26-12-2012، 9:19
من که نقاشی ام تعریفی ندارد
لااقل خودت راهت را بکش و بـــــرو !!
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
||||||||||||||||||||||||||
26-12-2012، 9:19
من که نقاشی ام تعریفی ندارد
26-12-2012، 9:32
جَهَـنَـمـــے کہ مَــن مـــے رَوَمـ
شُعلـــہ اے بَــرآےِ آتَــشــ زَدَن خيــآلَتــ نَــدآرَد ... جَهَـنَـمـــے کـہ مَــن مـــے رَوَمـ حَتـــے آن قَـــدر گَـــرمــ نيـــســتــ کـہ يَخِــ خــآطِرهـ اَتـ رآ آبـــ کنَــد ... جَهَـنَـمـــے کـہ مَــن مـــے رَوَمـ فَـقَـطـ جَهَـنَــمــ اَســتـــ ... جـــآيـــے کـہ تــُـو آن جـــآ نيــســتـــے ...
26-12-2012، 9:35
سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند
اما وقتى تو نیستى هیچکس نیست دلم را گرم کند!
26-12-2012، 12:22
یک صندلی،دو،سه خط حرف و یک طناب
امشب تمام می شوم و می روم به خواب خوابی که وسوسه اش مال سال ها - پیش است و من نفسم بود توی آب انگار غرق می شدم این سال ها و باز یک ترس گنگ نقشه ی من را کمی خراب- می کرد و من ولی از این که عاقبت آسوده می شوم ! همه تردیدها حباب می شد درون ذهنم و حالا ته خطم !!! امشب به خاطر من ماه شو ! بتاب ... تا مرگ را نه که تاریک ؛ بلکه رو- شن تجربه کنم نه سرآغاز التهاب ... خطی کشید رفتن تو روی ترس هام ! اصلاً چه خوب شد... نمی میرم از عذاب- وجدان این که تو باشی که پشت سر فردا به جا بماند و یک عمر اضطراب آنجا...میان خاک ؛ مرا دق دهد که من باعث شدم که زندگی تو شود خراب !!! از بس که حرف های نگفته درونم است ؛ هر سطر زندگی ام حجم یک کتاب دارد ؛ولی پس این شب نمانده جز یک صندلی، جسدی سرد و یک طناب...
26-12-2012، 14:14
شبیـــه کســـی شده ام
کــه پشت دود سیگــارش با خود می گویــد : بایــد تـَرک کنـــم ! ســیگــار را ... خانــــه را ... زندگـــی را ... و باز پُــکــی دیگــــر می زند ...
26-12-2012، 14:48
افسوس که این روزها دیگر توان گریه کردن هم در من نیست یار همیشگی و دوست لحظات دلتنگیم دیگر مرا دوست ندارد اشک هایم نشان دلتنگی و افسوس هایم بود چشم هایم روزگاریست خشک شده اند و انگار دل همیشه غمگین هم به ان یاری نداد گریه هایم را دوست داشتم ! افسوس ، افسوس و .....
26-12-2012، 14:54
دستهایم را تا ابرها بالا برده ای
و ابرها را تا چشمهایم پایین عشق را در کجای دلم ….. پنهان کرده ای که : هیچ دستی به آن نمیرسد
26-12-2012، 15:34
ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
بهـ گمانمـ همانـ وقتیـ کـ سرمــ بــ عشقـ گرمــــ بـــ ـــ ـــ ـــود زندگیـــ را دستکآریـــ کردنــد وگرنهــ . . . نهــ وقتِ رفتنــِــ تو بــ ــود نهـ پایانــــِ منــ . . . ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
26-12-2012، 15:36
خدايا...........
كسي را كه قسمت كس ديگريست.. سر راهمان قرار نده.... تا شبهاي دلتنگيش براي ما باشد... و روزهاي خوشش براي ديگري!!!!
26-12-2012، 15:49
گاهی دلم می خواد دستمو بزارم زیر چونم..
چشم تو چشم خدا بشم.. بهش بگم خب که چی مثلا؟؟!! | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|