(23-02-2012، 21:55)در جستجوی حقیقت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بگین چش نیست!!!
شما هیچ وقت تاریخ قبل از اسلامو با الان مقایسه نکنید
ایران بزرگترین تمدن جهان بود الان چی ازش مونده؟؟؟
همه جریاناتم بعده از اینکه اسلام اومد شد که واقعا تاسف باره!
شما داريد زياده روي مي كنيد!
قبل از ورود اسلام به ايران جالب است بدانيد در زمان ساسانيان 255 روز از 365 روز سال تعطيل رسمي بوده و به جشنهاي مهرگان و شهريورگان و از اين قبيل اختصاص مي يافت
قدرتمند بودن در دنياي خالي از جمعيت همچين كار سختي نبوده البته من منكر قدرت هخامنشيان نيستم ولي اعتقاد دارم اداره كردن حكومتها هر چه به زمان حال نزديك تر مي شويم سخت تر است مثلا امروزه اداره كردن يك جمهوري كوچك مثل تايوان خييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي سخت تر از اداره كردن امپراتوري هخامنشيان است
شايد بهتر است به ياد بياوريم كه ازدواج با محارم مي كردند در زمان هخامنشيان و فساد هاي دولتي فراوان در زمان ساسانيان
بعد از اسلام هم همچين قدرت كمي نداشتيم شايد بهتر باشد امپراتوري بزرگ سلجوقي را به خاطر بياوريد زماني كه رومانوس ديوجانوس توسط ارتش آلب ارسلان اسير شد(مشابه همان قضيه اي كه در زمان شاپور و والريوس امپراتور روم اتفاق افتاد) و خيلي چيزهاي ديگر
[/quote]
من برعکس شما فکر میکنم
شرمنده حرفتون خنده داره کشور و تمدن بزرگی مثل ایران رو با تایوان مقایسه میکنین
اون موقع انقد ارامش بود عدالت بود پادشاهای بزرگی مثل خشایارشاه داریوش کوروش کمبوجیه الان چی می بینید؟؟!!!مطمئن باشین اگه پادشاهای مثل که نه نصف اونام الان بر ایران حکم فرمایی میکردن بزرگترین تمدن بودیم هنوز نه مثل الان که اومدن واسمون فیلم ساختن که ما وحشیی هستیم(شرمنده دارم واقعیتو بازگو میکنم) که وقتی بری کشور خارج ازت بترسن
خوب ارتباطی با موضوع مورد نظر نمیبینم
شما فکر کنین مثلا یه کاری که الان حلاله رو انجام بدین یه قرن بعد اون کار حرام اعلام بشه بعد بیان بگن فلان زمان فلان کارو کردن عجب ادمای بدی بودن!!!!!
اگر کارای اون زمانه ساسانی رو فساد بگین فسادای بعد از اسلامتونو چی میگین؟؟؟گرچه من اونطور که شما از فساد حرف میزنین چیزی نخوندم
من منکر این نیستم که کارایی نکردن،ولی اگر دولتای اون زمان صلاحیت داشتن وضعیت این نمیشد
من خودمو یک ایرانی میدونم یه اریایی با دین زرتشت و میهنمو از خانوادمم بیشتر دوست دارم یه زمان اگه بشه حتی جونمم واسش میدم من خودمو از نسل هخامنشیان ساسانیان میدونم
ویرایش شده توسط مدیریت: ببخشید خانوم برای این جلوګیری از برخی مشکلات و فی.لت.ر نشدن مجبور شدیم موارد سیاسی و این جور چیز ها رو پاک کنیم