24-04-2013، 14:40
رنگ چشمت چه رنگیه
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||
رنگ چشمت چه رنگیه
چرا نزارم؟
بوگو عشقت خیه؟
24-04-2013، 16:14
بگو دیگه
24-04-2013، 16:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-04-2013، 16:24، توسط *2gether4ever*.)
ملودي تو قبلا يه بار نشسته بودي مگه نه؟
24-04-2013، 17:56
زن دآدآش چرآ برآ خودت پآرتی بآزی میکُنی؟
(24-04-2013، 13:01)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: حالا مجیکم منو نمینویسه .. :| نقل قول: رنگ چشمت چه رنگیه مشکی نقل قول: چرا نزارم؟چیو :| نقل قول: ملودي تو قبلا يه بار نشسته بودي مگه نه؟ ببخشید اجازه نگرفتم نقل قول: زن دآدآش چرآ برآ خودت پآرتی بآزی میکُنی؟ چی کار؟ :|
25-04-2013، 8:37
زن دآدآش نگآر منم حآل شنآختی؟
خُب ملود سُلطآن شروع میکنم: دآدآشمو چقد دوس دآشتی؟ چرآ ازش جدآ شُدی؟ فکر میکُنی من آدم بی عُرضه ایم؟ عآیآ؟چرآ؟ سنت؟ رنگ موهآت؟ خو دیگه چیزی یآدم نمیآد..
25-04-2013، 17:00
سلام
اخرین برنامه کودکی که دیدی چیه؟؟ اخرین اهنگی که گوش دادی؟؟؟ اصلا چند سالته؟؟ از کی عضویدی اینجا؟؟ از پسرا شماره میگیری؟؟ هنوز تو کف منی؟؟؟ بالاخره من کیم؟؟ بستنی چی دوست داری؟؟ چیپس به چه طمعی؟؟؟ کی مدیر شدی؟؟ خودتو کُشتی تا مدیر شدی؟؟ چرا منو نویسنده نمی کنی؟؟؟ اخه چرا منو مدیر نمی کنی؟؟؟ از کودوم شکلکا خوشت میاد؟؟؟ من چند سالمه؟؟ اهل چه شهری م؟؟؟ خونه تون کجاست؟؟ خاله شدی؟؟ عمه شدی؟؟ چندتا بچه اید اصلا؟؟اسماشون/؟؟ چه ورزشی میکنی؟؟ دعا میکنی من به عشخم برسم؟؟چــــــرا؟؟ ولی من دعا میکنم به داداشم برسی حالاکودوم داداشمه؟؟بگو خب از فوضولی ترکیدم؟؟ داغ شدی؟؟؟زیرشو کم کنم؟؟؟ ناهار چی خوردی؟؟ الان ساعت چنده؟؟؟ پُشت لب تاپی؟؟؟ از من خوشت میاد؟؟ اخرین باری که گفتی"دوستت دارم"؟؟به کی؟؟؟کی؟؟؟کجا؟؟؟ حالا بالاخره منو مدیر میکنی یانــــــــــه؟؟ بسته دیگه دستم ترکید بازم میام سروقتت خدافث
25-04-2013، 17:08
سلآم
دستم استراحشو کرد دیگه خُب حالا چرا هیشکدوم از خانواده فلش خوریتو نمیشناسی؟! چرا من قبلا ازت بدم میومد؟! چرا اعصاب نداری؟! منو چقد دوس داری؟!به زبونه ریاضی بوگو مرمری رو چقد دوس داری؟!به زبون ریاضی بوگو بازم دوس داری بچه چندتا داشته باشی؟! دختر باشن یا پسر؟! مامان یا بابا؟! خواهر داری یا برادر؟! چرا من حالا دوست دارم؟! اهنگ از زدبازی گوش میدی؟! از جاستین بدت میاد عایا؟! چرا بدت میاد ازش؟! دختر جلفی هستی؟! از اونا که هفت قلم آرایش میکنن؟! از اونا که پسر کُشن؟! چه مدلی هستی واقعا؟!
(25-04-2013، 8:37)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: سلام سلام (25-04-2013، 17:08)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|