15-02-2013، 15:04
یکی از اشتباهات زندگی ، آدم حساب کردن اونایی که آدم نبودن
هنوز هم نشدن ، بعدا هم نمیشن!
|
« گفتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 22 |
||||||||||||||
15-02-2013، 15:04
یکی از اشتباهات زندگی ، آدم حساب کردن اونایی که آدم نبودن
ممنونم از راهنماییتون
ممنونم بازم ممنونم
15-02-2013، 15:06
با عرض سلام خدمت جمهور محترم
واسه گفتن حرف میشمرم فرصت رو مقتنم تو که گوش میکنی به حرف هر سلیقه ای میشه وقتتو به من بدی چن دقیقه ای من نگران واسه تاریخ تحریف شده واسه مغز جوونای تحریک شده درد ما دوا نشد دکتر مملکت که شعارتونم بدتر به ماها حمله کرد مخم بیداره ولی ترجیح میدم باشه تو خواب تاکه سینه ام بشه سنگ قبر ارزوهام
15-02-2013، 15:07
:499:
15-02-2013، 15:08
(15-02-2013، 14:59)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان بد جواب پیام خصوصیمو ندادی..!!
15-02-2013، 15:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-02-2013، 15:11، توسط pink devil.)
گفتی دولت من دولته ارامشه که ذهنه مردم باسه حمایتت آماده شه؟!
وسعته فکره من از خزر تا خلیج فارس نمیخوام از بن بگیرنش بشه دریچه باز! برای بد شدن اوضاع و برای من حرفش ماله تو عواقبش برای من ! هنوزم بحت زدم و نشستم من به حیرت که چرا جای خون نیکتین توی رگ غیرت! کاشکی منم محافظ داشتم که دورم وامیستادن و دم میزدم از امنیت ! ولی خیلیا دنبالم الان یاکه درم از دسته کلان ! حرفامو تمومش میکنم میتونی قبولش کنی یا با گرفتنم ظاهرا تمومش کنی ! ولی بدون حتی اگر بگیرم من خوی حیوون قلمم با قدرت می چرخه حتی توی زندون! نازی دارم یه مطلبیو میخونم! درمورده 11 سپتامبره! ×××××××× چیزی که بلافاصله بعد از خوندن این متن به ذهنه من رسید اینه : حادثه ی 11 سپتامبر یک عملیات ترروریستی بود که میتونست جون هزاران نفر رو به خطر بندازه . پس اگر یه همچین چیزی توی قرآن (با هدف شرح دادن 11 سپتامبر و تهدید کافران)( توجه به اسم سوره ) آمده است پس دین اسلام یک دین غیر شرعی و تروریستی است دینی که به کشتار و ویرانگری فرمان بده ( حتی بر علیه کافران ) از نظره من دین سالمی نیست روحانیون عزیز بهتره فانتزی نویسی رو کنار بزارن و یه کم هم که شده به واقعیت ها نگاه کنند .
15-02-2013، 15:10
عمر من رفت به درک
واسه نسل بعد مثه اینکه فعلا وصله در وصله کرد تیکه غم رو بس که من میبینم نابغه هامونم شدن نسلگرم هیچ وقت تصور نمیکردم بشیم اینطوری که داشته باشیم میلیون ها جوون دینگریز ملت خلاف میکنن برن زندون واسه جای خواب خیلی ها وقتب مردن نسلشون بدرقه نشد حتی با یه قاب میدونم حرفای من میخوره تش به بنبست ملت مسجد امروز تا کفش بدزدن به خدا اینهمه ادعا نیشخند داره ایران صادر میونه دختره 18ساله
15-02-2013، 15:10
سلام ......
15-02-2013، 15:11
....
ا: :ا
15-02-2013، 15:12
(15-02-2013، 15:10)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واففففففففففن؟! علیییییییییییییی؟! اینم راه گُم کرده! | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|