امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

امتحان چیست؟(ضرر نمی کنی حالا بیا ببین خودم نوشتم)

Wink 
محض خنده است پس جدی نگیرین ..
امتحان اوج عذاب و رنج است.اوج بدبختی و استرس و باعث میشه که صبحانه نخوری و استرس(همراه با دل پیچه)دو برابر شه و دستت بلرزه و مثل گچ سفید و بی ریخت شی.شب امتحان:داری میخونی میدونی که 20 میشی یهو میبینی درس جدید هم باید بخونی .وحشت زده کتابو برمیداری.از استرس دستشوییت میگیره میری ولی وقتی برمیگردی کتابت نیست میبینی برادر کوچیکه داره با کاغذاش کاردستی درست میکنه به زور ازش میگیری ساعت 12 هست میگی ول کن بابا برم فیسبوک یا فلش خور!!!!!!صبح به زور بلند میشی میری مدرسه با یه عالمه کاغذ پر از تقلب.یکی توی جیب.یکی توی جوراب.یکی توی دهان و یکی توی کفش!!سر جلسه روی دست بغل دستی نیگا میکنی و همه رو مینویسی که............بله استاد مچت رو میگیره برگه امتحانت پاره و پرت میشی بیرون خوشحال میری خونه در حالی که اون امتحان ترم بوده.کلا امتحان اوج استرس و دل پیچه هس تا حالا توجه کردین چرا همیشه بچه زرنگا(البته کاریکاتور اون ها)عینک دارن !!!!!روز بعد هم به همین روال ادامه داره
پاسخ
 سپاس شده توسط maynaz90 ، mojdeh2013 ، bardia 68 ، سورنا فاول ، Niloo_SelStan ، •ДmịrHoSsiŋ• ، ღeternal Loveღ ، اتنا 00 ، شکوه خوشگله ، ♫♪M.J.X♪♫ ، جیدا ، mojdeh1 ، melikajon. ، AتنهامA ، azary ، Senator✘Strong ، سسسس ، noora91 ، feletcher ، raha8919 ، بهرخ ، فری جون ، *گوجه سبز* ، NASIM.BH ، AFARIN1379 ، parmis78 ، _mozhdeh_ ، هستی17. ، love 2012 ، هرمیون گرینجر ، گل پری ، soofia ، m016 ، reycara ، Atoosa2012 ، xoxo gurl:*) ، farshadtttt ، KOH ، کلود ، arooos ، arslan001 ، parisa y ، zahra770 ، **kitty** ، دامبو ، ss.mu ، glembert girl ، fatiiiiiii ، رهــ ـ ــا ، street girl ، HeDyE~×~ ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، haniko.r ، bi kas ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، عاطفه70 ، کاکولی ، cena.j ، ^BaR○○n^ ، ♥h@di$♥ ، W O L F ، reza40 ، ☼آریا☼ ، ★MoRpHeUsS★ ، mona77 ، Hanie* ، ☆єℓαнєн✮ ، ㄎムÐ Ǥノ尺レ ، nancy ، parmida.a ، ارتادخت ، istanbul ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ ، sara1112 ، Artmis2000 ، ☣VALMMO☣ ، نازنين خوشگله انجمن ، ^Aytin^ ، kimia kimia ، wiki1378 ، لی مین هو 2 ، sara 12 ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، sadeq sm ، AMIRHOSSINE7 ، ƒяσzєη ℓσνє ، تارومار ، ''HeisEnbErg'' ، kourosh A ، فرهاد1370 ، pegah 13
آگهی
هه خیلی خندار بود کلی خندیدیم من می گم جوک25r3025r3025r3025r30
سپاس نشه فراموش :500: اسی کوچولو دوستدار همه تونHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط sasa. ، soelda ، sohrab khaste ، ho3yn ، هستی17. ، لی مین هو 2
مر3000000000000000000000000000000000000000000000000000TongueTongueTongueTongueTongueTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.mymelody.ir/file/download.php?file=2013/03/Yas__Faryas_320.mp3

دانلودش کنید اهنگ فریاس از یاس
پاسخ
 سپاس شده توسط هستی17. ، ss.mu
ممنون
اگر میم مشکلات را بر داریم زندگی شیرین می شود
پاسخ
 سپاس شده توسط هستی17.
ممنون
به یاد اون مگس که یاد مون داد هر چر چقدر دور کسی بگردی اخر می زنن رو سرت:

:cool:لطفا اون سپاس خوشگل را لمس کنید:cool:
پاسخ
 سپاس شده توسط paria_75 ، azary ، ANDIKFAR ، عاشق الکترونیک ، کیان444 ، cena.j
هم باهات موافقم هم نه چون امتحان ریاضی از این مکافات ها نداره شب امتحان هر کاری دلت میخواد میکنی هرکی هم بهت گیر داد میگی امتحان ریاضی دارم بعد خیال طرف راحت میشه میزاره کارت رو بکنی فرداش هم که میری سر جلسه بعد از یه ربع برگت رو میدی فرادشم بهت میگن 20 شدی برگتم میزنن رو برد دائم هم به بچه ها پز میدی که من 20 شدم من20شدم:112:
پاسخ
 سپاس شده توسط noora91 ، armit ، NASIM.BH ، parmis78 ، xoxo gurl:*) ، ss.mu ، ارتادخت
مرCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
امتحان چیست؟(ضرر نمی کنی حالا بیا ببین خودم نوشتم) 1
پاسخ
خنده دار بود ولی گفتی ها ...................................................
امشب هر آتیشی دیدی به یاد قلب من باش که از دوریت بدجوری آتیش گرفته

نامرد اوضی د...............................................................................​...........
پاسخ
عالی بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امتحان چیست؟(ضرر نمی کنی حالا بیا ببین خودم نوشتم) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ...asall...
امتحان ریاضی که عذابه حالت خوبه؟Huh
پاسخ
 سپاس شده توسط صحرا 2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گاتر چیست و چه کاربردی در صنعت دارد؟
Question دوست پسر چیست ؟
Music ✧ سابلیمینال قبولی در هر امتحان و آزمونی
  وظایف کارشناس تولید محتوا چیست – بررسی 9 وظیفه اصلی
  دوست پسر چیست ؟
  سرویس bnpl دی جی کالا چیست؟
  IDO چیست؟ هرآنچه لازم است در مورد آن بدانید!
Heart اسمتو بنویس ببین چه شعری ساخته میشه*.^
  تفاوت دستگاه ایرواشر و زنت در چیست؟
  نظرتون درباره ی نسل سوخته چیست ؟ (1)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان