16-12-2012، 16:24
برای دوست داشتنت
از من
دلیل میخواهند،
چشمانت را به من قرض میدهی؟؟!
از من
دلیل میخواهند،
چشمانت را به من قرض میدهی؟؟!
|
چه بر ســــ ـر عـشـ ــــــق آمــ ـده |
|||||||||||||||||||||||||||||
16-12-2012، 16:24
برای دوست داشتنت
از من دلیل میخواهند، چشمانت را به من قرض میدهی؟؟!
16-12-2012، 16:26
ز هــم جــدا شــدنــد
و درخــت کهنســال محلــه، خشــک شــد! از حــرکــت ايستــاده بــود، قلبــي کــه روي سينــه اش، کنــده کــاري شــده بــود . . .
16-12-2012، 16:27
شاید این عشق نیست
شاید تنهایی ست که به دل می کوبد که تو را می جوید یا که شاید هوس است که درون قفس است که پی همنفس است من نمی دانم چیست؟ شاید سرگرمی ست یا فقط دلتنگی ست حس من هرچه که هست فکر تو در خاطرم هر لحظه هست
16-12-2012، 16:30
مشکل از تو نبود
از من بود با کسی حرف میزدم که سمعک هایش را پیش دیگری جا گذاشته بود . . .
16-12-2012، 16:32
حل شده ام
در تلخی عشق تو شیرین نمی خواهد شود این زندگی....
16-12-2012، 16:34
پشت ســــرم حرف بود
حدیــث شد میترســــم آیه شود سوره اش کنند به جعـــــــــل بعد تفسیـــرم کنند این جماعت نـا اهـــل...
16-12-2012، 16:37
عاشقم که شوی
دو بال عشق به من هدیه داده ای که تمامی جهان عشق را پرواز میکنم لطفا خسیس نباش...
16-12-2012، 17:07
کافیست کسی اسمم را صدا بزند
بعد از اسمم ویرگول بگذارد! کمی مکث کند و بگوید:خوبی؟ آن وقت هیچ نمی گویم،فقط از گریه منفجر می شوم!
17-12-2012، 10:43
دل سپردم
نه آوایی بود و نه ندایی چه غریبانه مردم نه چتری بود و نه بارانی از دورترین فاصله ها برایت می نویسم تا شاید خاطره نم خورده ات تازه شود از شکاف دورترین دیوارها تو را می نگرم تا دیده کور شده ام . . . اما نه تو از آن زمانی اما من توان دارم گاه نجوایی را که در این خانه نهان می گذرد در گوش جانها آواز بخوانم با چنین پنداری گاه گریان می خندم گاه خندان می گریم . ؟
17-12-2012، 12:59
گاهيـ وَقتها دلَمـ ميخواهد بگويمـ:
مَنـ رَفتمـ ؛ باهاتـ قَهرمـ ، ديگهـ تَمومـ ! ديگهـ دوستَتـ نَدارمـ ..... وچقدر دلَمـ ميخواهَد بشنَومـ: کُجا بَچهـ لوسـ !؟ غَلط ميکنيـ کهـ ميريـ ..... مَگهـ دستـ ِخودتهـ ؟ رَفتنـ بهـ اينـ راحتيـ نيستـ ! اما .... نميدانمـ چهـ حکمَتيستـ کهـ آدَميـ ؛ هَميشهـ اينجور وَقتها ميشنَوَد : بهـ جَهَنَمـ ... !!! | |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|