فقط
britney spears,selena gomez,pit bull,katty perry
و از همه بیشتر شاهین نجفی
britney spears,selena gomez,pit bull,katty perry
و از همه بیشتر شاهین نجفی
|
کدام خواننده را دوست دارید ؟؟ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
فقط
britney spears,selena gomez,pit bull,katty perry و از همه بیشتر شاهین نجفی
24-09-2011، 23:06
فقط محسن یگانه دوس دارم . مخصوصا اهنگ رگ خواب ...
25-09-2011، 12:21
jastin bier-yas-hichkas-rihanna-m.jakson khodabiamorz-ehsankhaje amiri- namjo-siavash ghomeyshiva...
کیتی پری و اوریل
و متنفرم از جاستین بیبر و سلنا گومز
25-09-2011، 16:57
سلام دوستان
مثل اينكه اين موضوع خيلي طرفدار داره........اما براي اينكه اين طرفدار ها بيشتر شوندو موضوع زيبا تر بشه از دوستان گلم در خواست دارم اگه ميتوانند ........از خواننده مورد عالقه شان كليپ صوتي يا تصويري[/size]مجاز [size=medium]بگذارند ممنون
25-09-2011، 17:17
بهتره اطلاعات در مورد خوانندشون بگذارند ریسک داره که عکس و کلیپ بگذارند این سایت شاید مشکل پیدا کنه .
با سپاس
25-09-2011، 18:50
نسیم و ابیرام الن رو من خیلی دوس دارم.از بعضی آهنگهای چاووشی هم خوشم میاد
28-09-2011، 14:55
(24-09-2011، 23:06)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس چرا عکس طعمه رو گذاشتی ؟؟؟!
28-09-2011، 16:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-09-2011، 16:36، توسط ashkanseydi.)
حسین تهی ابیرام2afm
سلام :
از خواننده های ایرانی از : تتلو - حسین تهی - شاهین نجفی - عزیزم محسن یگانه - احسان خواجه امیری و حامی - داریوش - فرهاد مهراد - فریدون فروغی و ایرج مهدیان و گوگووووووووووووووووووووش خواننده های خارجی: جنیفر لوپز - شکیرا و آدام لمبر و مایسا ( خواننده قدیمی برزیلی) متنفرم از جاسین بیبر و همسرش سلنا گمز اه اه اه جندش سلام : خواننده های ایرانی از : تتلو - حسین تهی - شاهین نجفی - عزیزم محسن یگانه - احسان خواجه امیری و حامی - داریوش - فرهاد مهراد - فریدون فروغی و ایرج مهدیان و گوگووووووووووووووووووووش خواننده های خارجی: جنیفر لوپز - شکیرا و آدام لمبر و مایسا ( خواننده قدیمی برزیلی) متنفرم از جاسین بیبر و همسرش سلنا گمز اه اه اه جندش
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|