولانا 3

«آن چه که با زور گرفته شد جز به زور باز پس گرفته نخواهد شد.»
Copeland, Miles (1970). The Game of Nations

«به آنان اجازه دهید ناصر را ترور کنند.من زنده ام و اما اگر بمیرم همه شما مصری ها جمال عبدالناصر خواهد شد.»
Copeland, Miles (1970). The Game of Nations

«اگر اسرائيل ما را به جنگ تهديد كند، ما اين طور جواب مي دهيم: منتظریم،پس شروع كنيد.»
24 مه 1967

«فلسطيني ها حق دارند به اسرائيل حمله كنند زيرا مي خواهند حقوقي را كه از آنها غصب شده، پس بگيرند، اگر جنگ آزادي فلسطين تبديل به جنگي همگاني در خاور ميانه بشود ما براي مبارزه حاضر هستيم.»
24 مه 1967

«چريكهاي عرب كه گاهي اوقات به خاك اسرائيل تجاوز مي كنند نام اين عمل را نبايد تجاوز گذاشت زيرا اين كشور متعلق به آنهاست و هر وجب از خاك اسرائيل ملك شخصي آنان به حساب مي آيد و صهيونيستها كه بدون حق در فلسطين راه پيدا كرده اند غاصب به شمار مي آيند.»
24 مه 1967

«مامى خواهيم قدرت عربى را از جبل الطارق تا خليج عربى گسترش دهيم.»
در مورد متحد ساختن کشور هاى عربى در يکى از سخنرانى هاى خويش در دهه ٦٠ ميلادى

«آری ...باید با یکدیگر مهربان باشیم ... از حسد ، کینه و نفرت رهایی یابیم و نمی توانیم جامعه ای نیرومند و استوار بنا کنیم اگر در آن این ویژگی ها باشد.»
٦/٥/١٩٥٤.سخنرانی در میدان مرکزی ریاست جمهوری به مناسب جشن ماه رمضان

«مهربانی اولین چیزی است که باید همگی به آن متوجه شویم.اگر محبت فراوان شود همکاری فراوان می شود و اگر مهربانی و همکاری فراوان شد،اعتماد فراوان می شود.اعتماد هر هم میهن به یکدیگر و همچنین اعتماد به نفس»

«معنای کلی روزه گرفتن این است که سعی کنیم بر نفس خود پیروز شویم.»

«قطعاً کارهای سیاسی به دست فرشتگان انجام نمی پذیرد،به دست بشر انجام می گیرد.رهبری سیاسی فقط با شمشیرهای قاطع پیروز نمی شود.»
٣٠/٠٣/١٩٦٨

«خوشحالم که میان شما هستم،احساسات شما ،شمال را به جنوب وصل می کند ! و مرا امیدوار کرد،زیرا که ما می خواهیم با یکدیگر متحد باشیم.آن ها گفتند:سودان می خواهد به سوی استقلال پیش برود و من پاسخ می دهم :من سودان را،با تاکید بر حق خودمختاری ترک می کنم و به ملت سودان می گویم شما به آزادی تان خواهید رسید.»
در سفر به سودان،٩/٤/١٩٥٣

«ای قهرمانان طلخا...خداوند شما را دوست می دارد زیرا که از اقویا و نیرومندان پاک هستید.و خداوند شما را موفق می گرداند زیرا که به پیروزی فکر می کنید و این پیروزی را برای کشورتان می خواهید.نیرویی که در شما می بینم و لمس کردم :ایمان به خدا، و اعتماد به نفس، و عشق به میهن بود.
در اردوگاه نظامی و تمرینیِ بطخا،١٣/٤/١٩٥٣

«ای جوانان گرامی،خودتان را آماده کنید،و نیروهایتان را تجهیز کنید،و نیروهایتان را بموقع بسیج کنید و به همدیگر اعتماد تا به رهایی سریعتر نائل شود و الله ولی التوفیق.»
در اردوگاه نظامی و تمرینیِ بطخا،١٣/٤/١٩٥٣

«وحدت بین کشورهای عربی تنها راهی است که می توانیم به واسطه ی آن ،اهداف ملت های عربی را تحقق بخشیم.و در گذشته، بسیار به ما،نیرنگ ها و فریب ها تحمیل شد که کسانی هم بودند که این را پخش می کردندو بیشتر فریبکاری می کردند.نتیجه ی آن فقط ضعف اعتماد ما به یکدیگر نبود بلکه تضعیف اعتماد به نفس هم بود.»
٤/٨/١٩٥٣روزنامه البلاغ چاپ عراق

