امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 4.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اولین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)

صابر در مورد این بازی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=314 نظرت چیه؟ /

؟

آگهی
(13-04-2011، 13:29)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر در مورد این بازی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=314 نظرت چیه؟ /

؟
در مورد چیش نظر بدم عزیز.

پوکر تگزاسی که پرطرفدارترین نوع پوکر هستش چون گفته بودی پوکر چند نفره حال می ده اون سایت قبلی می رفتی که فیلتتر شد. منم به پیشنهاد خوبی که داده بودی این بازی رو گذاشتم. البته به اینم توجه کردم که بازی رو بزارم که خلوت نباشه اینم شلوغ نیست ولی خوبه بروبچ هستن تعدادشون خوبه.Rolleyes

برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
سلام به همگی

اقا صابر این جدول ثبت کشورها چرا این طوری هست؟ من پریروز به اسمم پسوند .iran دادم و اون کشور من رو آلمان زد!

با تشکر
(13-04-2011، 14:33)erfan20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی

اقا صابر این جدول ثبت کشورها چرا این طوری هست؟ من پریروز به اسمم پسوند .iran دادم و اون کشور من رو آلمان زد!

با تشکر
سلام.
اره قاتی داره.Huh

--------------------------------

دوستانی که جایزه رو بردن در اولین فرصت به من یک شماره کارت و نام صاحب کارت و پیغام خصوصی کنن تا به حسابشون ریخته بشه جایزه فردا.

با تشکر.:cool:

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صابر جان میگم همیشه بریم پوکر با هم انلاین بازی کنیم من یه اتاق دارم اگه خواستی تو یه اتاق بساز تا ما بیاییم مثلا بچه های پایه هخامنش خودت من و سپهر امین؟
(13-04-2011، 16:55)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر جان میگم همیشه بریم پوکر با هم انلاین بازی کنیم من یه اتاق دارم اگه خواستی تو یه اتاق بساز تا ما بیاییم مثلا بچه های پایه هخامنش خودت من و سپهر امین؟
خوبه ولی من بلد نیستم من فقط حکم بلدم Angel

ببین من الان قوانین بازی پوکر تگزاز هولدم رو بهتون میگم!

در یک دقیقه بیاموزید که چگونه پوکر تگزاسی هولدم بازی کنید.

پوکر تگزاسی هولدم اصیلترین نوع پوکر و یکی از محبوبترین بازیهای سایت ما است.

در این نوع پوکر، دو کارت در اختیار هر بازیکن قرار میگیرد (و فقط خودش از آنها مطلع است) و نیز 5 کارت به ترتیب روی میز قرار داده میشود، آنگاه از مجموع این 7 کارت، یک ترکیب 5 کارتی که بهترین دست میتواند باشد، انتخاب شده و با بقیه حریفان مقایسه میشود. توجه داشته باشید که بر خلاف پوکر اوماها، از دو کارت هر بازیکن میتوان فقط یک کارت را انتخاب کرد یا اصلا همان کارتهای مشترک را به عنوان ترکیب قبول کرد! به هر حال کسی که بهترین دست را داشته باشد، برنده خواهد بود. البته گاهی میتوان با بالا بردن شرط و (بلوف حساب شده) نیز کسی که دارای دست بهتری است را وادار کرد که دستش را بریزد و شما برنده شوید!

در اینجا ترکیب کارتهای پوکر به ترتیب از ضعیف به قوی نمایش داده شده است.

* کارت قوی - قویترین کارتی که در ترکیب وجود داشته باشد (مثل آس)
* جفت (پر) - هنگامی که در ترکیب دو کارت مشابه از نظر مقداری وجود داشته باشد. مثل دو شاه یا دو هشت.
* دوجفت (دوپر) - هنگامی که در ترکیب دو تا جفت مثل بالا وجود داشته باشد. مثل دو بی بی به علاوه دو پنج.
* سه تایی - همانطور که از نامش پیداست، هنگامی پیش می آید که سه نوع کارت مشابه در یک ترکیب وجود داشته باشد. مثل سه سرباز.
* ردیف (استریت) - هنگامی که هر پنج کارت به طور متوالی پشت سر هم باشند. (خال ورق مهم نیست) مثل بی بی، سرباز، ده، نه، هشت.
* رنگ (فلاش) - زمانی که هر پنج کار همه از یک خال باشند. مثل 2،4،7،شاه و آس همگی دل
* فول - ترکیبی از پر و سه تایی. یعنی هم دو کارت مشابه و هم سه کارت مشابه در دست ورق وجود داشته باشد. مثل آس پیک،آس دل، آس خشت، هفت پیک، هفت گشنیز.
* چهارتایی (کاره) - همانطور که از نامش پیداست زمانی است که 4 کارت از 5 کارت، همگی از یک مقدار باشند. مانند چهارتا شاه.
* استریت فلاش - هنگامی که یک دست از نوع ردیف (استریت) که در بالا ذکر شد باشد و همه آنها هم از یک خال ورق باشند. مثل 6،7،8،9،10 همگی پیک
* رویال فلاش - قویترین و نادرترین دست ممکن در پوکر. نوعی استریت فلاش است که با آس شروع و با 10 ختم شود.
* کارت قاضی - اگر دو یا چند بازیکن هر دو دارای یک جفت یا دو جفت مشابه باشند، آنگاه باید دید که کارت بالاتر بازیکنان چه خواهد بود. به این کارت، کارت قاضی گفته میشود. برای مثال بازیکن اول، دارای شاه دل و بی بی دل است و بازیکن دوم دارای شاه خشت و هشت پیک است. کارتهای مشترک هم عبارتند از شاه پیک، سه دل، 10 گشنیز، 7 گشنیز و سرباز خشت. برنده این بازی، بازیکن اول است زیرا دارای شاه،شاه، بی بی، سرباز، ده است و بازیکن دوم دارای شاه،شاه،سرباز،ده،هشت است و بی بی از سرباز بالاتر است.

