10-01-2013، 18:47
(10-01-2013، 18:43)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2013، 18:39)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2013، 18:31)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست بوديم،يعني شايد هنوزم فكركنه هستيم ولي ب.خ نداده راستي عكسش رو ديدي؟؟؟؟
(10-01-2013، 18:28)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستي حالا با تو هم دوسته؟
(10-01-2013، 18:25)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بيشنهاد جي داد؟؟؟؟
گفتم تا حدودي درست بود بهم پيشنهاد داد قبول نكردم ولي.الان پشيمونم به خاطر همين چند وقته كه مياد تو بعضي موضوعا اذيتم مي كنه منم دلم براش تنگ ميشه ولي عشق اصليم اينجا عضو نيست اون تيكه اي از جونمه.
نه خوشگله؟جون هر كي دوس داري قيافشو توصيف كن.همونطور كه گفتم دلم براش تنگ شده و دوسش دارم و به خاطر جوابمم پشيمونم.
خوشكل؟؟؟قبلا اينجا يه اكانت داشته ولي محروم شده بعد عكسش اواتارشه،نام كاربريش به نام كاربري الانش نزديكه جستجو كن شايد اومد