15-12-2012، 15:24
وقتی قرارمان پروانه شدن است ، بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند .
|
حدس تلخ خواستگاری... |
||||||||||||||||||||||||||
15-12-2012، 15:24
وقتی قرارمان پروانه شدن است ، بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند .
19-12-2012، 15:09
خوب می دانم هستی
در تک تک ثانیه هایم خوب می دانم دلگیری از من خوب می دانم دلت پر است دوست داری بغضت را بترکانی خوب می دانم دلت تنگ است برای آن وقت هایی که سرم را می گذاشتم روی شانه هایت گریه می کردم سبک می شدم به خواب می رفتم و فردا فراموش می کردم حال دیشبم را خوب می دانم بدی از من است نه از تو می دانم و گله می کنم می دانم و ناشکری می کنم خوب می دانم و باز هم می بخشی نادیده می گیری نشنیده می انگاری خوب می دانم اگر بخواهم همین امشب مرا در آغوشت می گیری و می خوابانی آرامم می کنی مثل آن وقت ها خوب می دانم بزرگیت را مهربانیت را خوب می دانم فقط کافیست بخواهمت آن وقت است که زمین و آسمان را بهم می دوزی
19-12-2012، 16:05
خیلی سخته گلت را در باغچه دیگری ببینی وزیر لب بگویی..
گل من باغچه ن مبارک...
20-12-2012، 11:42
نام من عشق است ایا
می شناسیدم؟ زخمی ام زخمی سرا پا می شناسیدم؟ با شما طی کرده ام راه درازی را خسته هستم خسته ایامی شناسیدم؟ راه شش صد ساله ای از دفتر حافظ تا غزل های شما ایا می شناسیدم این زمانم گر چه ابره تیره پوشیدست من همان خورشیدم اما می شناسیدم؟ پای رهوارش شکسته سنگلاخ دهر اینک این افتاده از پا رامی شناسیدم؟ می شناسند چشم هایم چهرهاتان را همچنانی که شما ها می شناسیدم؟ این چنین بیگانه از من رو مگردانید در مبندیدم به حاشا می شناسیدم؟ من همان دریایتان ای رهروان عشق رود های روح دریا می شناسیدم؟ اصل من بودم بهانه بود فرعی بود عشق قیس و حسن لیلا می شناسیدم؟ در کفه فرهاد تیغه من نهادم من من بریدم بیستون را می شناسیدم؟ مسخ کرده چهره ام را گر چه این ایام با همین دیدار حتی می شناسیدم؟ من همانم اشنای سال های دور رفته ام از یادتان یا می شناسیدم؟؟؟
20-12-2012، 12:34
* * *
* * * اینهمه قاصدک فوت کردم تا بگم بیادتم...
20-12-2012، 12:34
از دست دادن هر انسانی که دوستش می داشتم
آزاردهنده بود . گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست، این تجربه واقعی آزادی است : داشتن مهمترین چیزهای عالم بی آنکه صاحبشان باشی!
20-12-2012، 15:29
گل ها بسیار زیبااند.ولی باید مراقب باشی!بعضی از انها خار هم دارند و وقتی به دستت برخورد میکنند انوقت است که میفهمی چه بوده اند
![]()
20-12-2012، 16:35
برای دلم، گاهی مادری مهربان میشوم
دست نوازش بر سرش میکشم، میگویم: غصه نخور، میگذرد… برای دلم، گاهی پدر میشوم خشمگین میگویم: بس کن دیگر بزرگ شدی … گاهی هم دوستی میشوم مهربان دستش را میگیرم، میبرمش به باغ رویا … دلم ، از دست من خسته است…
20-12-2012، 20:39
زندگی باید کرد..گاه بایک گل سرخ گاه بایک دل تنگ
گاه باید رویید درپس این باران گاه باید خندید درپس این غم بی پایان
21-12-2012، 0:22
سوت پایان را بزن
من حریف هرزگی تو و احمق بودن خودم نمی شوم . . . ........................................ | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
چرا زنها خواستگاری شما را رد میکنند؟ |