08-01-2013، 10:10
من و تو ‘مــا’ نـشـدیـم کـه هیچـ
من نیمی از خودم را هم باختم ......
|
تورا دوست دارم،تاوانش هرچه هست..بذار باشد..• |
||||||||||||||||||||
08-01-2013، 10:10
من و تو ‘مــا’ نـشـدیـم کـه هیچـ
09-01-2013، 18:21
ایــن روز هـــا . . .
عــجــــیـــب خـــاکـــســـتــــری شــــده اَم ! ســیـــاه و خــاکــســتـــری نــمــــی دانـــم ... چـــرا مــنـــی کـــه یـــک روز ... رنــگـــیـــن کــمـــان را تــــســلـــیم مـــی کــردم ... ایــن چــنـــیـــن رنــگ بــاخــتـــه اَم !
09-01-2013، 18:26
تـــو را دوست میدارم . . .
چه فـرق مى کند که چـــــــــــــــرا ! ؟ یــــــــــــا از چــــــــــــه وقـت! یـا چطـور شـد که . . . ! چه فـــــــــــــــرق میکـند ؟! وقتى تــو بـایـد بــــــــــــــاور کنـى . . . که نمـى کـــــــــنى ! و من بــایـد فـرامـــــــــوش کــنم . . . کـه نمـــــى کـــــنم !
09-01-2013، 19:02
قلبم رو شكستی ولی من بیشتر از قبل دوستت دارم میدونی چرا ؟؟؟ چون حالا هر تیكه از قلبم تورو جداگونه دوست داره
14-01-2013، 15:43
سخت ترین کار دنیا
بی محلی کردن به کسیه که با تمام وجود دوسش داری...........
14-01-2013، 16:26
گاهی دلت میخواد همه بغضهات از توی نگاهت خونده بشن...
میدونی که جسارت گفتن کلمه ها رو نداری... اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری یا جمله ای مثل: چیزی شده؟؟!!! اونجاست که بغضت رو با لیوان سکوت سر میکشی و با لبخندی سرد میگی: نه،هیچی ...
14-01-2013، 22:23
اینجـــ ـ ـا همـــ ـ ـه خوبنـــ ـ ـد ؛
خیـــ ـ ـالت راحـــ ـ ـت !! مـــ ـ ـن مانـــ ـ ـده ام ، و چهـــ ـ ـارتا هـــ ـ ـم صـــ ـ ـحبت .. این گوشـــ ـ ـه نشستـــ ـ ـه ایم و دلتنـــ ـ ـگ توایـــ ـ ـم !! مـــ ـ ـن ، عـــ ـ ـشق ، خـــ ـ ـدا ، عقـــ ـ ـربه های ســـ ـ ـاعت …
دنیای آدم برفی دنیای ساده ایست
اگر برف بیاید هست اگر برف نیاید نیست مثل دنیای من اگر تو باشی هستم اگر نباشی .....!
15-01-2013، 13:05
مثل یک اتفاق خوب...
بیا ... بیفت در زندگـــــی ام... !
15-01-2013، 14:53
♥ هـــَر کــِه بـــآ احــســآس بــآشــَد عــآقــِبــَت خـــوآهــَد شــِکــســت ...
ایــن اســـت جـــَوآبِ / ســـآدگـــی/
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|