22-01-2013، 20:32
مــگو که امده ایـــ برای بردن قلـب من،
قلبمو قبلا اون برده بهتره برگردی
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||
22-01-2013، 20:32
مــگو که امده ایـــ برای بردن قلـب من،
22-01-2013، 20:34
اگر کلمه دوستت دارم نمایشگر عشق خدایی من نسبت به توست
اگر کلمه دوستت دارم راضی کننده و تسکین دهنده قلبهاست اگر کلمه دوستت دارم پایان همه جدایی هاست اگر کلمه دوستت دارم نشانگر اشتیاق راستین من نسبت به توست اگر کلمه دوستت دارم کلید زندان من و توست پس با تمام وجود فریاد میزنم * دنیای زیبای من دوستت دارم *
22-01-2013، 21:03
اَز بودنـتــ بـرایمـ عآدتے سآختے ڪـﮧ
بے تــو بودטּ را بــاوَر نـدارم چـﮧ خوبــ شــد ڪـﮧ بـﮧ دنیــآ آمـدے
22-01-2013، 21:12
رنگین کمان آسمان عشق دور از تو رنگین نیست
آئینه ها دور از تو می گریند احساس ها رنگ غم و اندوه می گیرند گلهای گلدان ها از شرم میمیرند در یای شعرم بی تو می خشکد در وسعت این دشت پهناور دور از تو خاری هم نمی روید آهنگ ها غمگین آغازها پایان معراج ها در خاک ای شرقی زیبا رنگین کمان عشق دور از تو رنگین نیست …
22-01-2013، 21:13
بــ ـﮧ ســـیــــم آخــ ــر ..
سـ ــآز مــــے زنـــ ــم امـشـ ـَــب بــــﮧ کـــ ـ ـ ـورـے چـشــ ـ ـ ــم دنیــ ـ ـــا کـــ ــﮧ ســـ ـ ــآز مـخـــآلــفـــــــــــــــ مـے زنــَــد بـــــآ مــَـ ــن !
22-01-2013، 21:44
سر میز شام
یادت كه می افتم بغض میكنم اشك در چشمانم حلقه می زند همه متعجب نگاهم می كنن لبخند می زنم و میگویم: چقدر داغ بـــــــــــــــــود . . .
22-01-2013، 21:49
امکان هجرت تو
تراوش می کند،از خطوط مبهم نگاهت من پیشتر،دیده بودم جرقه محال ماندنت را در سایش دستانمان به رفتنت ایمان دارم، چون ماهی آزاد به جریان آب نبودنت، مرا در سطح بزرگ اشکهایم پر از عطش میکند چقدر سنگین شده اند شانه هایم! آخر بعد از تو ترازوی تنهایی ام شده اند...
22-01-2013، 21:51
گوش هایم را میگیرم...
چشمانم را میبندم... زبانم راگازمیگیرم... ولی حریف افکارم نمیشوم... چقدر سخت است فهمیدن...!
22-01-2013، 21:51
هر چقــدرم كه تنــهايي سخــت باشــه
خيلــي بهــتر از اينه که با كســي باشــي كه به ديگــــري ميــــگه عــزيــــــزم...!!!
22-01-2013، 21:59
دلتنگ که میشوم به اسمان نگاه میکنم دلم قرص میشود که توهم زیرهمین سقفی...!
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|