اورمان جان متاسفانه نمیتوان از روی اثار باستانی تاریخ ایرانو رد کرد به دلایلی که گفتم
در ضمن شما نگفتید که چرا نظریه تاریخ نگاران را قبول ندارید
چرا؟
در ضمن شما نگفتید که چرا نظریه تاریخ نگاران را قبول ندارید
چرا؟
|
فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان |
||||||||||||||||||||
اورمان جان متاسفانه نمیتوان از روی اثار باستانی تاریخ ایرانو رد کرد به دلایلی که گفتم
در ضمن شما نگفتید که چرا نظریه تاریخ نگاران را قبول ندارید چرا؟
26-02-2012، 17:02
نقل قول: [quote]نوچ. من حقیقت رو ګفتم این ها امپراتوری حساب نمیشه.(شاید اندازش رو اشتباه ګفته باشم ولی امپراتوری به این ها نمیګن).چی میگی هم هونها هم گوک تورکها هر دو امپراطوری بودند تو همه کتابهای خود ایران هم اینارو امپراطوری نوشتند
26-02-2012، 17:03
(26-02-2012، 16:58)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه عزیزم اشتباه متوجه شدی. من نگفتم که هخامنشیان از بیخ وجود نداره، حالا کاری ندارم که اسمش هخامنشیانه یا چیز دیگه. بلکه گفتم به عقیده بنده تحریفات بسیاری تو تاریخ و بناهاش صورت گرفته.
نقل قول: اورمان جان متاسفانه نمیتوان از روی اثار باستانی تاریخ ایرانو رد کرد به دلایلی که گفتممن دارم در مورد نحوه حکومت و اینکه اینها تا چه اندازه پیشرفته بوده اند یا نه بحث میکنم رد نمیکنم یعنی هیچ جا رد نکردم نقل قول: نه عزیزم اشتباه متوجه شدی. من نگفتم که هخامنشیان از بیخ وجود نداره،قبول دارم
26-02-2012، 17:07
من چیزی واسه ګفتن ندارم سخن هام رو قبلا ګفتم و مدرک های مهم و اثبات شده رو هم نام بردم.
نقل قول: چی میگی هم هونها هم گوک تورکها هر دو امپراطوری بودند تو همه کتابهای خود ایران هم اینارو امپراطوری نوشتندشاید نمی دونم. در موردشون زیاد نمی ودنم شاید شما راست بګین. ولی مطمین هستم که اون ها ربطی به حکومت کردن بر سرزمین ترکیه و لیدی ندارند . این رو ګفتم که بدونید ترک ها قبل از عثمانی ها حکومت بزرګی از خودشان نداشتند.
26-02-2012، 17:08
چرا باید تاریخ نگارها ایرانو بزرگ کنند؟؟
26-02-2012، 17:11
نقل قول: چرا باید تاریخ نگارها ایرانو بزرگ کنند؟؟نمی دونم باید بفهمیم
پس دیگه جای بحث نداره
خطا است که چند نفر(چه من و چه شما) بیایند و تاریخی که در جهان ثپت شده رو رد کنن . شماهم فعلا برید وقتی علت را کشف کردید بیایید و اعصاب مارا بیهوده خورد ننمایید
26-02-2012، 17:12
نقل قول: این رو ګفتم که بدونید ترک ها قبل از عثمانی ها حکومت بزرګی از خودشان نداشتنداینجا بحث ترکها نیست بحث هخامنشیانه ولی ترکها قبل از عثمانیها امپراطوریهای بزگ زیادی داشتن
26-02-2012، 17:16
نقل قول: اینجا بحث ترکها نیست بحث هخامنشیانهجاش که جای بحث کردن در مورد هر امپراتوری ای است از نام تاپیک هم روشن است. من قبول ندارم که قبل از عثمانی ها ترک ها حکومت بزرګی در لیدی و شام و سرزمین ترکیه داشتن.
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|