11-04-2013، 17:46
من و سیگار درد ِ مشترکیم
از هردومان ، کسی خوب کام گرفت و بعد زیر پا له کرد
درست زمانیکه به آخر رسیدیم
از هردومان ، کسی خوب کام گرفت و بعد زیر پا له کرد
درست زمانیکه به آخر رسیدیم
|
انتظـــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـار |
||||||||||||||||||||||||||
11-04-2013، 17:46
من و سیگار درد ِ مشترکیم
از هردومان ، کسی خوب کام گرفت و بعد زیر پا له کرد درست زمانیکه به آخر رسیدیم
14-04-2013، 10:45
مــرآ بــآ خــیــآلــتـ. تــنــهــآ نــگـذآر خــیــآلــتـ. اصــلـا بـه تــو نــرفــتــه اســتـ.. مــهــربــآنـ. نــیــســتــ .. آزآرمـ. مــیــدهــد دلــم خـــودتــ.. رآ مــیــخــوآد عــزیــزمـ..
15-04-2013، 0:50
مـن داغـونـــم ...
خـدایا میـشه بـگی خـدمـات ِپـس از خلقـتت کـجاست ...؟ !!!!
15-04-2013، 5:52
این چند ماه
که منتظرت بودم به اندازۀ چند سال نگذشت به اندازۀ همین چند ماه گذشت اما فهمیدم ماه یعنی چه روز یعنی چه لحظه یعنی چه این چند ماه گذشت و فهمیدم گذشتن، زمان، انتظار یعنی چه
15-04-2013، 16:08
خیلی بده احساس کنی مثل شمعی !
فقط وقتی برق رفت می آیند سراغت و بعد با یک فوت خاموشت میکنند …
15-04-2013، 17:57
گاهی ازکســــــ ـ ـ ـ ـی چنان بتــ ـ ـ ـ ـی میسازی که دیگر از دسـ ــ ـت ابراهیـ ـ ـ م هم کاری برنمیاید..
15-04-2013، 18:13
√ (!). . . ڪــ ــ ــاش
گــ ــاهـــے زنـــ ـــدگـــ ـے [ [◄◄ι] [ ιι ] [■] [►] [ι►►] ] داشــــــت . . . (!)
15-04-2013، 19:13
خاطرات خیلی عجیبند
گاهی اوقات می خندیم به روزهای که گریه می کردیم گاهی گریه می کنیم به یاد روزهایی که می خندیدیم……!
15-04-2013، 19:17
√سَهمِ مـלּ از בنیا نـבاشتـלּ است [تنها] قـבم زבלּ در پیاבه رو هاے پایــیز و[ فکر کرבלּ] بـﮧکسے کـﮧ[ نبوב ]...!
15-04-2013، 19:18
نه در آغوشم نه در نفسهایم نه در دلم
که در گلوی منی بغض کردهای و مرا هر لحظه نزدیکتر میکنی به انفجار درونم…! شب که میرسد کتاب دلم را ورق می زنم و روزهای بی تو بودن را شماره می کنم ای کاش مثل قاصدک عاشق بودی و احوال دلم را می پرسیدی!!! باران از چشمت افتاد باد شکل تنت پاییز را پشت در گذاشت کفش های رفتنت جفت سفر بود…! نگاهم را، تا انتهای افق های دور پرواز میدهم شاید ،آنجا نشانی از تو بیابم | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|