14-04-2013، 10:48
سـ ـکوت چـ ـه زیبـ ـاسـتـ ـ !
وقـ ـتـی هـ ـمـه از تـ ــوصـیـفـ تــ ــو عـ ـاجـزنـ ــد بــهــتــریــنــمـ.ـ.ـ.ـ
وقـ ـتـی هـ ـمـه از تـ ــوصـیـفـ تــ ــو عـ ـاجـزنـ ــد بــهــتــریــنــمـ.ـ.ـ.ـ
|
لطفا خودتو به مردن نزن |
||||||||||||||||||||||||||
14-04-2013، 10:48
سـ ـکوت چـ ـه زیبـ ـاسـتـ ـ !
14-04-2013، 15:36
فراموش کردنت کار اسانیست!
کافی است دراز بکشم ......چشمهایم راببندم.... ودیگر نفس نکشم!
14-04-2013، 15:44
گـرگ هـا هـم افـسـردگـے مـفـرط گـرفتـہ اند ! دیـگـر گـوسـفـنـد نـمـے درنـد ؛ بـہ نِـے چـوپـاטּ دل مـے سـپـارنـد و گـریـہ مـے ڪنـنـد . . .
14-04-2013، 23:59
داغــــــــــونَم....
وَ بِـﮧ ایـט جُملـِـﮧ اِعتـقـآدِ شَــבیــב دآرَم: "خـــودَم ڪـَردم ڪـِﮧ لَعنــَت بَـر خـــودَم بـــــــــــــــــــــــآ د..."
15-04-2013، 6:54
15-04-2013، 16:42
حـــســرتـ...!
یعنے روبہ رویمـ نشستـہ اے... و باز خیسے چشمانـمـ را... آنـ دستمالـِ خشكـِ بے احساسـ پاكـ كند...! حـــســرتـ...! یعنے شانہ هایتـ دوشـ بہ دوشمـ باشد... اما نتوانمـ از دلتنگـے بہ آنـ پناهـ ببرمـ...! حـــســرتـ...! یعنے تـو... كہ در عینـِ بودنتـ داشتنـ را آرزو میكنمـ...!
15-04-2013، 16:44
اوهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
15-04-2013، 17:38
سیگارلایت را به موسیقی لایت ترجیح میدهم!!
روح من با هیچ نغمه ای لایت نمیشود، به من عشق تعارف نکنید!! قبلا صرف شده.....!!!! به دستانم فندکی،کبریتی، سنگ آتش زنه ای برسانید تا برای هضم عشق سیگاری آتش کنم ...
22-04-2013، 15:06
فرقـے نمـے کند !!
بگویم و بدانـے ...! یا ... نگویم و بدانـے..! فاصله دورت نمی کند ...!!! در خوب ترین جاﮮ جهان جا دارﮮ ...! جایـے که دست هیچ کسـے به تو نمـے رسد.: دلــــــــــــــم.....!!!
23-04-2013، 11:32
خوب به چشمهایش نگاه کنید ...
از نزدیک!دستانش را بگیرید! آنقدر نزدیکش باشید که گرمای نفس هایش را حس کنید! خوب عطرش را بو بکشید! موقع بوسیدنش از ته دل ببوسیدش... از ته دل ببوییدش ... از ته دل لمسش کنید!... از ته دل نگاهش کنید ... از ته دل صدایش کنید! از تمام لحظات با هم بودن نهایت استفاده را بکنید! روزی می رود ... و حسرت همه ی اینهایی که گفتم در دلتان می ماند | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|