«و امروز باید از گذشته عبرت گرفت و ازان گذشت..ونسعى حتى يثق كل منا بنفسه وأخيه، و سعی کنیم که به خودمان اعتماد داشته باشیم و همچنین بین همه ی ما اعتماد به وجود بیاید.این گونه می توانیم به اهداف ملت ها تحقق بخشیم.»
٤/٨/١٩٥٣روزنامه البلاغ چاپ عراق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

چند جمله از مولانا 3
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، mohammadreza... ، serpico ، FARID.SHOMPET
ناپلئون بناپارت امپراتور بزرگ فرانسه:
چند جمله از مولانا 3

وصیت‌نامه

«من عیسوی هستم و دارای مذهب کاتولیکی رومی می‌باشم و با همین مذهب که بیش از پنجاه سال قبل از این متولد شده‌ام می‌میرم تمایل من این است که خاکستر من در ساحل رودخانهٔ سن و در بین ملت فرانسه که آنقدر دوست داشته‌ام ، استراحت نماید .

من همیشه از داشتن زن عزیزم ماری لوئیز سرافراز بوده‌ام و تا آخرین لحظهٔ حیات با بهترین احساسات صمیمانه یادبود اورا حفظ خواهم کرد . از همسرم خواهش می‌کنم که پسر مرا حراست نماید و از خطراتی که در زمان طفولیت اورا تهدید می‌نماید حفظ کند . به پدرم توصیه می‌کنم همواره بخاطر داشته باشد که او یک شاهزادهٔ فرانسوی است و هرگز آلت دست کسانی که فرانسه را تحقیر می‌نمایند نشود و پسرم هرگز نباید به هیچ عذر و بهانه و دستاویز با فرانسه بجنگد ویا آن را از پای در آورد ، او باید شعار مرا همیشه قبول کند که : موجودیت ما فدای فرانسه باد.»

جملاتی از ناپلئون:
«آنقدر شکست خوردم که راه شکست‌دادن را آموختم»
«از پیروزی تا سقوط فقط یک گام فاصله‌است.»
«ازدواج همیشه به عشق پایان داده‌است.»
«اگر سراسر زمین یک کشور بود، استانبول پایتخت آن می‌بود.
«تسخیر یک کشور بزرگ از تسخیر قلب کوچک یک زن آسانتر است.»
«دنیا از آنِ کسانی است که تحرک و انرژی دارند.»
«دستی که گهواره را تکان میدهد دنیا را تکان می‌دهد.»
«دین بهترین وسیله‌است برای ساکت نگه‌داشتن مردم.»
«مردم از ترس شکست، می‌بازند.»
«مطمئن‌ترین راه برای فقیر ماندن اینست که انسان درستکار (امانتدار)ی باشی.»
«تدبیر همیشه بر شمشیر غالب است.»
«کم‌دانستن و زیاد حرف‌زدن مثل نداشتن و زیاد خرج‌کردن است.»
«تصور کن اگر قرار بود هر کس به اندازهٔ دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می‌شد.»
«تا زنده‌ام لحظه‌ای آرام نخواهم گرفت. استراحت و مردن نزد من یکی‌ست.»
«احمق‌هادر فکر گذشته‌اند، دیوانگان نیز در رویای آینده به سر می‌برند و تنها انسان‌های عاقل در حال زندگی می‌کنند.»
«ناامیدی اولین قدمی است که شخص به سوی گور برمی‌دارد.»
«در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است.»
«اولین شرط پیروزی شهامت و بی‌باکی است.»
«نایاب ترین چیزها در جهان دوست صمیمی است .»
«دردها و رنج‌ها فکر انسان را قوی می‌سازد.»
«کسانی که روح نامید دارند مقصرترین مردم هستند»
«کسی که می‌ترسد شکست بخورد حتما شکست خواهد خورد.»
«یک روز زندگی پر غوغا و در شهرت و افتخار بهتر از صد سال گمنامی است.»
«عفت در زن مانند شجاعت است در مرد ، من از مرد ترسو همچنان متنفرم که از زن نانجیب»
«عشق گوهری است گرانبها، اگر با عفت توام باشد.»
«عادت کنید که عادت نکنید»
«فداکاری در راه وطن از همه فضایل باارزشتر است»
«لغت غیرممکن را باید از قاموس‌ها محو کرد.»
«حرفی رو بزن که بتونی بنویسیش چیزی رو بنویس که بتونی امضا کنی و چیزی رو امضا کن که بتونی پاش بایستی.»
«بی صبری در راه موفقیت مانع بزرگی است.»
«پیروزی نصیب کسانی می‌شود که بیش از همه استقامت دارند.»
«صاحب همت در پیچ و خم های زندگی هیچ گاه با یاس و درماندگی رو به رو نخواهد شد»
«ظاهراً جهان تنها به کسانی ماوا میبخشد که قول و فعلشان حاکی است که میدانند چه می خواهند و به کجا میروند»

