26-03-2013، 19:01
|
امتیاز موضوع:
لطیفه جدید،جوک،جک،باحال،خنده دار،طنز |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-03-2013، 19:12
یه لره سگش فلج بوده باسه دلش هرروز میزاشتش تو فرغون دنبال مردم میکرد
27-03-2013، 9:43
خوب بود مرسی
بازم بذارید
27-03-2013، 10:06
خوف بودند...............
مر30000000000000000000
27-03-2013، 10:23
باحال بود
29-03-2013، 21:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-03-2013، 8:04، توسط amir space.)
دوستان عزیز تو سالی که گذشت دل خیلی ها رو شکوندم .خیلی هاتونو ناراحت کردم.خیلی هاتونو اذیت کردم..فقط خواستم بدونید که . . . . . . . . . . . . . . . . . . . امسال هم همین برنامه ها هست, چه بسا پر بار تر از پارسال ************ پیره زنه سوار تاکسی میشه به راننده میگه برو ننه راننده میگه کجا ننه پیره زنه میگه نمیدونم جنگل، بیابون، کوه راننده میگه اینا که آدرس نشد آدرس بده پیره زنه میگه آدرس چیچیه پس چی میگن زنا رو میدزدن میبرن بیابون ... راننده میگه ننه جون اینا شایعه ست پیره زنه میگه الهی مرده شور ریختتو ببرن به ماکه رسید شایعه شد!!!!!!!!!!!! ************ انسانها بر دو دستهاند پستانداران و پستانمالان *********** تصمیم گرفته بودم در سال جدید توبه کنم و گناه نکنم و حرفهای بد نزم و فقط شبکههای صدا و سیما رو ببینم، زدم کانال دو اسم سریاله "آب پریا" بود! ************ ملت ما ملتیست که وقتی توی خیابون زل زل نگات میکنن نمیتونی تشخیص بدی،خوشگلی یا إحیانأ زیپت بازه! ************ بالاخــــــره مــنـــم شـــبــه جـــمـــعـــه داشــــتم ^_^ امشـب سینه خوردم :"> . . . . . . . . . . شـام مرغ داشتیم من سینشـو خوردم :"> ************ .بنا به عامار جمعیتی ایران... به هر پسر دو دوست دختر میرسه.... خداشاهده ازش نمیگذرم اونی که حق منو خورده... ************ ازغضنفرمیپرسن : آقا ببخشید، عذر میخوام ، شرمنده گلاب به روتون ، روم ب دیوار ، اسمتون چیه؟ میگه : اینجوری که تو پرسیدی : عَن!! ************ دختر: بابا بوست کنممم؟؟؟ بابا: دخترم پول ندارما... عصری مامانت حسابی بوسم کرد ************ معلم : اولین صدایی كه بعد از زلزله،سیل و بلاهای طبیعی میشنوید چیه؟ دانش آموز : صدای ♥ یــــاس ♥ !!! به افتخار یاس ************ عجب مطلب باحالیه... دم amir space گرم! . . . . . . . . . . . . . . . . (دکترشریعتی در حال بازدید از این مطلب!!! +14برای این بود که بازدیدم بالا برره هرکی خوشش آمد اون سپاس خوشگلرو بده
30-03-2013، 1:10
ممنونم
30-03-2013، 7:31
خیل باحال بودن
30-03-2013، 8:13
عجب مطلب باحالیه... دم amir space گرم!
. . . . . . . . . . . . . . . . (دکترشریعتی در حال بازدید از این مطلب!!! اعتمادبه نفست منو کشته
30-03-2013، 8:19
مرسی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان