23-12-2012، 17:07
گاهی باختن در بازی ؛
نشانه ی قدرت طرف مقابل نیست !
ما احمقانه بازی کرده ایم ...
نشانه ی قدرت طرف مقابل نیست !
ما احمقانه بازی کرده ایم ...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||
23-12-2012، 17:07
گاهی باختن در بازی ؛
نشانه ی قدرت طرف مقابل نیست ! ما احمقانه بازی کرده ایم ...
23-12-2012، 17:18
من به قلبم افتخار میکنم
با آن بازی شد زخمی شد به آن خیانت شد سوخت و شکست اما به طریقی هنوز کار میکند
23-12-2012، 17:27
خـدایـا یـادتـه ... ؟!
دسـتـشـو گـرفـتـم آوردم پـیـشـت ... گـفـتـم : مـن فـقـط ایـنـو مـیـخـوام ... گـفـتـی : ایـن کـمـه ! بـهـتـر از ایـنـو بـرات گـذاشـتـم کـنـار ... پـامـو کـوبـیـدم زمـیـن و گـفـتـم : هـمـیـنـو مـیـخـوام ... گـفـتـی : آخـه نـمـیـشـه ! قـول ِ ایـنـو بـه یـکـی دیـگـه دادم . . .
23-12-2012، 17:31
تنهـایـی
تنهـایـی یعنی یه وقتهایی هست میبینی فقط خودتی و خودت ! رفیق داری همـــدرد نداری! خانواده داری حمـــایت نداری! عشق داری تکیــــه گاه نداری! مثل همیــــشه همه چــــــی داری و ... هیچــی نداری !
23-12-2012، 17:41
زمستان از دست های من شروع شد
از روزی که گرمی دستهای تو را نداشتند ...
23-12-2012، 17:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-12-2012، 17:47، توسط frozen✘girl.)
بـــ ـآوَرْ ڪُــ ـטּْ (!) نـَـ ــہ בَرْگــ ـیــ ـر ِ تــــــــ ــو شُـــ ـבهـ اَمْ ... وَ نــَـ ــہ
حـِـــ ـســ ـےْ בآرَمْ بــِـ ــہ تـــــــــ ــو ... اَصـْـ ـلَـاً مــیـــ ـخـــ ـوآهـــ ـْے هـَـ ـمــ ــہ چــ ـیـزْ رآ بــَـ ـرْگـَـــ ـرْבآنــــَ ـمْ بــِـ ــہ روز ِ اَوَلـَــ ـشْ (؟؟) تـــــــ ــو یــِـ ـڪـــْـ בوسـْـ ـتـــــــِـ مـَــ ـعـْـمــ ـولــ ـےْ شــَـــ ـوےْ وَ مــَـ ـטּْ ... نــَـ ــہ .. (!) مــُ ـمـْـ ـڪِــ ـטּ اَسـ ـتـــْــ בوبـــ ـآرهـ عـــ ـآشـِـ ـقـَـ ـتــــــْــ شـَــ ـوَمْ لــَـ ـعــْـ ـنـَــ ـتـــــ ــےْ .(!)
23-12-2012، 18:33
مرا به تختم ببندید و تنهایم بگذارید
هرچقدر هم نالیدم و فریاد زدم به سراغم نیایید.... من دارم اورا ترک می کنم..!!!
23-12-2012، 18:43
شبــی می آید
که در آن نفــس های ِمـاه بـُـریده بـُـریده خـواهد بـود شــبی طـولانـی به وسـعت ِ قــرنها تنـهایی ، ســالها سـکوت ... در انتــظار ذره ای نـور ، گوشــه ای آرزو و رغـبت ِمـرگ بـرای ِآغـوش سـرکشیدن ِجــام ِشــوکران نُوشـــانوش اگر نــگاهت را بــگیری و برنـــگردی ...
23-12-2012، 20:49
می گویند رفته ای.....
پس من این سالها با کی حرف می زدم؟ شایعه کرده اند دیوانه ام...
23-12-2012، 20:55
سخت است هنگام وداع ....
آنگاه كه درمي يابي چشماني در حال عبور است... پاره اي از وجو تو را نيز همراه با خود ميبرد...!!! | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|