19-04-2011، 19:57
راستی نگفتی
اسمت چیه؟
اسمت چیه؟
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-04-2011، 19:57
راستی نگفتی
اسمت چیه؟
این جرو اسرار هر کاربری است درست است؟
سلام چون کسی خودش را داوطلب نکرد من آقای sepehr را پیشنهاد میکنم چون مدیر این بخش گفتگو هستند ولی در این بخش شرکت نکردند سلام اهل کجایی؟ چند سالته؟ اسم اصلیت چیه؟ *در سایت دیگری هم عضو هستی؟ * بازی مورد علاقت چیه؟ * غذای مورد علاقت چیه؟ * سبک مورد علاقت در بازی چیه؟ * نظرت راجب من چیه؟ * در سایت بیشتر از کی خوشت می آید؟ فعلا سوال هایم تمام شد بعدا دوباره می آیم سراغت
23-04-2011، 11:26
دوستان کسی از آقا سپهر خبری ندارد؟
23-04-2011، 13:23
نه.
خبری نیست ازش از عید تا حالا. فک کنم تا تابستون نیاد...
23-04-2011، 14:40
پس ما کی رو انتخاب کنیم
26-04-2011، 18:18
من از جانب خداوند برای شما امده ام هر سوالی دارید بپرسید شوخی کردم به نظر من صابر همون مدیر سایت باشه بهتره از همه چی سر در میاره...
سلام اهل کجایی؟ چند سالته؟ اسم اصلیت چیه؟ *در سایت دیگری هم عضو هستی؟ * بازی مورد علاقت چیه؟ * غذای مورد علاقت چیه؟ * سبک مورد علاقت در بازی چیه؟ * نظرت راجب من چیه؟ * در سایت بیشتر از کی خوشت می آید؟ فعلا سوال هایم تمام شد بعدا دوباره می آیم سراغت
27-04-2011، 18:21
سپهر نیست به سوالاتت جواب بده یکی دیگه رو انتخاب کن
27-04-2011، 18:37
پس آقا صابر
28-04-2011، 9:58
سلام
اهل کجایی؟ اهل مازندرانم چند سالته؟ 24.5 اسم اصلیت چیه؟ صابر! *در سایت دیگری هم عضو هستی؟ بلی خیلی... * بازی مورد علاقت چیه؟ re3 * غذای مورد علاقت چیه؟ غذای خاصی نیست ولی قیمه و چلو مرغ خوبه. * سبک مورد علاقت در بازی چیه؟ هر بازی که با حال باشه بازی می کنم ولی از سبک بازی هایی مثل NFS خوشم نمی اد. * نظرت راجب من چیه؟ ادم خوب و با جنبه ای هستی ایشالا بزرگ تر شدی هم همین طور بمونی. * در سایت بیشتر از کی خوشت می آید؟ ...! فعلا سوال هایم تمام شد بعدا دوباره می آیم سراغت باشه.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|