امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

نازززززززیConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط pink lady ، sasan1
آگهی
اوه پس بترکونیدBig Grin
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 62

سپاس شده توسط sasan1
خاله برو فروزن ببین تو هم نمیتونی بریUndecided

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط I r A n
(17-05-2013، 13:53)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2013، 13:51)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2013، 13:48)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام اعصاب معصاب نداری واس چی..؟؟Dodgy
کانتر روت تاثیر گذاشته
اصن نتونستم بازی کنم :| سرعت در حد قدمای مورچه بود :|

من تو کامپیترم دارم.!!با عمو هام و خواهرم و ........بازی میکنیم.!!
تو اینترنت نمیشه:|

به قول علی دختر و چه به کانتر ؟:|

میشه میشه ! garena رو دان کن بازی کن یا این برنامه که علی گفت و دان کن

(17-05-2013، 13:57)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله برو فروزن ببین تو هم نمیتونی بریUndecided

من میتونم
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
اون از دیشب با هانیه=((

این از امروز با مریم=((

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

خانوم اسمه اون سایتو تو جمع نیار
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
خعلی هم خوبه..!!Angel
باوشهBig Grin

راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است !
مگر هردو از یک تن نیست؟
بفروش ! تنت را حراج کن… من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین.
(( فریدون فرخزاد ))
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
بین 2041 نفر شاخ رتبم تو نایف 126 =))

(17-05-2013، 14:07)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2013، 14:00)benyaminn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااااp329واااااااااااConfused
تبلیغ حساب میشه :|
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، I r A n ، sasan1
(17-05-2013، 14:00)benyaminn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااااp329واااااااااااConfused

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

اعتراف می کنم که بچه بودم یه کارتون نشون می داد که مورچه زیره فیله یه سوزن می زاره و فیله میره هوا. منم زیر یه بنده خدایی سوزن گذاشتم که بره هوا، جیغ زد ولی متاسفانه نرفت هوا ..Sad
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 195 مهمان