25-04-2013، 17:47
دوست دارم افعال بی قاعده عشقت را ؛ وقتی بی واسطه مفعول لبهای تو می شوم !
|
زندگی رویا نیست ! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-04-2013، 17:47
دوست دارم افعال بی قاعده عشقت را ؛ وقتی بی واسطه مفعول لبهای تو می شوم !
25-04-2013، 18:20
عاشق نشدی زاهد، دیوانه چه میدانی؟
در شعله نرقصیدی، پروانه چه میدانی؟ لبریز می غمها، شد ساغر جان من خندیدی و بگذشتی، پیمانه چه میدانی؟ یک سلسله دیوانه، افسون نگاه او ای غافل از آن جادو! افسانه چه میدانی؟ من مست میِ عشقم، بس توبه که بشکستم راهم مزن ای عابد! میخانه چه میدانی؟ عاشق شو و مستی کن، ترک همه هستی کن ای بت نپرستیده..! بت خانه چه میدانی؟ تو سنگ سیه بوسی، من چشم سیاهی را مقصود، یکی باشد، بیگانه..! چه میدانی؟ دستار، گروگان ده، در پای بتی، جان ده اما تو ز جان، غافل..! جانانه چه میدانی؟ ضایع چه کنی شب را؟ لب، ذاکر و دل، غافل تو، ره به خدا بردن، مستانه چه میدانی
25-04-2013، 22:09
آزارم میدهی...
به عمد..یا غیرعمد خدا میداند... اما من آنقدر خسته ام...آنقدر شکسته ام که هیچ نمیگویم... حتی دیگر رنجیدن هم از یادم رفته است... اشک میریزم...سکوت میکنم و تو ادامه میدی... نفرینت هم نمی کنم...خیالت راحت... شکسته ها نفرین نمیکنند...گیرا نیست نفرین...ته دل میخواهد... دل شکسته که سر و ته ندارد... +مخاطب خــــاص...
25-04-2013، 23:37
آﻧﻘــﺪر ﻣﺮا ﺳﺮد ﮐﺮد
از ﺧﻮدش .. از ﻋﺸﻖ ..ﮐــﻪ ﺣﺎﻻ ﺑــﻪ ﺟﺎی دﻟﺒﺴﺘﻦ ﯾﺦ ﺑﺴﺘﻪ ام آﻫﺎی !!! روی اﺣﺴﺎﺳﻢ ﭘﺎ ﻧﮕﺬارﯾــﺪ ..ﻟﯿﺰ ﻣﯽﺧﻮرﯾــﺪ
26-04-2013، 10:23
روزگار
نبودنت را برایم دیکته می کند و نمره ی من باز صفر می شود هنوز نبودنت را یاد نگرفته ام!!!!
26-04-2013، 10:27
دلت خواست ازم ردشی
نمیخوام مال من باشی ... واسه دونستن قدرم باید یه قدری تنهاشی ! تو این تنهاییا فعلا بهونتو نمیگیرم تا تکلیف بشه روشن دیگه واست نمیمیرم
26-04-2013، 19:08
اومی رود و جای سیگارش لبانم را می سوزاند
نه ، اشتباه شد جای لبانش ، لب هایم را چون سیگار می سوزاند می سوزاند آرام آرام گونه هایم را اشک هایی که بعد از رفتنش ریختم قطره قطره و او ندید و نفهمید که با هر قطره اشک گفتم خدا نگهدارت باشد و او رفت رفت و چشمانم چشمانم خشک شد به سیاهی بی کران شب جرعه ای از چای می نوشم و کامی از لب هایش می گیرم باز هم استباه شد و دوباره از سیگارم کام می گیرم
27-04-2013، 1:45
اینجا زنـــــــــــی در انتظارت نیستـــــــــــ....
هیاهــــوی نبودنت از من مـــــــــــــرد ساختـــــــــــ.... !
27-04-2013، 11:31
امروز دوبار دلتنگ شدم ! یک بار برای تو و یک بار برای تو !
اول برای نداشتنت ، دوم برای نداشتنم . . . دوستت دارم و نداری ام ! می روم و میدانم که تو زودتر رفته ای . . .
27-04-2013، 16:12
یه وقتایی لازمه از گوشیمون بشنویم “مشترک مورد نظر آدم نمیباشد … لطفا قطع کنید”
.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|