25-01-2013، 20:31
نقل قول: توضیح کامل بده مامانتو قال گذاشتی یعنی چی؟ یعنی اینکه مامانمو قال گذاشتم و برای اولین بار خودم تنهایی رفتم بیرون..!!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-01-2013، 20:31
نقل قول: توضیح کامل بده مامانتو قال گذاشتی یعنی چی؟ یعنی اینکه مامانمو قال گذاشتم و برای اولین بار خودم تنهایی رفتم بیرون..!!
25-01-2013، 20:36
(25-01-2013، 20:33)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
26-01-2013، 17:18
فقط یه سوال:
میخوای از عشقت انتقام بگیری؟!
26-01-2013، 17:56
سلام
خوبی؟ هنوز دوسش داری؟ از اتفاق دیروز چه نتیجه ای گرفتی؟ از موارد زیر یکیشون رو انتخاب کن....! گربه یا سگ؟ شب یا روز؟ روشن یا تاریک؟ دورو یا پرو؟ وراج یا کم حرف؟
26-01-2013، 20:35
فقط با یک رنگ دیگه جواب بده
سلام خوبی؟ اسم: فامیلی ( در صورت علاقه ) : سن: رنگ چشم: رنگ مو: قد: تاریخ تولد: بزرگترین آرزو: عینکیی؟ دست چپ یا راست؟ کدوم درسو دوس داری؟ چه رشته ای میخونی؟ نظرت راجع به اینابه طور کامل(لطفا نگو خوبه یا بده به طور کامل ): صابر : پورمن: سروش : anti x boy : ارمینا سحرbest girl : پویا: فرید: سلطان احساس: ملودی: ستاره82 : نازنین(اما): سارا(shz) نسیم: نیکولا : گل یخ : در جست و جوی حقیقت : خانوم گل : حسین. حمید ღeternal Loveღ : s ♥ m : حمید ali7500 کیمیا@: black dragon : لونا: خودم : خودت : کسی هم موند مهم نی این ها به جزء پورمن کاربر های قدیمین
26-01-2013، 23:10
بعضی آدما امروز زندگی میکنن ، بعضیاشون فردا ... تو از کدوم دسته ای ؟!
از اون دسته آدما که امروز براشون مهم تره و به آینده چندان فکر نمیکنن .. و یا از اون یکی دسته آدما که بیشتر به آینده فکرمیکنن .آدم تعصبی هستی ؟! ... شده روی چیزی یا کسی تعصب داشته باشی ؟! ... بیشتر روی چه چیزایی یا روی چه کسایی چقدر رویایی هستی و رویایی فکر میکنی ؟! ... دوست داشتی جای سیندرلا باشی نظرتو در مورد این شخصیتها بگو 1- دکتر علی شریعتی 2- صادق هدایت 3- احمد شاملو 4- ادولف هیتلر 5- رضاخان پهلوی 6- مهران مدیری 7- ادیسون 8- تام هنکس 9- ابراهام لینکلن 10- فروغ فرخزاد 11-من اصلا میشناسیشون و در آخر از یک تا ده بهم نمره بده
26-01-2013، 23:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2013، 23:17، توسط Shawty Girl.)
(26-01-2013، 17:18)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (26-01-2013، 17:56)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
26-01-2013، 23:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-01-2013، 23:55، توسط Shawty Girl.)
