06-01-2013، 12:51
خودت باش!
به اعتماد هر شانه ای اشک نریز...!
به اعتبار هر اشکی هم
شانه نباش...!
به اعتماد هر شانه ای اشک نریز...!
به اعتبار هر اشکی هم
شانه نباش...!
|
من نمی دانم تو به من بگو |
|||||||||||||||||
06-01-2013، 12:51
خودت باش!
به اعتماد هر شانه ای اشک نریز...! به اعتبار هر اشکی هم شانه نباش...!
06-01-2013، 15:55
غمت رو نبینم...نیا پیشم..
حتی بمونی عاشقت نمیشم.. فایده نداره...اشک و گریه زاری... نه خودت رو میخوام..نه یادگاریت.. دروغ نگو تقصیر این زمونه ست.. هر دومون میدونیم...*اینا بهونه ست* به جون تو نباشه وصف حاله... (زندگی بی تو...پره عشق و حاله)
06-01-2013، 17:30
قلّــــــــه قـــــــــاف که سَهــــــل اســــت... ،
مـَـــن قُلّـــــــه کــــــــــاف و لـــــــــــام و میـــــــــــم و نــــــــــون و واو را هَم بخاطــــــرَت فَــــتح می کُنـــم ، امّـــــا تو مـــــــَـــــــــرد باش ! اگــــــــر سُـــــراغ نگاهَــــــت را گرفتـــَــند ، بگــــــــو که واگــُـــــــذار شــُــــده
06-01-2013، 17:33
جریان چیست؟؟؟!!!
چراپیدا نمی شود جسد انانی که ادعا می کنند برای ما می میرند...؟؟!!!
06-01-2013، 17:35
بــــــہ پــــایان رسیدہ ام
امــــ ــــآ نقطـــہ نمے گذارم یکـــــ ویرگــ ـــول مے گذارم این هم اُمیدیستـــــــ کهـ شــــ ــایَد برگـــ ــردے
06-01-2013، 22:44
بیــ ـا حــواسمـ ـان را پرتــــــ کنیـ ـم
مـال هرکـ ـس دورتـ ـر افتـ ـاد ... عاشـ ـق تــ ـر استــــ اولــــــ مــ ـن حواسـ ـم را بده تـ ـا پرتــــ کنــ ـم ... !!!
07-01-2013، 10:55
دلتنگـــی
عین آتش زیر خاکستر است گاهـــی فکر میکنـــی تمام شده اما یک دفعه همه ات را آتش مـــی زند
07-01-2013، 11:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-01-2013، 11:18، توسط devil black.)
ﺻﺒﺤﯽ ﮐـــﻪ ﺑﺠـــﺎی ﻋـــﺸﻖ ﺑﺎ ﺳﻴـــﮕﺎﺭ ﺷﺮﻭﻉ ﺑـــﺸﻪ . . .
ﻳــــﮏ ﺷــــــﺮﻭﻉ ﺩﻭﺑـــﺎﺭﻩ ﻧﻴــــﺴﺖ ﺍﻣـــــﺘﺪﺍﺩ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺍﺳــــﺖ ﺑــــــﺮﺍی ﮐــــﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻳــﮕﺮ ﺍﻣــــﻴﺪی ﺑـــﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧـــﺪﺍﺭﺩ !! ﺻﺒﺤﯽ ﮐـــﻪ ﺑﺠـــﺎی ﻋـــﺸﻖ ﺑﺎ ﺳﻴـــﮕﺎﺭ ﺷﺮﻭﻉ ﺑـــﺸﻪ . . . ﻳــــﮏ ﺷــــــﺮﻭﻉ ﺩﻭﺑـــﺎﺭﻩ ﻧﻴــــﺴﺖ ﺍﻣـــــﺘﺪﺍﺩ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺍﺳــــﺖ ﺑــــــﺮﺍی ﮐــــﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻳــﮕﺮ ﺍﻣــــﻴﺪی ﺑـــﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧـــﺪﺍﺭﺩ !!
07-01-2013، 11:58
خسته ام… از تـــــو نوشتن…!
کمی از خود می نویسم این “منم” که، دوستت دارم…!
07-01-2013، 12:03
اين جا مهمانسرا نيست که هر غريبه و
گرسنه و تشنه اي بيايد و خستگي بگيرد و سيراب شود و برود... اين جا حساب و کتاب داردچراغ وجودم است تکه ای از دلم است ميفــــهــــمي؟؟؟ به آن احترام بگذار...... | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|