موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
حالت من: هیچ کدام
سلام به همگی
اقا صابر من هیچ تقلبی نکردم و فقط چون تو مدرسه خودمون بازی می نویسیم و بازی نوشتن رو بلد هستیم خودم یه فورمولی رو کشف کردم که دارم طبق همون بازی می کنم و امتیاز کسب می کنم. اقا شهاب جمعه من مسابقه داشتم و نتونستم بازی کنم ولی تا امروز و فردا به 2 میلیون میرسم.
با تشکر
سپاس ها 0
سلام به همگی
به روی چشم. تا 1-2 ساعت دیگه مینویسم. الان فعلا دارم مشق هام رو می نویسم. 100 درصد تا ساعت 9 امشب میزارم.
با تشکر
سپاس ها 0
10-04-2011، 19:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2011، 19:39، توسط erfan20.)
سلام به همگی
ببینید این بازی که شما می بینید از پیکسل های زیادی تشکیل شده. که برنامه نویس میتونه به پیکسل ها بگه چی کار کنن تا شما اونو به شکل بازی ببینید و بازی کنید. همچنین یک سری نرم افزارهایی از جمله پاسکال و دلفی و سی پلاس پلاس و ... وجود دارد که با این نرم افزار ها میشه چنین کارهایی کرد. توی همین نرم افزار ها یک سری متغیر وجود داره که الگوریتم اون بازی رو اونا انجام می دن. و اقای نویسنده این بازی هم یادش رفته که فقط 1 دستور اضافه کنه که اگه اون متغیر یک سری پیکسل ها شد صفر , متغیر امتیاز ها هم صفر بشه. پس شما میتونید با استفاده از این الگوریتم همه ی بازی ها رو ببرید و تو فینال ببازید و هی این کار رو تکرار کنید تا امتیاز بیشتری کسب کنید. الیته از اونجایی که متغیر ها یک حجم مشخصی دارند شما میتونید تنها تا سقف یک اندازه ای امتیاز بگیرید که اونو نمیدونم اما فکر کنم چیزی حدود 2 میلیون باشه.
با تشکر
موضوعها: 94
سپاس ها 10024
سپاس شده 21361 بار در 3473 ارسال
حالت من:
10-04-2011، 19:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2011، 19:45، توسط SABER.)
عجب !
البته اینو Amin هم گفته بود.
ولی به هر حال چاره ای نیست باید جایزه رو به دو نفر داد.
ولی در دوره بعد خودم شخصا بازی رو در مورد امتیاز دهی و بقیه موارد بررسی می کنم.
این دفعه رو کاریش نمی شه کرد.(نظر شما چیز دیگه ای؟ )
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و جالب بود" از دکمه
سپاس استفاده کنید
سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید،
به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
چه جوري بايد عكسي كه گذاشتيد عوض كنم?
سپاس ها 0
سلام
اقا صابر, حل کردن این مشکل فقط کار یک خط برنامه هست. شما اگه سورس این برنامه رو به من بدید من درستش می کنم.
با تشکر