15-03-2012، 19:15
منم آن شعله آتش که از هر شمع برخیزم
تمام هستی خود را فقط به پای تو ریزم
درون قلب من فرمانروایی کن
که از موی تو برخیزد همه عطر دل انگیزم...
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
|||||||||||||||||||||||||||||
15-03-2012، 19:15
منم آن شعله آتش که از هر شمع برخیزم تمام هستی خود را فقط به پای تو ریزم درون قلب من فرمانروایی کن که از موی تو برخیزد همه عطر دل انگیزم...
15-03-2012، 19:20
اي به من نزديک تر از من
اي حضورم از تو تازه اي نگاهم از تو روشن به تو عادت کرده بودم مثل گلبرگي به شبنم مثل عاشقي به غربت مثل مجروحي به مرهم لحظه در لحظه عذابه لحظه هاي من بي تو تجربه کردن مرگه زندگي کردن بي تو من که در گريزم از من به تو عادت کرده بودم از سکوت و گريه شب به تو حجرت کرده بودم با گل و سنگ و ستاره از تو صحبت کرده بودم خلوت خاطره هامو با تو قسمت کرده بودم خونه لبريز سکوته خونه از خاطره خالي من پر از ميل زوالم عشق من تو در چه حالي
تایپک باز شد ... لطفا پست بی ربط ندهید ...
17-03-2012، 23:07
مثل دیروز ، بیشتر از امروز دوستت دارم . نمیدانم فردا چه میشود ، اما فردا نیز بیشتر از امروز دوستت دارم. به امید فردا ننشسته ام زیرا امروز که با توام دیگربه فردا نیازی ندارم ، امروز را میخواهم ، زیرا تو در کنار منی ، من که همیشه گفته ام تو تا ابد مال منی. هنوز باور نداری که دنیای منی ، هنوز نمیخواهی بفهمی که تنها عشق منی. کور شوند چشمهایم اگر جز تو به کسی دیگر نگاه کنند ، بشکند قلبم اگرجز تو برای کسی دیگر فدا شود ، نمیخواهم زندگی ام تباه شود ، اینجا دیگر با تو آغاز یک زندگیست، قلب من بی حضور تو پر از آشفتگیست . بیشتر از دیروز دلتنگت هستم و بیشتر از همیشه آرزوی من در کنار تو بودن است. راز خوشبختی همیشه با تو بودن است ، خوشبختم از اینکه تو را دارم . با تو بودن بهانه ایست برای نفس کشیدنم ، بی تو بودن یک سقوط است از قله خوشبختی ام من که همیشه به عشق تو صعود میکنم به قله های خوشبختی ، و فتح میکنم قله عشق را مثل دیروز ، بیشتر از امروز ،دوستت دارم اگر فردا نیز زنده بمانم ، برایت میمیرم... (تقدیم به عشقم)
17-03-2012، 23:19
مرسي عشقم؛ دوستت دارم*-:
17-03-2012، 23:20
اگه پیدات بشه ..من گم وگور میشم
من یکدونه عشق دارم ولی شعر بلد نیستم و فقط میگم خیلی میخوامش و حاضر نیستم با تمام پروتای تو دنیا عوضش کنم و دارم واسش شب و روز و تموم زندگیمو میدم ولی اصلا باور نمیکنه تنها ارزومم تو دنیا اینکه دوست داشتنمو باور کنه. دووووووووووووووووووووووووووووووووستش دارم
ببخشید مننظورم ثروتهای تو دنیا بود نه پروتای تو دنیا
20-03-2012، 22:06
(18-03-2012، 0:11)مهرنوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کجا شعر بلد نیستی؟؟؟؟حرفات از شعر هم خوشمل تر بود
20-03-2012، 22:07
من که میگم:گور به گور بشی
21-03-2012، 1:03
عشق کیلو جند بابا؟؟؟؟؟؟؟؟
بی خیااااااااااااااال اگرم یه عاشق واقعی تو این دنیا پیدا بشه اون یار ما نیست مطمئن باشین.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|