«همه کسانی که با تو میخندند دوست تو نیستند»

روایتی درمورد ناپلئون:

«در روزهایی که ناپلون در جزیرهٔ سنت هلن به سر می‌برد ، دولت انگلیس با وی و خدمه‌اش مانند اسیر رفتار می‌کردند و امکانات رفاهی در اختیار آنها قرار نمی‌دادند. این موضوع ناپلون را خیلی ناراحت می‌کرد و مرتب به حاکم جزیره گوش زد می‌کرد که من اسیر نیستم و امپراتور هستم ولی بازهم تاثیری نداشت ! در جلسه‌ای که ناپلون با حاکم جزیره داشت در این مورد ، او باز هم نتوانست حاکم را متقائد کند تا امکانات رفاهی آنها را فراهم کند . وی خطاب به حاکم و افرادش می‌گوید: «من همیشه امپراتورم و در آینده وقتی نام لرد باتهورد ، رئیس الوزرای شما (انگلیس)را فراموش کردند و نامهای دیگر که امروز جلوه می‌کند ازبین رفت ، در قرنهای آینده من هنوز امپراتور خواهم بود ! وجسم من در اختیار شماست ولی روح من آزاد است و تا پایان زندگی همان همّت و فعالیت دورهٔ فرماندهی اروپای مرا دارد و آن اروپا در آتیه در مورد رفتاری که نسبت به من شده‌است قضاوت خواهد کرد و شرمساری آن نصیب انگلستان خواهد شد . بد بختی و تیره روزی بنوبهٔ خود دارای مفاخر ومحامد است . اگر من روی تخت سلطنت و در میان طرفداران خود می‌مردم ، چون حریفی نداشتم ، دنیا آنطور که باید مرا نمی‌شناخت و تاریخ من برای او حکم رمز معما را داشت ، ولی در سایهٔ این بدبختی ، مرا آنطور که هستم مورد قضاوت قرار خواهند داد و اسارت سنت هلن حضور تاریخی مرا تصفیه و تکمیل خواهد کرد و این سنگستان تیره ، پایگاه رفیعی خواهد شد که مرا به تمام عالم نشان خواهد داد.»

"دختر و افسر مرزی"

چند جمله از مولانا 3
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط serpico ، FARID.SHOMPET
سعي کن آنچه را که دوست داري به دست بياوري   وگرنه مجبوري هر آنچه را که داري ، دوست داشته باشي .   ويليام شکسپير

به دنبال قطعه اي از اين آسمان پهناور هستم که از تراکم انديشه هاي پست تهي باشد.    فروغ فرخزاد

هر روز صبح در آفريقا وقتي خورشيد طلوع مي کند ، يک غزال شروع به دويدن مي کند و مي داند سرعتش بايد از يک شير بيشتر باشد تا کشته نشود.

هر روز صبح در آفريقا وقتي خورشيد طلوع مي کند ، يک شير شروع به دويدن مي کند و مي داند که بايد سريع تر از آن غزال بدود تا از گرسنگي نميرد.  

مهم نيست غزال هستي يا شير، با طلوع خورشيد دويدن را آغاز کن .       آنتوني رابينز
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، mohammadreza... ، sanaz_jojo
حتی بهترین فرزندان نیز دشمن جان پدر و مادرانند.

ازدواج مثل بازار رفتن است تا پول و احتیاج و اراده نداری بازار نرو.
دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.
خوشبختی فاصله اين بدبختی است تا بدبختی ديگر.
اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم ناراحت نشود و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود.
آموخته ام که
با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد
ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره ، مي توان قلب
خريد، ولي عشق را نه.

