26-04-2013، 9:28
مثل باران چشمهایت دیدنی است
شهر خاموش نگاهت دیدنی است
زندگانی معنی لبخند توست
خنده هایت بی نهایت دیدنی است
شهر خاموش نگاهت دیدنی است
زندگانی معنی لبخند توست
خنده هایت بی نهایت دیدنی است
|
آخرين نفس هاي منِ ديوانه... |
||||||||||||||
26-04-2013، 9:28
مثل باران چشمهایت دیدنی است
شهر خاموش نگاهت دیدنی است زندگانی معنی لبخند توست خنده هایت بی نهایت دیدنی است
26-04-2013، 10:28
دلت خواست ازم ردشی
نمیخوام مال من باشی ... واسه دونستن قدرم باید یه قدری تنهاشی ! تو این تنهاییا فعلا بهونتو نمیگیرم تا تکلیف بشه روشن دیگه واست نمیمیرم
26-04-2013، 10:33
حــالـــم خـــوب نــیــســت !
گــونــه هــایـــم مــیــســـوزد برای گــریــه کــردن راهـــی تــازه یـــافــتــه ام اشـــکـــهــایـــم را ایــن بــار روی دلـــم مـــیــریــزم بــا یــک تــیــر دونـــشـــان مــیـــزنـــم ! هــم کـــســـی گـــریـــه ام را نــمـــی بــیــنـــد ، هــم دلـــم خـــنـــک مـــی شــــود
26-04-2013، 10:37
عجب دنیایی شده.
کوچه ها را بلد شدم.. مغازه ها را.. و رنگ چراغ قرمزها.. حتی جدول ضرب را.. و دیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم..!! اما گاهی میان آدم ها گم میشوم.. آدم ها را بلد نیستم هنوز.
27-04-2013، 1:38
نــــــــرو !!
دردنــــاک تریـــــن " التمــــاس " جهــــان اســــت ..!
27-04-2013، 6:17
ooooooooooooooooooooooooooooooooo
27-04-2013، 11:33
تنها باشی
روزتعطیل باشه غروب باشه بارون هم بباره احساس میکنی: "بلاتکلیف ترین آدم دنیا هستی...!
27-04-2013، 16:06
بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی …
27-04-2013، 19:41
آهنگ های تکراری...!
خاطرات تکراری...! و اشک های تکراری...!!! با این وجود تکرار در تو هیچ وقت برایم تکراری نبود...!
27-04-2013، 19:52
معشوقـــــــــــــه ای پیـــــــــــدا کـــــــــــرده ام به نـــــــــــام روزگــــــــــــار !!!!
ایــــــــــــن روزهــــــــــــا سخـــــــــــت مرا در آغــــــــــــوش خــــــــــویش به بـــــــــــازی گــــــــــــرفته اســـــــــــت !!! | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
دلم ديوانه توست..! |