امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وقتی دخترها به شما میگن داداش

Wink 

وقتی دخترها به شما میگن داداش:

میگن داداش: یعنی زیاد بهم نزدیک نشو

میگن داداش: که وقتی مزاحم پیدا کردن بتونن با کمک داداشی ردش کنن

میگن داداش: که وقتی ناراحتن با یکی حرف بزنن

میگن داداش: که وقتی می خوان لج یکی رو در بیارن از داداش کمک بگیرن

میگن داداش: که گاهی چیزایی رو که نمی دونن ازشون یاد بگیرن

میگن داداش: یعنی من نمی خوام دوست پسر داشته باشم بی خیال من شو

میگن داداش: که هم باهات حرف بزنن هم از هر پیشنهاد ناراحت کننده ای در امان باشن

میگن داداش : وقتی می خوان برن بیرون بگن بیا با داداشم برو بیرون من راحت شم

میگن داداش : چون تو این سن یه حمال خوب بهتر از اینه که واسه یه کسی خرج کنن

میگن داداش : چون بنزین نیست از آژانس بهتر کار می کنه

میگن داداش : چون محبت داداش از دوست پسر بیشتره

میگن داداش : چون میگن جیب من و داداشیم یکی

اگر مدیر بودم یکی از شرایط ثبت نام و عشق میگذاشتم،
اگر دبیر ریاضی بودم عشق را با عشق جمع میکردم،
اگر معمار بودم قصری از عشق میساختم،
اگر سارق بودم فقط عشق را میدزدیدم،
اگر بیمار بودم فقط شربت عشق مینوشیدم،
اگر درجه دار بودم فقط به عشق سلام میدادم،
اگر خلبان بودم در آسمان عشق پرواز میکردم،
اگر دبیر ورزش بودم به بچه ها میگفتم با عشق نرمش کنید،
اگر خواننده بودم فقط از عشق میخواندم،
و اگر...

پاسخ
 سپاس شده توسط AmItiSe ، FARID.SHOMPET ، M.K.N ، SABER ، ~SoLTaN~ ، ps3000 ، خانوم گل ، در جستجوی حقیقت ، mohamad66 ، cute flower ، .ali. ، hossein. ، PERSHIA ، j0oj0o ، (nasim) ، ♥ Sky Princess♥ ، taher2379@yahoo.com ، poya ، ღeternal Loveღ ، pink devil ، serpico ، sanaz_jojo ، istanbul ، Ali MuSiC ، ...Sara SHZ... ، emo love ، sama1 ، sp_go ، RedSparrow ، Armina ، majical girl ، houman ، wushu ، frozen✘girl ، ZUSE ، AFEE BOZORG ، coralin ، marry ، Ξrιc logιc ، *mahya* ، سلطان دریا ، فلانی ، E.F.N ، mahdi69 ، dj JAVAD ، elmira.a ، Mahdi m.g ، m تنها ، mohsenniceboy ، capitan_prc ، negar98 ، mohammad12 ، محمد هادی ، moytay ، DARK.H ، LOVE8 ، behnaz99 ، txxt ، reza alirezaee ، LIGHT ، mahsa_joon ، _VaMPiRe_ ، black devil ، eli-77 ، best~girl ، سینا2000 ، narges ، aliedge ، bahare_021 ، ƝeGaЯ ، پرنوش ، فرشته ي كوچولو ، aref333 ، zeinab ، maede yaghobi ، تیز بال ، سحر. ، *larmes de Feu* ، pegah-p ، 卐WaffenSS卐 ، Hengame Plang ، Amir BF ، ali000 ، Kiana Ahvaz ، نگین111 ، fati sheyton ، مرواريد سرخ ، FrOzen あHeArt ، tin girl ، تروشکا ، رندی ارتون ، رها نیکو ، poriya 02 ، eagle2 ، hani eh ، *parmida* ، واقعا ، pegiti ، ریمستریو ، Magical Girl ، يه دوست ، sorena800 ، ALA ، jo_jo ، سینا 1997 ، Ancient Man ، sjmmc ، shayesteh2012 ، haymdal ، noghre ، shayanm95 ، jolia ، خلیلی ، ali62 ، علی جوکر ، غروب ، ##شهرزاد## ، مملک ، تینکربل ، bi kas ، яê¥нαñê ، ✘ kArTeL ✘ ، ★☆❤❤❤angel_love❤❤❤★☆ ، ^نهال^ ، خورشید755 ، KOH ، mandi ، دخمل ، ~raha~ ، ♥TARANNOM♥ ، emo kiss ، sepehr bball ، Snow-Girl ، علی گازم بر ، HAMESTER ، عارفه ، شکوفه2 ، مرضیه m ، parsa"" ، Yasmin30 ، soelda ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، عليرضا1 ، Senator✘Strong ، soofia ، azary ، houman1342 ، iman13 ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، NASIM.BH ، ற!sS~saЋİ ، street girl ، مارشال ، キム尺刀ム乙 ، eri 5 ، یاسمن خانم ، پارس ، baran.tarane ، All out of love ، armin.r ، ارشیدا ، ...asall... ، SHERMION ، Apathetic ، هاناجون ، arman jj ، dr3000 ، *mohadese* ، اتنا 00 ، هرمیون گرینجر ، αℓι ، (amir124 (2 ، Mason ، امیر2 ، nilo0far ، ... R.m ... ، s /a/m/a/n/@nri ، r.kh ، harry-potter ، بهاره 1377 ، parsa2013 ، parnia tajik ، mahsa0001 ، ana16 ، MAHBOOBEH*** ، سارا ماشاری ، ғдф!ทд ^ــ^ ، .س ملکی ، MissLone ، shoka2013 ، •ДmịrHoSsiŋ• ، بهاره@@@@@@ ، HeDyE~×~ ، ★MoRpHeUsS★ ، ρяіηcεss~Αιοηε ، ✘Nina✘ ، جیدا ، SANY ، سارا 2 ، گل پری ، *devil black* ، شیدا محبوب ، asal! ، n12 ، sasa. ، bh.24 ، angry boy ، maryam.ekh ، elnaz-s ، gamander ، ..WonDerfull.. ، Niloo_SelStan ، مخ دخترا ، سورنا فاول ، parisa16 ، RєƖαx gнσѕт ، nazi98 ، darya1 ، * Exceptional girl * ، قاتل ، ss.mu ، .maryam. ، bela vampire ، maha. ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، ☻امیرحسین☻ ، Guard ، amir098 ، مارال1392 ، ghajoOl ، Baranc0914 ، šhεïdα ، آنید 1 ، alireza123712 ، arh1989 ، M.A.A.7.7 ، m.hossein ، درنا عسل ، Atoosa.s ، aazaz ، armit ، رهــ ـ ــا ، دختر اتش ، غزل71 ، melodicl ، خوش تیپ انجمن ، Ðαяк ، jingo@s2 ، hadise del ، aCrimoniouSs ، Elpadrino ، pink lady ، hely boy ، sara330 ، jinora ، ƒяσzєη ℓσνє ، aida 2 ، zahraa ، karona ، خاطره♥ ، gh@z@le♥ ، hamechi_ba_Ali0007 ، ESKANDARY ، z_farhad ، zolale qasemi ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، ♥ترانه♥ ، arian 007 ، نیلوفر جون ، NEGIN JOOON ، ρѕуcнσραтн ، يانگوم جان ، ابراهم ، ayda1383 ، baaran ، negin .m ، فاطمه 09 ، رکسانا25 ، ツñ姆ÄrÄñツ ، D.I.Z.E.R.E ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، arslan001 ، محمدحسین1112 ، دختری تنها درباران ، ★~Ѕдула~★ ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، tida 2 ، ~H!P HØp §tâR~ ، rana m ، Roshanak1 ، saeed79 ، پوری ومپایر ، sanyjoon ، صوصن ، I LOVE YOU FARHAD ، shining ، Thyme ، سامینا 52 ، hanieyh ، ensi ، امــــــیـــــــر راد ، negar24 ، ×fteя LifE∀× ، lackyguy ، xx_sina_xx ، دوست داشتني ، i m a n ، இFATEMEHஇ ، deadpool.ps ، ~ArTaBaNoOs~ ، سودا21 ، -Nᴇɢᴀʀ- ، -м α є ∂ є- ، mo0ozhi ، Fadaei ، میم بده ، نازنین* ، ♥CRAZY G!RL♥ ، naznazi123 ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ ، نیلوفر جوووووووووون ، ▪неизвестный▪ ، جوجه طلاz ، پرهام 15 ، # αпGεʟ
آگهی
UndecidedUndecided
بعضی هاش واقعیه ها.
بیچاره منBig GrinBig Grin
این همه ابجی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط M.K.N ، mohamad66 ، parya2 ، cute flower ، j0oj0o ، pink devil ، istanbul ، ffrr ، Armina ، ...Sara SHZ... ، خانوم گل ، AmItiSe ، _VaMPiRe_ ، aliedge ، bahare_021 ، پرنوش ، zeinab ، *larmes de Feu* ، peranses ziba ، تروشکا ، sjmmc ، RedSparrow ، black devil ، jo_jo ، NEGIN JOOON ، علی جوکر ، ^نهال^ ، Magical Girl ، soelda ، Senator✘Strong ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، eri 5 ، azary ، armin.r ، Apathetic ، s /a/m/a/n/@nri ، شکوفه2 ، •ДmịrHoSsiŋ• ، bh.24 ، darya1 ، maha. ، Amir BF ، šhεïdα ، 2356890 ، aCrimoniouSs ، zahraa ، gh@z@le♥ ، zolale qasemi ، نیلوفر جون ، Asanat ، D.I.Z.E.R.E ، ★~Ѕдула~★ ، پوری ومپایر ، صوصن ، یاسمین خانم ، ×fteя LifE∀× ، இFATEMEHஇ ، -Nᴇɢᴀʀ- ، -м α є ∂ є-
کی گفته درسته!!!!!!!!!!!!SadSad
وقتی دخترها به شما میگن داداش 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ghahreman9090 ، pink devil ، ffrr ، rval ، AmItiSe ، zeinab ، Hengame Plang ، RedSparrow ، SANY ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Senator✘Strong ، darya1 ، parnia tajik ، šhεïdα ، A_M_I_R ، D.I.Z.E.R.E ، tida 2 ، ×fteя LifE∀×
من!
به جز ۵ تای اخر همه درست هستن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، istanbul ، _VaMPiRe_ ، bahare_021 ، RedSparrow ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، azary ، Senator✘Strong ، parnia tajik ، 2356890 ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є-
خیلی بهتره تاآدم اسیراین دوستی های مسخره ی خیابونی بشه
کاش این فرهنگ بیشتررواج پیداکنه
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، istanbul ، behnaz99 ، aliedge ، peranses ziba ، تروشکا ، علی جوکر ، ##شهرزاد## ، ^نهال^ ، Senator✘Strong ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، darya1 ، maha. ، 2356890 ، nightly girl ، ρѕуcнσραтн ، D.I.Z.E.R.E ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є- ، نازنین*
من فقط به چند نفر میگم داداش!!!!!
دوست ندارم زیاد صمیمی بشم!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥ Sky Princess♥ ، _VaMPiRe_ ، *larmes de Feu* ، علی جوکر ، ##شهرزاد## ، bi kas ، ^نهال^ ، Senator✘Strong ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، darya1 ، 2356890 ، ρѕуcнσραтн ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є-
حالا کی خواهرمنه؟(آیسان_هلنا_برنده_نیلوفر جون)Smile
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
پاسخ
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Armina ، سینا2000 ، استرید ، علی جوکر ، ^نهال^ ، Senator✘Strong ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، جیدا ، 2356890 ، نیلوفر جون ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є-
ای بابا!!!!
بعد از رفتنت ، جای خالیت در دلم مثل کفش های سیندرلا ، اندازه ی هیچ یک از مردم شهر نشد
حتی به زور !!!
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، علی جوکر ، ^نهال^ ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Senator✘Strong ، maha. ، 2356890 ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є-
خدایی گاهی لازمه بهشون بگیم داداش(بستگی به طرف داره..!)
بدترین شکل دلتنگی اونه که کنار یکی باشی و بدونی هرگز بهش نخواهی رسید...
:Laie_23:
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، _VaMPiRe_ ، تروشکا ، علی جوکر ، ^نهال^ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، armin.r ، •ДmịrHoSsiŋ• ، SANY ، maha. ، 2356890 ، jingo@s2 ، Asanat ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є-
خوب دخترا کمتر اوقات به پسر میگن داداش و بیش تر اوقات اسم پسرا صدا میزنند سپاس نشه فراموش لامپ اضافی خاموش
.
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، ...Sara SHZ... ، FARID.SHOMPET ، istanbul ، RedSparrow ، ffrr ، ZUSE ، Ξrιc logιc ، _VaMPiRe_ ، دخمل ، ρяіηcεss~Αιοηε ، جیدا ، *devil black* ، asal! ، n12 ، سورنا فاول ، maha. ، 2356890 ، ρѕуcнσραтн ، فاطمه 09 ، D.I.Z.E.R.E ، saeed79 ، ×fteя LifE∀× ، -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  وقتی اینترنت قطع میشه چیکار کنیم؟ (طنز)
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  تفاوت عروسی رفتن دخترها با پسرها(مخصوص با جنبه ها)
  اوضاع خیلی جدیه وقتی...
  وقتی ظرف تمیز تو خونه نیست
Heart افکار پسرها و دخترها در شرایط گوناگون (طنز)
  دوست داری وقتی رفتی دانشگاه چه رشته ای بخونی؟کسایی که دانشگاه میرن هم بگن
  عکس وقتی زن یا شوهر مجازه در بغل کس دیگه ای بخوابه طنز+18خخخ
  چه فکری میکنی وقتی اینارو میبینی...؟ (عکس)
  وقتی دخترا و پسرا دور هم خلوت میکنند ؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان