25-04-2013، 15:11
وﻗﺘﯽ ﺧﺴﺘﻪ ام وﻗﺘﯽ ﮐﻼﻓﻢ وﻗﺘﯽ دﻟﺘﻨﮕﻢ ﺑﺸﻘﺎب ﻫﺎ را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ ﻏﺮورم را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ دﻟﺖ را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ در اﯾﻦ دل ﺗﻨﮕﯽ ﻫﺎ زورم ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﯿﺰی ﮐﻪ ﻣﯿﺮﺳﺪ اﯾﻦ ﺑﻐﺾ ﻟﻌﻨﺘﯽ اﺳﺖ … ﮐﻪ ﻣﯿﺸﮑﻨﻢ
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-04-2013، 15:11
وﻗﺘﯽ ﺧﺴﺘﻪ ام وﻗﺘﯽ ﮐﻼﻓﻢ وﻗﺘﯽ دﻟﺘﻨﮕﻢ ﺑﺸﻘﺎب ﻫﺎ را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ ﻏﺮورم را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ دﻟﺖ را ﻧﻤﯽ ﺷﮑﻨﻢ در اﯾﻦ دل ﺗﻨﮕﯽ ﻫﺎ زورم ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﯿﺰی ﮐﻪ ﻣﯿﺮﺳﺪ اﯾﻦ ﺑﻐﺾ ﻟﻌﻨﺘﯽ اﺳﺖ … ﮐﻪ ﻣﯿﺸﮑﻨﻢ
25-04-2013، 15:15
خدایــــــــــــا التمـــــــــــاست مــــــی کنـــــــــم
همــــــه دنیــــــــــایـــــــت ارزانــــــــــیِ دیگــــــــــــران ! ولــــــــــــــــی ; آنــکـــــــــــه دنـیــــــــــایِ من اســــــــــت مـــــــــــــــــــــالِ دیــگـــــــــــری نبــــــــــاشـــد ...
25-04-2013، 15:20
ﺑﺎور ﮐﻦ ﻧﻪ درﮔﯿﺮ ﺗﻮام و ﻧﻪ ﺣﺴﯽ دارم ﺑﻪ ﺗﻮ
اﺻﻠﻦ ﻣﯽ ﺧﻮاﻫﯽ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ را ﺑﺮﮔﺮداﻧﻢ ﺑﻪ روز اوﻟﺶ ؟ ! ﺗﻮ ﺑﺸﯽ ﯾﮏ ﻓﺮد ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ و ﻣﻦ !ﻧﻪ ..ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ دوﺑﺎرﻩ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺑﺸﻢ ﻟﻌﻨﺘﯽ
25-04-2013، 15:21
حـــــالا که رفتی...
اما بــــدون که دارمِـــت ! هســـتی همــیشه هــرجـــا فــقـــط در آغــــوش دیگریــــــــــ !
25-04-2013، 15:23
لایک داره
![]()
25-04-2013، 15:26
تنها تو رو می بینم ،
لحظات با تو بودن را و یک زندگی شیرین را ! با تو…
25-04-2013، 15:32
… ﮐﺎش … ﮐﺎش ﻫﻤﺎن ﮐﻮدﮐﯽ ﺑﻮدم ﮐﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺶ را از ﻧﮕﺎﻫﺶ ﻣﯿﺘﻮان ﺧﻮاﻧﺪ
اﻣﺎ اﮐﻨﻮن اﮔﺮ ﻓﺮﯾﺎد ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻢ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻨﻮد … دﻟﺨﻮش ﮐﺮدﻩ ام ﮐﻪ ﺳﮑﻮت ﮐﺮدﻩ ام !!! ﺳﮑﻮت ﭘﺮ ﺑﻬﺘﺮ از ﻓﺮﯾﺎد ﺗﻮﺧﺎﻟﯿﺴﺖ ، دﻧﯿﺎ راﺑﺒﯿﻦ … ﺑﭽﻪ ﺑﻮدﯾﻢ از آﺳﻤﺎن ﺑﺎران ﻣﯽ آﻣﺪ … ﺑﺰرگ ﺷﺪﻩ ام از ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﻤﺎن ﻣﯽ آﯾﺪ … ﺑﭽﻪ ﺑﻮدﯾﻢ درد دل را ﺑﺎ ﻫﺰار ﻧﺎﻟﻪ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﯿﻢ ، ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﻧﺪ ، ﺑﺰرگ ﺷﺪﻩ اﯾﻢ ، درد دل را ﺑﻪ ﺻﺪ زﺑﺎن ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯿﻢ … اﻣﺎ ﻫﯿﭻ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﺪ
25-04-2013، 15:37
می ترسم از نبودنت…
و از بودنت بیشتر!!! نداشتن تو ویرانم میکند… و داشتنت متوقفم!!! وقتی نیستی کسی را نمی خواهم. و وقتی هستی” تو را” می خواهم. رنگهایم بی تو سیاه است ،و در کنارت خاکستری ام خداحافظی ات به جنونم می کشاند… و سلامت به پریشانیم!؟! بی تو دلتنگم و با تو بی قرار…. بی تو خسته ام و با تو در فرار… در خیال من بمان از کنار من برو من خو گرفته ام به نبودنت......
25-04-2013، 15:46
: ﺑﺎﯾـَـנ ﺑــِﮧ ﺑـَـﻌﻀے ﻫﺎ ﮔــُﻔﺖ✔
. . . ﻧــَـﮧ ﻋـَـﺰﯾﺰَم اﻧﻘـَـנرام ﺑﯿﮑﺎر ﻧﯿﺴﺘـَـﻢ ! ﮐـِـﮧ ﺑﺨﻮآم ﺣﺂل ِ ﺗــُـﻮ رو ﺑﮕﯿﺮَﻣــ ﻣﯿﺸﯿﻨـَـﻢ اﯾـלּ ﺟﺂ ﭘﺎﻣـُ ﻣﯿﺬآرَم رو ﭘﺎﻫﺂﻣــ " ﺳــَــ ـﺮﻧﻮﺷﺘــْـ " ! ﻣے ﮐــُـﻨـِـﮧ ﺳ ـِـﺮوﯾﺲ ُﺧـُـﻮנش נَﻫـَـﻨـِـﺖ
25-04-2013، 15:47
دلم میخواهد فریاد بزنم بگویم:
من مترسکه خاطرات تو نیستم! درست مثل دیوانه ای که اصرار دارد بگوید من دیوانه نیستم راستی!گفته بودم؟ من دیوانه نیستم .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|