نظرسنجی: حصار یا پل ؟
خیلی قشنگ بود
حالم بهم خورد
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حصار یا پل؟!

سال ها دوبرادردر یک مزرعه ای که از پدرشان به ارث رسیده بود زندگی میکردند.
یک روز به خاطر یک سوءتفاهم کوچک باهم جرو بحث کردند پس از چند هفته سکوت اختلاف آنها زیاد شد واز یکدیگر جدا شدندیک
یک روزصبح درب خانه برادر بزرگتر به صدا در آمد وقتی در را باز کرد مرد نجار را دید نجار گفت: من چندروز است که دنبال کار میگردم فکر کردم شاید شما کمی خورده کاری درخانه و مزرعه داشته باشید آیا امکان دارد که کمکتان کنم؟
برادر بزرگترجواب داد بله اتفاقامن یک مقدار کار دارم.به آن نهر در وسط مزرعه نگاه کن آن همسایه در واقعه برادر کوچکتر من است او هفته ی گذشته چند نفررااستخدام کرده تا وسط مزرعه را کنده ویک نهر آب بین مزرعه ما افتاد او حتما این کار را به خاطر کینه که از من به دل داردانجام داد: سپس به انبار مزرعه اشاره کردو گفت:در انبار مقداری الوار دارم ازتو میخواهم تا بین مزرعه من وبرادرم حصار بکشی تا دیگر اورا نبینم نجارپذیرفت.
وشروع کرد به اندازه گیری واره کردن الوار. برادر بزرگتربه نجار گفت من برای خرید به شهرمیروم اگر وسیله ای نیازداری برایت بخرم .نجار درحالی که به شدت مشغول کار بود جواب داد:نه چیزی لازم ندارم ؟
هنگام غروب وقتی کشاورزبه مزرعه برگشت چشمانش از تعجب گرد شد حصاری در کار نبود نجار به جای حصار یک پل روی نهر ساخته بود .
کشاورز با عصبانیت رو به نجار کردو گفت:مگر من به تو نگفته بودم برایم حصار بسازی در همین لحظه برادر کوچکتر از راه رسید وبا دیدن پل فکر کردکه برادرش دستور ساختن آن راداده از روی پل عبور کرد وبرادربزرگترش را در آغوش گرفت و از او برای کند نهرمعذرت خواست.
وقتی برادر بزرگتر برگشت نجار را دید که جهبه ابزارش راروی دوشش گذاشته ودر حال رفتن است.
کشاورز نزد اورفت وبعداز تشکر ازاو خواست تا چند روز مهمان او وبرادرش باشد. نجار گفت:دوست دارم بما نم ولی پل های زیادی هست که باید آنهارا بسازم.
حتماماهم میتونیم ساختن پل را یاد بگیریم مگنه؟
حصار یا پل؟! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ×ارسلان × ، miranoosh
آگهی
عالی بود ولی خیلی ریز نوشتی
حصار یا پل؟! 1
پاسخ
اخه وقتی موضو رو وارد کردم فونتش تعغیر کرد
حصار یا پل؟! 1
پاسخ
جالب بود
مر30
زندگي 3تا پيچ داره 1تولد 2رفاقت 3مرگ سرپيچ 2ديدمت تا پيچ 3باهاتمBlush
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان