07-03-2013، 20:33
گفت ضمایر را بگو...................:
گفتم..
من
من
من..
گفت فقط من؟
گفتم:بقیه رفته اند..
گفتم..
من
من
من..
گفت فقط من؟
گفتم:بقیه رفته اند..
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||
07-03-2013، 20:33
گفت ضمایر را بگو...................:
گفتم.. من من من.. گفت فقط من؟ گفتم:بقیه رفته اند..
07-03-2013، 20:34
گاهی دلم میخواد ماهی باشم...
بدون هیچ خاطره ای..
07-03-2013، 21:13
●ڪوבڪے בر مـטּ
به نماز ایاتــــــ مےایستـב وقتے ڪـ ـہ یاב تــــــو בلم رـآ مے لرزانـב
08-03-2013، 15:34
تنهایی یعنی این که عشقت بدونه دوسش داری ولی با تمام سردی باهات رفتار کنه .اخه تنهایی تا این حد ! شب های تنهایی ام شده گریه زیر پتو
از طرف :تنهای اول
08-03-2013، 16:15
همه شاعر شدن ولی
بی شاعران در تنهایی مانده کاش تو انستند تکونی بخورن ولی حیف که بیمار هستند سکوت .سکوت. سکوت
10-03-2013، 13:27
وقتی مال یکی دیگه میشی
تازه همه یادشون میفته تو هم وجود داشتی.....!
10-03-2013، 16:25
مــــے گــُــویـَـنــد ســـــآدِه ام،،
مـــے گـُــویــَـنـــد تــُــومَــــرا بآ یــِک جُمـــــلـــﮧ یـِــک لَبـــــخـنـــد،،، بـِـــﮧ بــازےمیـــــگیــــرے ... ... ... مــــــے گـُــــوینــــد تـَــرفنــد هـــآیت، شِـــیطنـــتهــــآیت و دروغ هآیـــت را نمــــے فَهمَــــم ... !! مــــــے گویند ســــآده ام اما تــــُـوایــטּرا باوَر نَکـُـטּ مـــَـــــטּ فـــــقــــــط دوســـتـــَــت دارم، هَمیـــــــــטּ!!!! و آنــــها ایــــטּ را نِمـــــــے فـَـــهمنــــد
14-03-2013، 17:32
درست است که تو گفتی خداحافظ
اما من، مثل همیشه میگویمت سلام یادت باشد، یادت نرود آنقدر غرق در آرزوهایت شدی که فراموش کردی و هیچ ندیدی که خودت آرزوی من بودی وهستی از تو مهربان تر کیست که دردهایم را با او در میان بگذارم و زخمهای دلم را پیش رویش بشمارم از تو آیینه تر کیست که هزارتوی روحم را به من نشان دهد بی آنکه سرزنشم کند
14-03-2013، 17:38
قسم به چشمات بعد از این جز تو گلی بو نکنم
جز به تو و به خوبیات به هیچ کسی خو نکنم قسم به اسمت که تو رو تنها نذارم بعد از این اسم تو رو داد می زنم تا دم دمای آخرین قطره به قطره خونم و یک جا به نامت می کنم دلخوشیهای دنیا رو خودم به فالت می کنم می برمت یک جای دور می شم واست سنگ صبور برات یه کلبه می سازم پر از یک رنگی پر نور روح و دل و جون و تنم، نذر نگاهت می کنم دنیاها رو فدای اون چهره ماهت
14-03-2013، 18:00
به جرم وسوسه
چه طعنه ها که نشنیدی حوا پس از تو همه تا توانستند آدم شدند ! ... چه صادقانه حوا بودی ... و چه ریاکارانه آدمیم!
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|