31-01-2013، 21:02
عمرم برات واقعا کوتا بود که همیشه بهم میگفتی گلم
عمر گل کوتاس گلمممممممممممممممممممممممم
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
31-01-2013، 21:02
عمرم برات واقعا کوتا بود که همیشه بهم میگفتی گلم
01-02-2013، 16:15
√گــــاهي بــه جـــايي مـــي رســـي ..√
√ كـــه هيـــچ چـــيز برات ارزش نـــداره ..√ √از همــــــــــــه كـــس بــــــريــــــدي ..√ √حـــوصـــلـــه هيـــچـــكي رو نـــداري ..√ √همـــــــــــه بهـــت پشـــت كـــردن ..√ √همـــــــه بـــهت خيـــانت كـــردنـــد ..√ √هيچكي ديگه دوست نداره حتي خدا !√ √و فقـــط يــه چـــيز به فكرت ميرســـه ..√ √و آرومـــــــــــــــت ميكـــــــــــــــــــنه ..√ √رگـــ دسـت تيـــغ و يــه حــس لعنـــتي ..√
01-02-2013، 17:54
اخرین حرف من اینست
بیایید با هم نام ملتمان را بالا بریم و با هم دوباره سرزمین پارس را بسازیم که در ان اسلام رواج داردو دوستی
01-02-2013، 18:02
بـَعــضـے اوقـآتـــ اوטּــقـَבر
בِلــَم اَز בُنیـــآ پـُرـهـ کــہ בِلــَم مے פֿـوآב یـہ جیـــــغ بــزَטּـَمــــو بـــہ یـــکے بگــَــم פֿــَـفــہ شــــو!...
02-02-2013، 14:36
دلـ♥ـم خـیـلــی بــیــشــتــر از حـجـمــش پـــُر اســت ؛
پــُـر از جــایِ خــالـیِ ♥تـــو♥ پــُـر از دلـ♥ـتــنـگی بـرای نگــاهِ تـــو ... پــُـر از خــاطـراتِ قــدم زدن در کـوچــه پــس کــوچـه هـــای شــهـر بـا تــ♥ـــو پــُـر از حــس پــرواز پــُـر از تــــــــ♥ـــــــــو
02-02-2013، 14:41
سهراب سپهری
از مرز خوابم مي گذشتم، سايه تاريك يك نيلوفر روي همه اين ويرانه فرو افتاده بود. كدامين باد بي پروا دانه اين نيلوفر را به سرزمين خواب من آورد ؟ در پس درهاي شيشه اي روياها، در مرداب بي ته آيينه ها، هر جا كه من گوشه اي از خودم را مرده بودم يك نيلوفر روييده بود. گويي او لحظه لحظه در تهي من مي ريخت و من در صداي شكفتن او لحظه لحظه خودم را مي مردم. بام ايوان فرو مي ريزد و ساقه نيلوفر برگرد همه ستون ها مي پيچد. كدامين باد بي پروا دانه اين نيلوفر را به سرزمين خواب من آورد؟ نيلوفر روييد، ساقه اش از ته خواب شفافم سر كشيد. من به رويا بودم، سيلاب بيداري رسيد. چشمانم را در ويرانه خوابم گشودم: نيلوفر به همه زندگي ام پيچيده بود. در رگ هايش ، من بودم كه ميدويدم. هستي اش در من ريشه داشت، همه من بود. كدامين باد بي پروا دانه اين نيلوفر را به سرزمين خواب من آورد؟
02-02-2013، 14:44
عشــق اگــر خـط مــوازی نیسـت،چیسـت؟
یـ ـا کتـاب جملــه ســازی نیســت،چیسـت؟! عشـق اگــر مبنــای خلــق آدم اســت پـس چــرا ایـن گـونـه گنــگ و مبهــم اسـت؟ پـس چــرا خـط مـوازی مـی شـود!!! از چـه رو هــر عشـق،بــازی مـی شــود
03-02-2013، 14:50
وقتی از دنیا خستـــــــــــــــه می شوم
می نویســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم می نویسم تا فرامـــــــــــــــــــوش کنم
03-02-2013، 15:55
☨هـے رهـگـذر !!
☨بـہــ تــمـاشـایـم بـیـا .. ☨بـبـیـלּ دیـگـر از آלּ خـود نـیـسـتـم .. ☨سـالہـــاسـت در دنـیـاے آدمـک ـہـا سـیـاه بـازے مـے کـنـم ..
03-02-2013، 18:22
مرگ یازندگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|