20-12-2012، 11:33
دهنتــــــــــ قفل شده عـــشق مـــن
"او" را پیدا کردی ؟ نه ؟
خیلیـــــــ خوشحالی!
از خوشحالی ست که حــرفی نمیزنی!
"او" را پیدا کردی ؟ نه ؟
خیلیـــــــ خوشحالی!
از خوشحالی ست که حــرفی نمیزنی!
|
نامه عاشق يك قصاب +عكس |
||||||||||||||||||||||||||
20-12-2012، 11:33
دهنتــــــــــ قفل شده عـــشق مـــن
"او" را پیدا کردی ؟ نه ؟ خیلیـــــــ خوشحالی! از خوشحالی ست که حــرفی نمیزنی!
20-12-2012، 11:43
aliii bood
20-12-2012، 11:43
خدا...
شبی همصحبتی میگفت: {که با روییدن یک مرگ شهابی می چکد از چشمهای آسمان ناگاه} و من با گریه پرسیدم: چرا در مرگ دل اما سقوط بی نهایت اشک کافی نیست؟!
20-12-2012، 15:55
ایــــــــــــــــــــــــــ فندوق من کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟
20-12-2012، 16:30
دِلـــم بَــراے خــ ـودم
هـ ـمــ ـونے کِـ ـه قَـبـلا بــودم تَــنــــگــــ شُــ ــده هَـ ـمــ ـونی کــه هَــنـ ــوز قَــلـبــش نَــشــ ـــکَــسـتــهِ بــــود …
21-12-2012، 12:42
خســــــته ام از آرزوها ، آرزوهاي شعاری
شـــــوق پرواز مجازی ، بالــــهاي استعاری لحظه هاي کاغذی را، روز و شب تکرار کردن خــــاطرات بايگــــانی،زندگي هــــــای اداری آفتاب زرد و غمگين ، پله های رو به پايين سقفهای سرد و سنگين ، آسمانهـــــاي اجاری با نگاهی سر شکسته ،چشمهـــايی پينه بسته خسته از درهای بسته،خسته از چشم انتظاری صندلی هـــای خميده،ميزهــــای صف کشيده خنده های لب پريده ، گريه هــــای اختياری عصر جدول های خالی، پارک های اين حوالی پرسه های بی خيالی، نيمکت های خماری رو نوشت روزها را،روی هم سنجاق کردم: شنبه های بی پناهی ، جمعه های بي قراری عـــــاقبت پرونده ام را،بـــا غبار آرزوهــــا خاک خواهد بست روزی ، باد خواهد برد باری روی ميز خالی من، صفحه ی باز حوادث در ستون تسليتهــــــا ، نامي از ما يادگاری
بیا با هم یک تصویر زیبای دیگر از عشق بکشیم ، تصویری مثل آن نقاشی دیروز
تا به یادگار بماندو این یادگاری مثل یک خاطره بماند ، تا ما نیز مثل خاطره ها باشیم ، نه خاطره ای از گذشته ، خاطره هایی شیرین از هر روز زندگی مان که همیشه تا ابد در قلبمان به یادگار بماند! بیا با هم یک تصویر زیبای دیگر از عشق بکشیم ، تصویری مثل آن نقاشی دیروز تا به یادگار بماندو این یادگاری مثل یک خاطره بماند ، تا ما نیز مثل خاطره ها باشیم ، نه خاطره ای از گذشته ، خاطره هایی شیرین از هر روز زندگی مان که همیشه تا ابد در قلبمان به یادگار بماند!
21-12-2012، 16:16
عَروسَکَمـ آهُسته بخند کِهـ دُنیـا حَسود اَست بـِزودی تُو را اَز غَم لَبریز می کُنَد
22-12-2012، 12:34
اميد وارم از موضوع من خوشتان امده باشد
22-12-2012، 12:57
یه سوال بعد نامه ی یه چاکن یا گلاب بروتون تخلیه چاه چه شکلیه
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|