25-03-2012، 11:11
من به عشقم میگم عاشقتم دوست دارم میمیرم برات عزیز دلم
خودش میدونه کیه....
خودش میدونه کیه....
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-03-2012، 11:11
من به عشقم میگم عاشقتم دوست دارم میمیرم برات عزیز دلم
خودش میدونه کیه....
میگم واقعا دوست دارم.(من بیشتر تر تر)
خودش میدونه. میگم واقعا دوست دارم.(من بیشتر تر تر) خودش میدونه.
26-03-2012، 10:28
رویای با تو بودن را نمی توان نوشت نمی توان گفت و حتی نمیتوان سرود
با تو بودن قصه شیرینی است به وسعت تلخی تنهایی و داشتن تو فانوسی به روشنایی هر چه تاریکی در نداشتند و...و من همچون غربت زدای در اغوش بی کران دریای بی کسی به انتظار ساحل نگاهت می نشینم و می مانم تا ابد وتا وقتی که شبنم زلال احساست زنگار غم را از وجودم بشوید بانوی دریای من... کاش قلب وسعت می گرفت شمع با پروانه الفت می گرفت کاش توی جاده های زندگی خنده هم از گریه سبقت می گرفت
بدون تو خورشید محاله بتابه
26-03-2012، 12:20
خیلی ها نفرین میکنن... تلافی میکنن... اما نه... نفرین من:الهی اونی که دوسش داری تنهات نذاره... تلافی من: میرم تا به اون برسی.. تا سر راحت نباشم... راستی قدر من دوست داره؟
27-03-2012، 13:00
عاشقتم و واست میمیرم
عشق کنار هم ایستادن زیر باران نیست...!!! عشق این است که یکی برای دیگری چتر شود و دیگری هرگز نفهمد چرا خیس نشد
بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شیشه ی عمرمن است بوسه بر مویت زنم ترسم که تارش بشکند.تارموی توست اما ریشه ی عمر من است فکر می کردیم عاشقی هم بچگیست ... اما حیف این تازه اول یک زندگیست زندگی چیزیست شبیه یک حباب ... عشق آبادیه زیبایی در سراب یه سنگ کافیست برای شکستن یه شیشه! یه جمله کافیست برای شکستن یه قلب! یه ثانیه کافیست برای عاشق شدن! یه دوست مثل تو کافیست برای تمام زندگی اگه یک روز فکر کردی نبودن یه کسی بهتر از بودنش چشمات و ببند و اون لحظه ای که اون کنارت نباشه و به خاطر بیار اگه چشمات خیس شد بدون داری به خودت دروغ میگی و هنوز دوستش داری
27-03-2012، 13:41
هرگز گنجشکی رو که توی دستت داری
به امید گرفتن کبوتری که توی هواست رها نکن . .
31-03-2012، 16:56
همیشه به یادتم ...........
بیقرارتم.......... عاشقت میمونم........ اینو بدون که هیچ کس جاتو نمی گیره تو قلبم
31-03-2012، 17:04
جونم بسته به جونت بمون تا زنده بمونم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|