در شروع بازی، به هر بازیکن دو کارت داده میشود. سپس بازیکنان شرط اول را انجام میدهند. آنگاه سه کارت مشترک رو میشود و دوباره شرط بندی انجام میگیرد. سپس کارت چهارم و شرط بندی آن و سپس کارت پنجم و شرط بندی آن انجام میشود و در پایان، کسی که بهترین دست را داشته باشد برنده خواهد بود. توجه داشته باشید که گاهی با داشتن دست ضعیف و با شرط بندی های ریسک دار و بلوف میتوان حریف را وادار کرد که دست را بریزد و شما برنده شوید، ولی این کار نیاز به تجربه و ریسک پذیری بالا دارد.

به طور کلی، در طی چهار مرحله شرط بندی، بازیکن میتواند یکی از کارهای زیر را انجام دهد:

* شرط بندی اول (بت): معمولا در بازی هولدم محدودیتی در شرط نیست. اولین شرط بندی انجام شده را BET میگویند و پس از آن بازیکنان دیگر باید یکی از کارهای زیر را انجام دهند:
* ادامه (کال): وقتی بازیکنی اولین شخص شرط گذار نباشد و شرط فعلی او با بازیکن قبل از او برابر است، میتواند کال کند، یعنی بازی را به نفر بعد بسپرد. اگر نخواهد کال کند یا باید شرط را افزایش دهد یا دستش را بریزد.
* افزایش (ریز): وقتی بازیکنی اولین شرط گذار نباشد و مبلغ شرط را افزایش دهد، به این حالت Raise گفته میشود. معمولا در هولدم محدودیتی در افزایش شرط وجود ندارد.
* قبول (چک): حالتی است که در آن بازیکن، وضعیت تعیین شده توسط بازیکنان قبل را قبول کرده و به ادامه بازی میپردازد.
* ریختن (فولد): وقتی بازیکنی به هردلیل نخواهد به شرط بندی ادامه دهد، دست را میریزد و به اصطلاح فولد میکند. در این حالت کل پولی که تا به حال شرط بسته را خواهد باخت.

به طور کلی باید گفت که بازیکنان بر اساس شرایط موجود مبلغ شرط را افزایش میدهند و بازیکنانی که نمیخواهند مبلغ افزایش یابد، دست خود را میریزند.

این تمام قوانین مهم بازی بود! حالا میتوانید پوکر تگزاسی هولدم بازی کنید.
البته این رو از سایتی گفتم که فیلتر شده بودااااااااااااااااا.
 سپاس شده توسط SABER ، JAX 666
بدینوسیله نفرات برتر اولین دوره مسابقه بزرگ رکورد زنی فلش خور اعلام می گردد.Smile

نفر اول

عرفان جان

اولین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) 17

نفر دوم

هخامنش جان

اولین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) 17

لطفا یک شماره کارت + نام صاحب کارت رو به من پیغام خصوصی کنید.

با تشکر.
تا جمعه بفرستین که جمعه بریزم.
(13-04-2011، 17:42)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من الان قوانین بازی پوکر تگزاز هولدم رو بهتون میگم!

چقدر قانون داره!
فک نمی کردم این قدر قانون داشته باشه.

سپاس شده توسط mehrani
صـــــــــــــــــــــــــــــــــابر پس من چی؟SadUndecidedDodgyBlush
شوخی کردمTongueBig Grin
ایشالا دوره بعد
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

خودم جایزه رو می برم Big Grin

سپاس شده توسط JAX 666 ، mehrani

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیزدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  یازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  نهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نفرات اول تا سوم هشتمین دوره ی فلشخور
  هفتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  ششمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نظرسنجی: برگزاری ششمین دوره مسابقه بزرگ رکورد زنی فلش خور با جایزه نقدی !!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان