21-04-2013، 16:30
دمت گرم متنت باحاله مر30
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
|||||||||||
21-04-2013، 16:30
دمت گرم متنت باحاله مر30
21-04-2013، 16:31
لایک
21-04-2013، 16:34
چه شعر های ارامش بخشی.
21-04-2013، 17:02
نمیتونم ببخشم…
بخشیدن باید از ته دل باشه.. دل من شکسته دیگه سرو ته نداره…
21-04-2013، 17:04
نمیتونم ببخشم…
بخشیدن باید از ته دل باشه.. دل من شکسته دیگه سرو ته نداره…
21-04-2013، 17:05
در سینه ام زخم های عمیقی هست
انگار کسی مرا با زیر سیگاری اشتباه گرفته است ...
21-04-2013، 17:08
با خودم عهد بستم ....
بار ديگر كه تو را ديدم .... بگويم از تو دلگيرم .... ولي باز تو را ديدم ...... و گفتم : بي تو مي ميرم ......!!!
21-04-2013، 17:12
در زندگی زخمهایی هست که تو باید بوس کنی تا خوب بشن . . .
21-04-2013، 17:20
از آن روز که رفته ای ، کارت شارژ ها را سیگار می خرم و با خیابان ها و تنهایی ها حرف میزنم ...
21-04-2013، 17:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-04-2013، 17:24، توسط maryam.ekh.)
در سینه ام زخم های عمیقی هست انگار کسی مرا با زیر سیگاری اشتباه گرفته است ...
. . . حس اون سیگار رو دارم که همه جا حرف از ترک کردنشه … . . . سلامتی اونی که همه تلخیاشو تو تلخیه سیگار و یه استکان تلخی گم میکنه که کام بقیه رو تلخ نکنه ... . . . از آن روز که رفته ای ، کارت شارژ ها را سیگار می خرم و با خیابان ها و تنهایی ها حرف میزنم ... . . . وقتی یه مرد گریه کنه یعنی کار از سیگار کشیدن گذشته... وقتی یه زن سیگار بکشه یعنی کار از گریه کردن گذشته...! . . . وای بر من !!! دیگری مرا سوزاند و من سیگار را ... . . . بعضی آدما باید مثل پاکت سیگار برچسب هشدار داشته باشن تا فراموش نکنی که دوست داشتنشون از درون نابودت می کنه … . . . خدایا ! بیا قدم بزنیم ... سیگار از من ... باران از تو .... . . . همیشه من بودم سیگار به دست.... وقتی تنها شدم.... وقتی دلم شکست..... . . . باشی یا نباشی زندگی میگذرد ! اگر باشی با تو اگر نباشی با سیگار … . . . همیشه دو نخِ آخر سیگارتو پشت سر هم بکش تا سیگارِ آخر زیاد تنهایی نکشه … . . . سیگار هم نشدیم که ترک کردنمون سخت باشه … . . . وقتی تو نیستی هیچ دری به روم باز نیست ، جز در پاکت سیگار.... . . . وای از نیمه شبی که بیدار شوم ، تو را بخواهم.... و پاکت سیگارم خالی باشد … . . . عادت ندارم سیگارم را با آتش دیگران روشن کنم دلم با آتش دیگران سوخت برایم کافی بود …! . . . دوستی گفت : به آتش میکشی پولت را برای سیگار ؟ گفتم : پولم !؟!؟! من خودم را به آتش کشیده ام برای او ! . . . سیگار یه درس خوبی به من داد : به پای کسی بسوز که نفسشو خرجت کنه … . . . زندگی مثل سیگار است ، روشن که شد ، بکشی یا نکشی ، تا انتها می سـوزد ! . . . تو کنار می کشی … من سیگار !!! . . . بچه که بودم نقاشی میکشیدم بزرگتر شدم از هیجان جیغ میکشیدم فهمیدم چه خبره دور و برم ، درد کشیدم حالا دیگه نه درد میکشم نه جیغ نه نقاشی !!! سیگار میکشم … . . . این سیگار که در دستانم هست دارد میسوزد و صدایش درنمیاید … مثل من … . . . هوای تو از دود سیگارم هم مضر تر است … دود سیگار به سرفه ام میاندازد ؛ هوای تو به گریه ام !!! . . . سیگار عشق نیست … آخرین پناه عاشق است … . . . نخی سیگار ، پکی عمیق و لبخند تو رووی دیوار … دود می شویم همه با هم امشب !
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|