13-04-2013، 14:16
خعلی هم غلط کرده هر کی که اینطوری فک میکنه
پسرا چی باشن که دخترا فکرشونو به خاطرشون درگیر کنن
|
ஜ۩۩ஜتالار دختروونه ஜ۩۩ஜ |
|||||||||||||||||||||||
13-04-2013، 14:16
خعلی هم غلط کرده هر کی که اینطوری فک میکنه
(13-04-2013، 13:49)ghajoOl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوش اومدی به انجمن ما ...
13-04-2013، 14:20
هیچ وقت نگاه من به یه پسر التماس آمیز نبود ... و نخواهد بود ... همه ی دخترا این جوری چندسالته؟؟؟ ببخشيدا....بي ادبيه چندتادوس پسرداشتي ؟؟؟؟؟؟؟ منم دارم درمورده اون تعدادآدماي ضيعف صحبت ميكنم چراهميشه توجمعاي دخترونه مخاطبتون درموده پسراس؟؟ بعضي دخترخانوماالبته خانومي به فكره خودت باش راجبه خودت بحرف نسل دخترخانومايي مث شماخيل بهشون ظلم شده
13-04-2013، 14:23
تو جمای دوستانه ی مام اکثر اوقات مخاطبمون پسره !!! البته بیشتر داریم مسخرشون می کنیم تا این که خوبیشونو بگیم...
13-04-2013، 14:24
قبول داري بعضيا خيلي سستوضيعفن؟؟؟
13-04-2013، 14:24
میسی حد اقل اینجا ازدست پسرا راحتیم
13-04-2013، 14:25
چون اونا عقده این
چون کمبوده محبت دارن چون فک میکنن هر کی که دوس پسر داره باحاله ادم با یه پسر باید حرف بزنه ولی در حد دوستانه نه بیشتر البته الان این شرایط موجود نیس چون اگه با یه پسر 2کلمه حرف بزنی سریع پیشنهاده دوستی میده در ضمن شما فک میکنی که فقط دخترا بی هوش میشن واسه پسرا؟! پسرا بدترن ولی نشون نمیدن ولی دخترا چون بیشتر احساسات خودشونو نشون میدن فک میکنن دخترا بیشتر از پسرا خوششون میاد
13-04-2013، 14:26
مث دوستای خودم ... دقیقا اینجورین !!!
میدونی من واقعا بعضی وقتا دلم به حال اون طور
دختر هایی که گفتی نگاهشون التماسیه و اینا! میسوزه به نظر من اینا مریضی کمبود محبت دارن! یا شایدم کلا مشکل دارن!:cool: در هر حال من که نه خودم این طوریم نه خوشم میاد باشم! حالا پسرا رو بی خی بابا! بیاین یه چی دیگه بگیم!
(13-04-2013، 14:28)*باران محبت* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به این میگن یه جواب کوبنده ... (البته خسارتم به بار میاره) | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
کافه دختروونه |