12-04-2013، 7:41
گل لادن : گاهی از من یاد کنUndecided
|
از بین گلها کدومو گلو تقدیم نفر قبلی می کنی؟؟؟ |
|||||
12-04-2013، 7:41
گل لادن : گاهی از من یاد کنUndecided
12-04-2013، 8:38
گل ممدی
12-04-2013، 10:23
گل کوکب : چرا بیهوده قلبم را افسرده می سازی
13-04-2013، 19:06
گل میخک : قلبم را به تو تقدیم میکنم
13-04-2013، 19:08
گل محمدی : ترا از صمیم قلب دوست دارمAngel
14-04-2013، 15:35
با عشق بهش یه درخت تقدیم میکنم
با اره برقی بیفته به جونش
14-04-2013، 15:51
محو تماشای آواتارشم خوب بهش جنگل امازون میدادم
14-04-2013، 16:06
گل کامیلیا : فداکاری در راه عشق خوشبختی می آورد
15-04-2013، 22:29
گل میخک : قلبم را به تو تقدیم میکنم
16-04-2013، 21:19
گل ارکیده : تنهاییم را با تو قسمت میکنم
گل سرخ : عشق آتشین مرا بپذیر غنچه گل : برای نخستین بارقلبم به خاطر تو لرزید گل میخک : قلبم را به تو تقدیم میکنم گل شقایق : زندگیم فقط به خاطر عشق توست گل بنفشه : همیشه به یاد من باش گل اطلسی : نمیدانم مرا دوست داری یا نه گل محمدی : ترا از صمیم قلب دوست دارم گل شب بو : در شب مهتاب ، رویت را می بوسم گل همیشه بهار : محبت تو برای همیشه در قلب من رخنه کرده گل داوودی : از صدای دل پذیر تو لذت می برم گل اشرفی : هدیه ام را بپذیر گل اقاقیا سفید : عشق پاک ، نتیجه ازدواج و خوشبختی گل میمون : یک بوسه می خواهم نه بیشتر گل یخ : از دوستی و محبت تو نا امیدم گل تاج خروس : از دوریت سرگردان شده ام گل لادن : گاهی از من یاد کن گل سفید : میسوزم و میسازم گل مینا : بی وفا به دلداده خود رحم نکردی گل کامیلیا : فداکاری در راه عشق خوشبختی می آورد گل زرد : از تو بیزارم گل نسترن : شهرت را بر دوستی و محبت رجحان دادی گل ساعتی : تا واپسین دم زندگی ، خوشبختی تو را می خواهم گل پژمرده : افسوس که بهای عشقت را ناچیز پنداشتی گل مریم : به پاکدامنی تو دورود می فرستم گل کوکب : چرا بیهوده قلبم را افسرده می سازی گل رازقی : شفا و بهبودی تو را آرزو دارم گل لاله : تو که دل من را غم زده می خواستی ، این من و این دل دردمند من گل سنبل : تو به منزله باغ پر گلی هستی که دل کندن از تو نتیجه ای ندارد گل بیدمشک : اگر می سوزم ، گناه از بخت بد من است ؛ ترا می بخشم گل رازیانه : هرچند درکنارم نیستی ولی نگاهت مونس من است گل ناز : ناز و دلبری جامه ایست که به قامت تو دوخته اند گل یاسمن : دستی است که دامن دلدار می گیرد و زبانی است که تمنا میکند گل یاس : از من نخواه که جز راستی سخن گویم ، من شیفته تو هستم گل چای : بختم بیدار و طالعم میمون است گل هرزه : حساس و موشکافم و بر عشق گذشته حسرت می خورم گل حنا : بیشتر از این دیگر فریب تو را نمی خورم گل شیپوری : به تو اطمینان میدهم که جنجال دگران در دوستی ما اثر نخواهد کرد گل مروارید : این آواز حزین دلداده ایست که برای آخرین بار سخن می گوید گل سوری : عزیزم با من مهربان تر از گذشته باش گل عباسی : تو مایه امید و سرچشمه آرزوهای منی گل شمعدانی : عشق لازمه زندگی است و بدون عشق نمی توان زنده بود گل نرگس : خود را سزاوار اینهمه عتاب نمی بینم ، دلم از نا مهربانی تو به ستوه آمده است... -------------------------------------------------------------------------------- همه رو. | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|