امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

(17-05-2013، 10:45)♥jennifer lopez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایران میدونی چیه ؟ امضای خیلی قشنگی داری از مال منم قشنگتره ولی امضای منو بادیگاردام نوشتن واسه ی همین به من هیچ ربطی نداره منظورم اینه که اگر من خودم امضامو درست میکردم زیبا ترین امضا در کل این اجمن میشد.
پوففففففففففففف =))
زیباترینشو رو کن ببینیم =))
الان شما جنیفری دیگه نه =))
کنسروتون کی پخته میشه؟
آگهی
سیما نصویر اواتار جدیدت قشنگ تره از قبلیتهHeart
راستی محض اطلاعت بگم که من خیلی خوش سلیقماSleepyAngel
جنیفر تازه فارسی یاد گرفته کلمات سخت به کار نبرید

با تشکر . بادیگارد های جنیفر
 سپاس شده توسط سیما777
ممنون مرسی
تنها که باشی گاهی آرزو میکنی

یک نفر اسمت را صدا بزند

______Angryحتی اشتباهی Angry
علی به فرزام یه چیزی بگو اومد
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(17-05-2013، 10:47)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2013، 10:45)♥jennifer lopez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایران میدونی چیه ؟ امضای خیلی قشنگی داری از مال منم قشنگتره ولی امضای منو بادیگاردام نوشتن واسه ی همین به من هیچ ربطی نداره منظورم اینه که اگر من خودم امضامو درست میکردم زیبا ترین امضا در کل این اجمن میشد.

خودت فهمیدی چی نوشتی ؟ O_O

علی ترجمه کن ببینم این چی نوشتته ؟
به زبان فینگیلیشی گفته حتما درکش برای ما سخته =))
هــــِــعــی ...!!! :|
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
(17-05-2013، 10:47)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففففففففففففف =))
زیباترینشو رو کن ببینیم =))
الان شما جنیفری دیگه نه =))
کنسروتون کی پخته میشه؟

زیبا ترینشو رو نمیکنم به خاطر این که امضام باید اینجا باشه تا کاربرا ببنین و از نوشته پیروی کنن

پ ن پ شکیرام

من دیگه خیلی کنسرت نمیذارم ولی اگه خواستم کنسرت اجراکنم حتما بهت میم
جنیفر تازه فارسی یاد گرفته کلمات سخت به کار نبرید

با تشکر . بادیگارد های جنیفر
سلام مریمممممممممممم
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(17-05-2013، 10:49)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی به فرزام یه چیزی بگو اومد
به فرزام چی بگم مثلا ؟ :|
رفیق دروان هم خدمیتیمو ول کنم تورو بچسبم زرشک :|
 سپاس شده توسط I r A n
(17-05-2013، 10:47)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2013، 10:45)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2013، 10:42)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزاممممممممممم اذیت نکن دوتایی تون ریختید رو سر من بدبخت

چرا داد میزنی هنو که شروع نشده کارم :|||

ما هر نفرمون 4 تاست :|

یا ابولفضل

شروع نکردید اینطوریه شروع کنید چی میشه
Big GrinBig GrinHuhHuhcryingcrying
:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 42 مهمان