16-12-2012، 14:13
خیلی ها نفرین میکنن ... تلافی میکنن... اما نه ... نفرین من ... الهی اونی که دوستش داری تنهات نذاره ... تلافی من .... میرم تا به اون برسی ... سره راهت نباشم ... راستی ... قد من دوست داره ...؟
|
خودم را باور میکنم:... |
|||||||||||||||||
16-12-2012، 14:13
خیلی ها نفرین میکنن ... تلافی میکنن... اما نه ... نفرین من ... الهی اونی که دوستش داری تنهات نذاره ... تلافی من .... میرم تا به اون برسی ... سره راهت نباشم ... راستی ... قد من دوست داره ...؟
16-12-2012، 15:07
اعتــراف تلخــ ـي است
امـ ــا به جاي خالي اش بيشتــ ــر از خودش عادت كــ ــرده ام ...
16-12-2012، 15:28
وقتی که می رفتی، بهار بود …
تابستان که نیامدی، پاییز شد … پاییز که برنگشتی، پاییز ماند … زمستان آمد اگه نیایی، پاییز می ماند … تو را به دل پاییزی ات قسم می دهم … فصل ها را به هم نریز …
16-12-2012، 15:35
خدآییشــ اینـطوریـــ بــود حآلـــو روزمــــ
خدآییشــ حـقمهــ اگهـ بسـوزمــــ مـــنو از دستـ حرفآت خستهـ کردیـــ خدآییشــ بـد منــو وابستهــ کردیــــ آخهـــ تو مشکــلمــ رو میــدونستـــیــ خدآییشــ تو میـخواستیـــ میتونستیــ جوابــ مهربونیمـــ رو نـــدادیـــ نگــو نهــ قدرمـو نمیــدونستیـــ منـو از دستــ حرفآتــ خســتهــ کردیـــ خدآییشــ بـد منــو وابستهــ کردیــــ جــوونیمــ رو ازمـ راحتــ ربــودیـــ خدآییشــ اونــکهـ میگفتیــ نبودیـــ انصافمــ توی رفاقتــ کم گذآشتیـــ منهــ عآشقــ رو اصـلآ دوســ ندآشتیــ دلـ تنهآمـ کهــ رســمم بود بآ تـــو خدآییشــ مشکلــ از منــ بــود یآ تـــو ؟ ×××××××××××××××××××××××××
16-12-2012، 15:39
خـــــــیال کـــــــردی رفـــــــتی و تمـــــــام ؟!
پـــــــــــریـــــــدی و خـــــــــــلاص !؟ مـــــــن هرگـــــــز کـــــــوتاه نمی آیم ، می بینی . . . تا ابد دهانت از شعر های عاشقانه من سرویس است ...
16-12-2012، 15:39
گاهی وقتا اینقدر دلت بهونه میگره
که حتی خدا هم بیاد بغلت کنه آروم نمیشی دلت فقط با یه چیز آروم میشه دیدن اون و حس کردن دستای گرم و مردونه اش توی دستات
16-12-2012، 15:43
گفتــی : نفـــریــن میکُنــی ؟!
گـفتــم : نـه ، امــآ از خُــدا میخــوام هیچـکـس ، انــدازه مَــن دوسـت نــداشتــه بــآشـه . . .!
16-12-2012، 15:45
בلمـ میخواهـב کسے باشـב
«خوب» باشـב «مهرباטּ » باشـב « بس» باشـב همه ے ایـטּ بودטּ هایش فقط براے مـــטּ باشـב فقط براے مـــטּ ..
16-12-2012، 15:50
عاشقم...
عاشق کسی که تک تک سلولهای بدنش تقدس عشق را درک می کند
16-12-2012، 15:53
دلم یک دنیا تنهایی می خواهد
با یه عالمه تو و تمام گوشه کنارهای آغوشت... | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|