10-01-2013، 23:09
حوصله ات که سر می رود ...
با دلـــــــــــــم بازی نکن !
من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام!!!
با دلـــــــــــــم بازی نکن !
من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام!!!
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||
10-01-2013، 23:09
حوصله ات که سر می رود ...
با دلـــــــــــــم بازی نکن ! من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام!!!
11-01-2013، 0:13
تحقیرت هم کنم کافـــی نیست
تفریقت میکنم از تمام زندگی ام
11-01-2013، 10:02
این هوا ، هوای دلگیریست ، فصل قلبم پاییزیست!
آسمان قلبم ابری است ، دلم گرفته ، این چه دردیست!
13-01-2013، 19:59
تنهایی یعنی:پسر به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میام تا قلبمو با تمام وجودم تقدیمت کنم.دختر لبخندی زد و گفت ممنونم
تا اینکه یک روز اون اتفاق افتاد..حال دختر خوب نبود..نیاز فوری به قلب داشت..از پسر خبری نبود..دختر با خودش میگفت :میدونی که من هیچوقت نمیذاشتم تو قلبتو به من بدی و به خاطر من خودتو فدا کنی..ولی این بود اون حرفات..حتی برای دیدنم هم نیومدی…شاید من دیگه هیچوقت زنده نباشم.. آرام گریست و دیگر چیزی نفهمید…
13-01-2013، 20:03
كمي دورتــــــر بايســــــت لطــــــفا!
من ديوانــــــــــه تر از آنم كه بي هــــــــــوا در آغوشـــــــــــت نگيرم ...
هرگز به "این نیز بگذرد" ها دل خوش مدار که چون
بگذرد چیزی جز عمرت را با خود نبرده است دستم به آرزوهایم نمی رسد آرزوهایم بسیار دورند... ولی درخت سبز صبرم می گوید: امیدی هست...خدایی هست... این بار برای رسیدن به آرزوهایم یک صندلی زیر پایم می گذارم شاید این بار دستم به آرزوهایم برسد... خداحافظ بهترین رویای من خداحافظ با من و از من جدای من خداحافظ گرچه دوست نمیدارمت از دل وجان دیگر ولی دلدار بی چون وچرای من خدا حافظ نه چتر با خود داشتی نه روزنامه نه چمدان ... عاشقت شدم! از کجا باید می فهمیدم مسافری؟...
14-01-2013، 15:03
کفش هایم را نده
پا به رهنه میروم تا در حریم تنهایی خود با نگاه به تاول های پایم عبرت بگیرم ... من کجا... عاشقی کجا... . . . . خدایا... من میدانم تو هـــــم میدانی که شدنـی نیست ... حتـی اگر معجزه کنی باز هم ... او یِک آرزوی محال است...
14-01-2013، 16:40
می گویـــــــــم : مشکل از دوست داشتن نیست مشکل از تکـــــــــرار است ! تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی!
یکی دیروز و یکی فردا .
14-01-2013، 19:40
هنگامی که دل کسی را میشکنی
صدای شکستنش را به خاطر بسپار... تا هنگامی که دلت را شکستند رو به آسمان فریاد نزنی خدایا!!به کدامین گناه....!
14-01-2013، 19:57
دل تنگم
به قاعده ی یک سفر پر از جاده پر از فاصله به شماره ی اتوبوسهای راهِ شب کافههایِ خمارِ در امتدادِ شب دلتنگم به انداز از بین اینهمه نبودن باز نبودن را انتخاب کرده ایم دل تنگم دل تنگ ....
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|