امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

(21-05-2013، 21:17)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:15)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:13)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحرا از کجا بیدا کردی این دو تارو؟؟؟؟؟
از تو اتاقت :|

علی ولش کن چرا جواب اینارو میدی؟
صحرا من محروم شدم به پام بشینیاااااا =)))))
 سپاس شده توسط Farzam31 ، صحرا 2
آگهی
(21-05-2013، 21:18)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir hossin najafi، black dragon، Farzam31، L.A.78، Magical Girl، shadi shekari، صحرا 2، ♥♥♥ رومینا ♥♥♥

ماشاالله یه تیم فوتبال اومدن دعواBig GrinBig GrinBig Grin

ملت از دعوا خوب استقبال میکنن :|
 سپاس شده توسط صحرا 2 ، L.A.78
(21-05-2013، 21:18)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:17)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:15)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:13)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو کنم ؟ Big Grin

مگه من چی کار کردم؟

اصا من دیگه حرف نمیزنمBig Grin
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(21-05-2013، 21:18)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir hossin najafi، black dragon، Farzam31، L.A.78، Magical Girl، shadi shekari، صحرا 2، ♥♥♥ رومینا ♥♥♥

ماشاالله یه تیم فوتبال اومدن دعواBig GrinBig GrinBig Grin

سسسسسسسس

صبر کن فیلم داره حساس میشه
بینندگان عزیز و شنوندگان محترم دعوا تموم شد :|
 سپاس شده توسط Farzam31
(21-05-2013، 21:18)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحرا من محروم شدم به پام بشینیاااااا =)))))

باشه عزیزم جای تو جوابشونو میدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
 سپاس شده توسط Ali MuSiC
فردا هستین؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 240
Exclamation
(21-05-2013، 21:21)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا هستین؟؟؟
بازم دو نفری میخوایین بدین ؟ :|
آخه لامصبا شما جر نخوردین تا حالا روزی چن بار آخه :|
آره عزیزم هستیم خوبشم هستیم البته اگه محروم نباشیم =))
 سپاس شده توسط Farzam31
(21-05-2013، 21:21)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا هستین؟؟؟

برو گمشو دیگه خواهر مادرتو اوردیم جلو چشت هنو ع رو نرفتی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان