تا آخر عمرت هم اگه تنها موندی مهم نیست !!!
فقط نزار به جایی برسی که تو آغوش کسی با یاد کس دیگه ای
فقط نزار به جایی برسی که تو آغوش کسی با یاد کس دیگه ای
بخوابی
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
تا آخر عمرت هم اگه تنها موندی مهم نیست !!! فقط نزار به جایی برسی که تو آغوش کسی با یاد کس دیگه ای بخوابی
01-02-2013، 18:50
دلتنگ شدم از تو و از کوچه و بازار ، هی فاصله ، هی فاصله ، هی فاصله تکرار ، تاکی به تماشای تو در این جاده نشینم
خدا می داند که جزء تو به کسی فکر نمی کنم بمان تا زنده بمانم
01-02-2013، 18:53
ﻫﻤﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﻱ ﺑﺎﺻﺪﺍ ﻣﻲ ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ ...
ﺍﻳﻦ ﺑﺎﻟﺶ ﺑﻴﭽﺎﺭﻩ , ﺑﻪ ﮔﺮﻳﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﻲ ﺻﺪﺍ
01-02-2013، 21:42
یه زمان باید بجنگـــیــم و بــــمــــــــیریـــــــمالکی، الکی، کربــــلا ما مـــــیــایــــــــیــــــم!!!!
02-02-2013، 0:36
چه روز هایی رو تو نبودنت با سیگارم سر کردم...
بلاخره برگشتی و بعده این همه وقت اولین حرفی که زدی این بود : اه چقدر سرفه میکنی اعصابم خورد شد !
02-02-2013، 14:33
روزگــــارا ... کـﮧ چنیـטּ سخـت بـﮧ مـَטּ میگیـرے
بــاخبر بــاش کـﮧ پژمـُـرבטּ مـَـטּ آسـاטּ نیسـت گــَـرچـﮧ בلگیـرتــَر از בیروزَمـ گــَـرچـﮧ فرداے غــَـمـ انگیـز مـَرا میخوـانــَـد لیک بـاور دارمـ زنـבگـے بــایـَב کــَرב ...!
02-02-2013، 17:18
دیدی که سخــــت نیســـــت
تنها بدون مــــــــــن ؟!! دیدی صبح می شود شب ها بدون مـــــــــن !! این نبض زندگی بــــــــی وقفه می زند… فرقی نمی کند با مــــــن …بدون مــــــن… دیــــــروز گر چه ســـــــخت امروزم هم گذشت …!!! طوری نمی شود فردا بدون مــــــن !!!…
02-02-2013، 17:33
گاهی حــــرف ها وزن ندارد …
ریتم ندارد … آهنگ ندارد … اما خوب گوش کن … درد دارند ..
02-02-2013، 21:29
چه شبی بود و چه فرخنده شبی
آن شب دور که چون خواب خوش از دیده پرید کودک قلب من این قصه ی شاد از لبان تو شنید : ”زندگی رویا نیست زندگی زیبایی ست می توان بر درختی تهی از بار ، زدن پیوندی می توان در دل این مزرعه ی خشک و تهی بذری ریخت می توان از میان فاصله ها را برداشت دل من با دل تو هر دو بیزار از این فاصله هاست “..
02-02-2013، 22:00
باشـב هَر چـﮧ تو بگویـے!... کَمــــــے زماטּ مــــے خواهَم... هَر وَقت توانسِتم نَفس کِشیـבَטּ را فَراموش کُنـم ... تو را هَم اَز یاב خواهَم بُرב...!!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|