(26-01-2013، 20:35)serpico نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (26-01-2013، 23:10)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
27-01-2013، 15:41
اول سلام عزیزم
غذای مورد علاقت؟ . عشق یا ثروت؟ . عشق یعنی....؟ . قدت و وزنت؟ . تاحالا ضایع شدی؟ . بالاترین نمرت چنده؟ . مرگ رو دوست داری یا زندگی؟
27-01-2013، 16:15
من اومدمخوش اومدم
خوب شروع میکنیم ببخشید اگه تکراریه آها راستی با یه رنگ دیگه جواب بده لطفا....مرسی روزی چند بار در یخچال رو الکی باز میکنی ؟ چند بار تاحالا تو بچگیت ماشینای مردم رو پنچر کردی ؟ روزي چند ساعت مياي نت؟ اسم آخرين دوستت؟ بهترين بخش تو سايت؟ بهترين مدير؟ بزرگ ترين آرزوت؟ فيلم مورد علاقه ات؟ بهترين بخش تخصصي سایت؟ فراموش كاري؟ متال يا پاپ؟ چه رنگي دوست داري؟ با ديدن دريا چه حسي بهت دست ميده؟ اولين پستي كه اينجا زدي؟ با ديدن جنگل چه حسي بهت دست ميده؟ شكلات دوست داري؟ اسم مدرسه ي اخريت چي بود؟ اگه انتخاب جنسیتت با خودت بود بازم مونث رو انتخاب می کردی؟ اسم معلم اول ابتداییت چی بود؟یادته؟اسم بغل دستیت چی؟ دوست داشتی چه نیروهای خارق العاده ای را داشته باشی ؟! تا حالا سر جلسه امتحان تقلب کردی؟ گیر افتادید یا نه؟ جای شلوغ را ترجیح می دهی یا خلوت ؟ تا بحال جراحی پلاستیک داشتی؟ نظرت راجع به جراحی پلاستیک چیه؟ ورزشم میکنی ؟به چه ورزشی علاقه مندی؟ از مکانهای زیر بگو رفتی یا نه یا میشناسی؟ دریاچه پریشان میمند فارس قبرستان بقیع گهواره دید ملایر گرگان کلکته ارگ بم قلعه قلک الافاک مسجد کبود تبریز شهر هگمتانه شوش دانیال پل باع صفا شده تا حالا بخوای به زور حرف خودتو به کرسی بشونی ؟ به کدوم مناطق و استانهای ایران بیشتر علاقه مندی؟ چرا ؟ چند بار به اون شهر یا استان سفر کردی ؟ سوالی که خیلی ذهنم رو مشغول کرده:به نظرت ما آدما چیکار کردیم که کبوترا به ما بی اعتمادن؟؟؟سوال شاعرانه ایه...هر وقت از کنار یه دسته کبوتر رد میشی که دارن دون میخورن حتی اگه بی حرکت بری....میپرن....چرا؟؟؟ چرا می ترسیم ؟ ترس تنها چیزیه که از ابتدا تا ازل با انسان هاست... این روزها ، شکستن کلیشه ها هم کلیشه شده... اصلا به نظرت کلیشه واقعا چیه ؟ مرز درست و نادرست ..چه جوری تشخیصش میدی یعنی معیارات چیا هستن ؟! (معیار های تو ) ...لطفا زیاد باشه ...5 تا بیشتر ..اگه کمتر پس اون چیزایی که تو ابتدایی بهمون یاد دادن نباشه .بيشتر مواقع به چي فكر ميكني؟ چي بيشتر از همه فكرت مشغول ميكنه؟يا اينكه بيشتر به اينده فكر ميكني يا گذشته؟با فكر به كدوم بيشتر اعصاب خورد ميشه و بهم ميريزه؟اشتباهاتي كه تو گذشته انجام دادي يا كارهايي كه ميترسي اشتباه تمومشون كني؟ قشنگ ترین شهری که رفتی رو بوگو نظرت در مورد من: کرما میرن بهشت یا جهنم؟ هواپیما بوق داره یا نه؟ این چوبای بستنی که دکتر میکنه تو حلق ما بستنیشو کی خورده؟ چند بار عاشق شدی؟ دوس داری مدیر شی؟ 3 تا ارزوی بزرگت؟ کدوم یکی از وسایل شهر بازی رو بیشتر دوس داری؟ بازی مورد علاقت؟ خونتون کجاست؟ رمز ورودت چیه؟؟ چند روز دیگه رو صندلی ِ داغی؟؟؟؟؟؟ همین دیگه فعلا بای
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|