آموخته ام ... که تنها کسي که مرا در زندگي شاد مي کند کسي است که به من مي گويد: تو مرا شاد کردي
آموخته ام ... که مهربان بودن، بسيار مهم تر از درست بودن است
آموخته ام ... که هرگز نبايد به هديه اي از طرف کودکي، نه گفت
آموخته ام ... که هميشه براي کسي که به هيچ عنوان قادر به کمک کردنش نيستم دعا کنم
آموخته ام ... که مهم نيست که زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد، همه ما احتياج به دوستي داريم که لحظه اي با وي
به دور از جدي بودن باشيم
آموخته ام ... که گاهي تمام چيزهايي که يک نفر مي خواهد، فقط دستي است براي گرفتن دست او، و قلبي است براي فهميدن وي
آموخته ام ... که راه رفتن کنار پدرم در يک شب تابستاني در کودکي، شگفت انگيزترين چيز در بزرگسالي است
آموخته ام ... که زندگي مثل يک دستمال لوله اي است، هر چه به انتهايش نزديکتر مي شويم سريعتر حرکت مي کند
آموخته ام ... که پول شخصيت نمي خرد
آموخته ام ... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگي را تماشايي مي کند
آموخته ام ... که خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم مي توانم همه چيز را در يک روز به
دست بياورم
آموخته ام ... که چشم پوشي از حقايق، آنها را تغيير نمي دهد
آموخته ام ... که اين عشق است که زخمها را شفا مي دهد نه زمان
آموخته ام ... که وقتي با کسي روبرو مي شويم انتظار لبخندي جدي از سوي ما را دارد
آموخته ام ... که هيچ کس در نظر ما کامل نيست تا زماني که عاشق بشويم
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
آموخته ام ... که فرصتها هيچ گاه از بين نمي روند، بلکه شخص ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
آموخته ام ... که آرزويم اين است که قبل از مرگ مادرم يکبار به او بيشتر بگويم دوستش دارم
آموخته ام ... که لبخند ارزانترين راهي است که مي شود با آن، نگاه را وسعت داد

چارلی چاپلین
> اگر روزی خیانت دیدی ، بدان که قیمتت بالاست .

> حتی بهترین فرزندان نیز دشمن جان پدر و مادرانند.

> از دشمن خود یکبار بترس و از دوست خود هزار بار .

> نقاش کامل آنست که از هیچ برای خود سوژه بسازد .

> خوشبختی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است .

> حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادی بخش است .

> ازدواج مثل بازار رفتن است تا پول و احتیاج و اراده نداری بازار نرو .

> انسان اگر فقیر و گرسنه باشد بهتر از آن است که پست و بی عاطفه باشد .

> بزرگ ترین الماس جهان آفتاب است،که خوشبختانه بر گردن همه می درخشد .

> درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند در آتش کوره ها ساخته شده است .

> مردمان روی زمین استوار ، بیشتر از بندبازان روی ریسمان نااستوار سقوط می کنند .

> شکست خوردن ناراحتی ندارد . آدم باید شجاع باشد تا بتواند از خودش یک احمق بسازد .

> اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم بیدار نشود و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود.

> این یکی از تضادهای زندگی ما است ،که آدم همیشه کار اشتباه را در بهترین زمان ممکن انجام میدهد .

> وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به شما نشان میدهد ،شما هزار دلیل برای خندیدن به آن نشان دهید.

> من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم .

>فیلمسازان باید به این نکته نیز بیاندیشند که فیلمهایشان را در روز رستاخیز با حضور خودشان نمایش خواهند داد.

> شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی ،اما حالا که به آن دعوت شده ای ، تا میتوانی زیبا برقص.

> دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

> خودپسندی زنها بزرگترین علت بدبختی ایشان و نابودی خانواده هاست . هیچ چیز به اندازه خودپسندی زنها بنیان خانواده را نابود نکرده است.

> اگر روزی خیانت دیدی ، بدان که قیمتت بالاست .

> حتی بهترین فرزندان نیز دشمن جان پدر و مادرانند.

> از دشمن خود یکبار بترس و از دوست خود هزار بار .

> نقاش کامل آنست که از هیچ برای خود سوژه بسازد .

> خوشبختی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است .

> حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادی بخش است .

> ازدواج مثل بازار رفتن است تا پول و احتیاج و اراده نداری بازار نرو .

> انسان اگر فقیر و گرسنه باشد بهتر از آن است که پست و بی عاطفه باشد .

> بزرگ ترین الماس جهان آفتاب است،که خوشبختانه بر گردن همه می درخشد .

> درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند در آتش کوره ها ساخته شده است .

> مردمان روی زمین استوار ، بیشتر از بندبازان روی ریسمان نااستوار سقوط می کنند .

> شکست خوردن ناراحتی ندارد . آدم باید شجاع باشد تا بتواند از خودش یک احمق بسازد .

> اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم بیدار نشود و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود.

> این یکی از تضادهای زندگی ما است ،که آدم همیشه کار اشتباه را در بهترین زمان ممکن انجام میدهد .

> وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به شما نشان میدهد ،شما هزار دلیل برای خندیدن به آن نشان دهید.

> من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم .

> فیلمسازان باید به این نکته نیز بیاندیشند که فیلمهایشان را در روز رستاخیز با حضور خودشان نمایش خواهند داد.

> شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی را داشتی ،اما حالا که به آن دعوت شده ای ، تا میتوانی زیبا برقص.

> دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

> خودپسندی زنها بزرگترین علت بدبختی ایشان و نابودی خانواده هاست . هیچ چیز به اندازه خودپسندی زنها بنیان خانواده را نابود نکرده است.

زندگی نامه “چارلی چاپلین”

“سِر چارلز اسپنسر چاپلین” (۱۶ آوریل ۱۸۸۹ – ۲۵ دسامبر ۱۹۷۷) یکی از مشهورترین بازیگران و همین‌طور یک کارگردان و موسیقی‌دان برجستهٔ هالیوود و برندهٔ جایزه اسکار است. اکثر فیلم‌های او کمدی و صامت هستند. چاپلین در زمینه سینما بیش از ۶۵ فعالیت کرد که شروع فعالیتهای وی از سالن ویکتوریا انگلستان بعنوان پسربچه‌ای آغاز شد و تا سن ۸۸ سالگی ادامه یافت. وی در سال ۱۹۱۹ بهمراهی تعدادی از دوستان سینمایی اش اتحادیه سینماگران را تاسیس کرد. در کتابی تحت عنوان چاپلین: یک زندگی ۲۰۰۸ ,مارتین سیف می‌نویسد: چاپلین فقط بزرگ نبود, او غولی بود.

جوایز اسکار:

* برنده جایزه اسکار بهترین موسیقی ارجینال برای فیلم لایم لایت در سال ۱۹۷۳.
* نامزد دریافت جایزه اسکار در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین فیلم نامه ارجینال و بهترین بازیگر نقش اول برای فیلم دیکتاتور بزرگ در سال ۱۹۴۱.
* نامزد دریافت جایزه اسکار در رشته بهترین فیلم نامه ارجینال برای فیلم موسیو وردو در سال ۱۹۴۸.
* دریافت جایزه اسکار بهترین دستاورد هنری برای فیلم سیرک در سال ۱۹۲۹.
* دریافت جایزه افتخاری یک عمر فعالیت هنری در سال ۱۹۷۲.
* برنده جایزه افتخاری شیر طلایی از جشنواره ونیز در سال ۱۹۷۲.
چارلی چاپلین بزرگترین مردیه که من تا بحال دیدم واقعا زندگی دردناکی داشت ولی با این حال سربلند بیرون اومد من تمام حرفهای چارلی چاپلین رو سرمشق خودم قرار میدمBlushBlushBlush
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، mohammadreza... ، sanaz_jojo ، FARID.SHOMPET
اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، .واقعیت‌ها را تغییر بده { آلبرت انیشتین }

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را میگیرید که همیشه می گرفتید

راه رفته ي شکست از راه نرفته موفقيّت ارزشمندتر است.  رامکو

من نميگويم هرگز نبايد در نگاه اول عاشق شد اما اعتقاد دارم بايد براي بار دوم هم نگاه کرد .   (( ويکتور هوگو ))

سپاس شده توسط mohammadreza... ، sanaz_jojo ، FARID.SHOMPET
جملاتی از گاندی مرد بزرگ مبارز
چند جمله از مولانا 3
«اگرفقط یک‌بار وجود خداوند را بپذیرید، هرگز در ضرورت دعا و نیایش شک نخواهید کرد.»
صدای ملت
«تواضع، یعنی تحمل رنج و زحمتی مداوم در راه خدمت به بشریت. خداوند همیشه حاضر و ناظر است.»
مجموعه آثار
«مقاومت منفی به معنی فرار از محاربه با فاسد نیست، بلکه به نظر من شیوه‌ای از مبارزه پرشور و فعال،- مبارزه‌ای ناب‌تر از خونریزی متقابل که در واقع شرارت و فساد را افزایش می‌دهد- می‌باشد.»
منتخب آثار - ریچارد اتنبورو

به ياد داشته باش: من نبايد چيزى باشم که تو مي‌خواهى، من را خودم از خودم ساخته‌ام.
منى که من از خود ساخته‌ام، آمال من است.
تويى که تو از من مي‌سازى آرزوهايت و يا کمبودهايت هستند.
لياقت انسان‌ها کيفيت زندگى را تعيين مي‌کند، نه آرزوهايشان.
و من متعهد نيستم که چيزى باشم که تو مي‌خواهى.
و تو هم مي‌توانى انتخاب کنى که من را مي‌خواهى يا نه.
ولى نمي‌توانى انتخاب کنى که از من چه مي‌خواهى.
مي‌توانى دوستم داشته باشى، همين گونه که هستم و من هم.
مي‌توانى از من متنفر باشى بى‌هيچ دليلى و من هم.
چرا که ما هر دو انسانيم.
اين جهان مملو از انسان‌هاست، پس اين جهان مي‌تواند هر لحظه مالک احساسى جديد باشد.
تو نمي‌توانى برايم به قضاوت بنشينى و حکمي‌صادر کني و من هم.
قضاوت و صدور حکم بر عهده نيروى ماورايى خداوندگار است.
دوستانم مرا همين گونه پيدا مي‌کنند و مي‌ستايند.
حسودان از من متنفرند، ولى باز مي‌ستايند.
دشمنانم کمر به نابوديم بسته‌اند و همچنان مي‌ستايندم.
چرا که من اگر قابل ستايش نباشم نه دوستى خواهم داشت، نه حسودى و نه دشمنى و نه حتي رقيبى.
من قابل ستايشم و تو هم.
يادت باشد اگر چشمت به اين دست نوشته افتاد.
به خاطر بياورى که آن‌هايى که هر روز مي‌بينى و مراوده مي‌کنى.
همه انسان هستند و داراى خصوصيات يک انسان، با نقابى متفاوت، اما همگى جايزالخطا.
نامت را انسانى باهوش بگذار اگر انسان‌ها را از پشت نقاب‌هاى متفاوتشان شناختى و يادت باشد که اين‌ها رموز بهتر زيستن هستند.

«از گناه متنفر باش، به‌گناهکار عشق بورز.»

«انسان نمی‌تواند در بخشی از زندگی عمل خیر داشته باشد در حالی که مشغول کاری شر در بخش‌های دیگر است. زندگی کل تفکیک‌ناپذیر است.»

«خشم، اسیدی است که به ظرف خود بیشتر از چیزی که به‌آن پاشیده می‌شود، آسیب می‌رساند.»

«شاخ پربار سر بر زمین می‌نهد و عظمت آن هم‌چنان در فروتنی او جلوه‌گر است.»
"دختر و افسر مرزی"

چند جمله از مولانا 3
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط mohammadreza... ، sanaz_jojo ، FARID.SHOMPET
جالِب است ... مَردانی که شَهوَتِ شان رَنگی اَز مَردانِگی به خود ندیده، دُختران باکره را فاحشه می نامَند ...
افسوس که این حَقیقت را همه اِنکار کردیم که فاحشه های این شهر همه مَردَند ...
اگرچه این ها همه نر هستند ... مَرد مُرد ...
 سپاس شده توسط sanaz_jojo ، ☭Nicola☭ ، serpico ، FARID.SHOMPET
« همه چیز را همگان دانند و همگان از مادر زاده نشده اند »

آنروز که همه به دنبال چشمان زيبا هستند تو به دنبال نگاه زيبا باش

سپاس شده توسط sanaz_jojo ، FARID.SHOMPET
حاضرم با کفش هایم راه بروم و به خدا فکر کنم تا این که در مسجد باشم و به کفش هایم فکر کنم
به سه چیز تکیه نکن

غرور، دروغ و عشق

آدم با غرور می تازد

با دروغ می بازد

و با عشق می میرد
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه جمله در مورد ایران بنویسید
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۱
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۰
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۵
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۶
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۷
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۸
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۶۹
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۷۰
  مولانا » دیوان شمس » غزلیات » غزل شمارهٔ ۱۷۷۱

پرش به انجمن: