05-04-2011، 17:38
آره
دمت گرم
دمت گرم
|
اولین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) |
|||||
05-04-2011، 17:38
آره
دمت گرم
05-04-2011، 21:56
عرفان درست میگه و یه برنامه نویس بازی متونه یه کدی واسه کسب امتیاز پیداکنه که تقلب نیست ولی یه جورایی میشه گفت که رمزیه واسه کسب امتیاز.
منم دارم روش کار میکنم. راستی مهلت بازی کی تموم میشه؟!
05-04-2011، 23:02
سلام.
در یکی از روزهای 23 تا 25 فروردین تمام می شود. روز اتمام مسابقه به صورت نامعلوم در یکی از این سه روز می باشد تا کسی نتونه زمان پایان مسابقه رو پیش بینی کنه و در اخرین لحطات امتیازشو رو کنه....
06-04-2011، 11:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-04-2011، 12:37، توسط hakhamanesh.)
ronesansعزیز میشه این روش رو به ما یاد بدی؟
اگه قبل از اسم خودم برای رکودfkنگذارم اشکالی داره؟اگه رکورد خودم رو برای شما بنویسم چی؟
سلام به همگی
من تقریبا فورمولش رو در اوردم و تا فردا چکش می کنم که مشکلاتش پیدا بشه و انشاا... تا پنج شنبه مشکل حل میشه و جمعه یه رکوردی حدود 2 میلیون می زنم. وقتی این رکورد رو جمعه زدم فورمولش رو به شما هم می گم. راستی اقا صابر , شما که این بازی رو نوشتی که باید فورمولش رو داشته باشی و الان باید امتیازتون خیلی بیشتر از این باشه. پس چرا الان امتیازتون انقدر کمه؟ با تشکر
06-04-2011، 18:01
مطمئنم جمعه هم نمیزاری تا رکوردتو کسی نشکونه ولی آقا صابر این خودش یه نوع تقلب یا جر زنی محسوب میشه لطفا بررسی شود
(06-04-2011، 11:43)hakhamanesh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام. خوب من گفتم اینو بنویسین تا معلوم بشه که فرد شرکت کننده از این مسابقه است و کسی نتونه از تشابه اسمی سوء استفاده کنه... (06-04-2011، 16:56)erfan20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام. من برنامه نویسی سایت فلش خور که توش بازی ها رو می بینید و بازی می کنید و رای می دهید رو انجام دادم برنامه نویسی بازی ها کار من نیست عزیز.
06-04-2011، 18:05
باید بازی رو بزاری که آدم ببازه امنیازش صفر شه
06-04-2011، 18:09
نقل قول: مطمئنم جمعه هم نمیزاری تا رکوردتو کسی نشکونه ولی آقا صابر این خودش یه نوع تقلب یا جر زنی محسوب میشه لطفا بررسی شودسلام. من به نظزتون چیکار باید بکنم ایشون هیچ کار غیر قانونی انجام نداده است. ولی در اخر مسابقه از ایشون می پرسم و ایشون باید بگه راه حلشو. نقل قول: باید بازی رو بزاری که آدم ببازه امنیازش صفر شهبله. این بازی با رای گیری دوستان انتخاب شده.... بله من حتما در مسابقه تابستان این مورد رو در نظر می گیرم. با تشکر.
06-04-2011، 20:58
دوستان عزیز.
در مورد فرمول من که سر در نیاوردم! دو تا چیز برای امتیاز است. یکی تعدا گلی گه می زنی و بعدی امتیاز ثابت هر بازی است. خوب به نظرتون حالا باید چیکار کرد؟ من که طرف و بیست هیج هم بردم فرقی نکرد 2ه امتیاز داد به علاوه همون امتیاز ثابت هر بازی. نظر شما چیه؟! | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|