امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــ*ـــفتوگــــویــــ آزاد {نسخــ*ــه یــــ 26}

Angel
آگهی
(12-05-2013، 21:11)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 21:06)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 20:59)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 20:57)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 20:55)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشخال روانی Sad من از اون خوشگل تزم Big Grin خواستگارا پاشنه در و کندن من هی رد میکنم Big Grin

نه بی ادبی

به شوهر مامانت پ.خ دادم Big Grin
خاله میگم اعتماد به سقفی داری Big Grin

بزن به تخته چش نخوری Big Grin

با شوهر مامانم چیکار داشتی¿

خاله ی خیانت کار Dodgy
پ چی فک کردی دختره ی وزغ :|

اسفند دود میکنم بار خودم الان Big Grin

دارم تو گوش بابات میخونم مامانت و ادم کنه :|
چرا همه به من میگن وزغ¿crying

یه سوال فنی بود crying

اسفند برا منم دود کن خاله Big Grin

تو گوش بابای ناتنیمبخون مریمو ادب کنه میاد یه جا سلام کنه Dodgy
چون وزغی Big Grin

اینم یه جواب فنی بود Big Grin

به تو نمیرسه اسفندمون .. کمه .. گرونه .. پول گاز میاد .. گاز قطع میشه .. بی ناهار و شام میشم .. گرسنه میشم .. بدبختی میکشم .. بعدش میمیرم .. حالا میخوای برا تو هم دود کنم ؟ cryingSadp336p336:hlp:cry2cry2cry2:hlp

به من چه :|
من به مامانم میگم crying

رمان نوشتی¿Big Grin

نه تو دود کن منم دارم چش میخورم Big Grin
 سپاس شده توسط I r A n
(12-05-2013، 21:18)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 21:11)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 21:06)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 20:59)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2013، 20:57)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله میگم اعتماد به سقفی داری Big Grin

بزن به تخته چش نخوری Big Grin

با شوهر مامانم چیکار داشتی¿

خاله ی خیانت کار Dodgy
پ چی فک کردی دختره ی وزغ :|

اسفند دود میکنم بار خودم الان Big Grin

دارم تو گوش بابات میخونم مامانت و ادم کنه :|
چرا همه به من میگن وزغ¿crying

یه سوال فنی بود crying

اسفند برا منم دود کن خاله Big Grin

تو گوش بابای ناتنیمبخون مریمو ادب کنه میاد یه جا سلام کنه Dodgy
چون وزغی Big Grin

اینم یه جواب فنی بود Big Grin

به تو نمیرسه اسفندمون .. کمه .. گرونه .. پول گاز میاد .. گاز قطع میشه .. بی ناهار و شام میشم .. گرسنه میشم .. بدبختی میکشم .. بعدش میمیرم .. حالا میخوای برا تو هم دود کنم ؟ cryingSadp336p336:hlp:cry2cry2cry2:hlp

به من چه :|
من به مامانم میگم crying

رمان نوشتی¿Big Grin

نه تو دود کن منم دارم چش میخورم Big Grin

به تو نمیرسه اسفندمون .. کمه .. گرونه .. پول گاز میاد .. گاز قطع میشه .. بی ناهار و شام میشم .. گرسنه میشم .. بدبختی میکشم .. بعدش میمیرم .. حالا میخوای برا تو هم دود کنم ؟ cryingSadp336p336:hlp:cry2cry2cry2:hlpcryingcryingcryingcryingcrying

خودت برو دود کن :|
 سپاس شده توسط Shawty Girl
خاله کانالتو باید عوض کنن گاهی Big Grin

خو تو که میخوای برا خودت دود کنی برا منم دود کن Dodgy
 سپاس شده توسط I r A n
از 9 صبح تا الان یه ضرب پشت این لعنتیم .. چشام در اومد

شب بخیر .. خدافظ
 سپاس شده توسط Shawty Girl
خدافظ ..
 سپاس شده توسط I r A n
(12-05-2013، 21:21)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله کانالتو باید عوض کنن گاهی Big Grin

خو تو که میخوای برا خودت دود کنی برا منم دود کن Dodgy

شبکه سه ؟

پشت 18 قدم صربه ازاد برای رئال مادرید بدست میاد موقعیت خوب برای رونالدو تیم رئال .. فیگور مخصوص خود رو گرفته رونالدو شوت میکنم توپ به تیرک افقی دروازه برخورد میکنه هنوز ادامه داره بنزمااااااا یه برگردون و گللللللللللللللللللللللللللللللل گل گل گل گل گل گلللللللللللللللللللللللللللل 3-0 به نفع رئال مادرید !

باشه صبح دود میکنم خدافظ
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، ƝeGaЯ
خدافظ Big Grin
 سپاس شده توسط I r A n
بای ..
گــ*ـــفتوگــــویــــ آزاد {نسخــ*ــه یــــ 26} 362
Idea

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان