09-02-2012، 22:53
فک کنم شلوغ میشه سایت قات م یزنه!
|
گفتگو پیرامون دشواری های انجمن و بخش ها |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-02-2012، 22:53
فک کنم شلوغ میشه سایت قات م یزنه!
بخش تاریخ از وقتی طبقه بندی شده خیلی به هم ریخته همه چیز قاطی شده وطبقه بندی ها هم همه اشتباهه وشخص آگاهی طبقه بندی نکرده تقاضا دارم این طبقه بندی لغو شه یا یک نفر که اطلاعات کامل داره طبقه بندی کنه.
باتشکر آقای فرید هم 60 تا ارسال منو همین جوری پاک کرده که هیچ تخلفی تو ارسال های من نبود خواهشا رسیدگی کنید
19-03-2012، 12:17
سلام و درود بر شما دوست عزیز ....
بخش تاریخ هم اکنون مدیر دارد ! مدیر صلاح میداند که باید چه کار کند و باید مطیع آن باشید . طبقه بندی هم توسط فرید بوده و هیچ کس دخالتی در آن نداشته است ! کسی به قول شما "همینجوری" ارسال های کسی را پاک نمیکند و 1% هم بنده به مدیریت فرید شک نداشته و قطعا کار درستی انجام داده است .... اگر باز هم مشکلی در این موارد دارید به جناب صابر مراجعه کنید ...
19-03-2012، 12:21
فرید گفتش اون طبقه بندی نکرده وکار یکی دیگه هست؟
19-03-2012، 12:36
یا کار فرید بوده یا 1939 چون بنده به بخش تاریخ زیاد وارد نمیشم مگر در مواقع خاص ... بنده هم یک بار گفتم . اگر با طبقه بندی مشکلی دارید به جناب صابر مراجعه کنید ...
19-03-2012، 13:05
اقای 1939 کرده که من دارم چکش میکنم.
اقای صابر یک چیز رو درست بکنن من باز چک میکنم و بخش های تاریخ رو بیشتر نظم دار میکنم.
اما فرید همیشه نیست واکثر اوقات آفلاینه مثل تو این دوسه هفته پیش.این طبقه بندی هم از اول مشکل مشکل داشت وباعث شد همه چی قاطی ونامنظم شه.
![]()
21-03-2012، 1:20
آقای نیکولا اکنون طبقه بندی درست است ؟؟
12-04-2012، 9:45
سلام.
ایا وقتی که از جستجوی بالای انجمن استفاده می کنید زبان انجمن انگلیسی می شود و یا مشکلی وجود دارد؟
12-04-2012، 11:43
خیر مشکلی وجود ندارد
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|