19-05-2013، 23:09
انتقال یافت گفتگوی آزاد ...
|
فال درخت روز تولد |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-05-2013، 23:09
انتقال یافت گفتگوی آزاد ...
20-05-2013، 6:47
من 26 تیرم درست بود اما تکراری
20-05-2013، 7:12
چهارده مهر تا 23 مهر - درخت افرا - نماد استقلال فكري
فردي معمولي نيست و سرشار از تصور و خلاقيت و ابتكار، خجالتي و تودار، بلندپرواز و مغرور است. متكي به نفس، به دنبال تجارب جديد و گاهي عصبي است اما حافظه و ذهني قوي دارد و به آساني ياد مي گيرد و هميشه ميخواهد اثري خوب روي ديگران داشته باشد 23 مهر لبه مرز بودم
22-05-2013، 11:57
11تا21اسفند-درخت لیموترش-نمادشک و تردید
باهوش و سخت کوش است.و انچه را زندگی به او می دهد می پذیرد.البته بعد از ان که سعی میکند شرایط بد را به خوب تغییر دهد.از فشارهی عصبی نفرت دارد.از مسافرت و تعطیلات کوتاه لذت می برد.ممکن است خشن به نظر اید اما واقعا روحی لطیف دارد. همیشه اماده جانفشانی برای افراد خانواده و دوستان است.بسیار با استعداد است اما برای استفاده و بهره بردن از انها باید زمان پیداکند.خصلت رهبری بالایی دارد و فوق العاده وفاداراست. تا حدی درست بود
22-05-2013، 12:03
منم دخت سرو نماد اعتماد به نفس
22-05-2013، 12:32
بيست و يك ارديبهشت تا 3 خرداد - درخت ون - نماد لندپروازي
فوق العاده جذاب، پرانرژي، خودجوش و پر مسئوليت است.انتقاد را دوست ندارد. جاه طلب، بلند پرواز، باهوش، مستعد و قابل اطمينان است. به پول اهمیت مي دهد. خواستار توجه از سوي ديگران است و به پشتوانه و حمايت احساسي نياز دارد دقیقا بیست و یکم دنیا اومدم
من 24 شهریورم
بيست و چهار شهريور تا 3 مهر - درخت فندق - نماد خارق العادگي جذاب و گيرا، شوخ طبع، بسيار فهميده و فردي كه مي داند چطور روي ديگران تأثير ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعي فعال، مردمي و اغلب اوقات دمدمي مزاج، درستكار، كمال گرا و در رعايت عدل و انصاف قاضي خوبي است والبت همیشه عاشق :cool: من 24 شهریورم بيست و چهار شهريور تا 3 مهر - درخت فندق - نماد خارق العادگي جذاب و گيرا، شوخ طبع، بسيار فهميده و فردي كه مي داند چطور روي ديگران تأثير ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعي فعال، مردمي و اغلب اوقات دمدمي مزاج، درستكار، كمال گرا و در رعايت عدل و انصاف قاضي خوبي است والبت همیشه عاشق :cool: چه جالب مامیم هم 24 اسفنده هر 2 مون مانند هم هستیم:cool: سپاس
22-05-2013، 13:01
دقیقا خودم بودم.........................................درخت سیب .نماد عشق..................................................25خرداد
22-05-2013، 14:07
من 4 مرداد بودم اعتماد به نفس! خواهش می کنم!!!!!!!!!!!
22-05-2013، 15:37
به عنوان نویسنده متخصص عالی و درست بود سپاس
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|