13-12-2012، 16:59
چه تناقض تلخی شده ام...
دلم شور میزند، اما دستانم نمک ندارد...!
|
بــازی روزگـــار |
|||||||||||||||||
13-12-2012، 16:59
چه تناقض تلخی شده ام...
13-12-2012، 21:03
به تاوان دل شکسته ام ،
هزاران دل خواهم شکست؛ گناهش پای کسی که دلم را شکست
14-12-2012، 12:09
گاهی باید رد شد
باید گذشت گاهی باید در اوج نیاز، نخواست گاهی باید کویر شد با همه ی تشنگی منت هیچ ابری را نکشید گاهی برای بودن باید محو شد باید نیست شد گاهی برای بودن باید نبود گاهی باید سیگارت را برداری و رهسپار کوچه هایی بشی که خیلی وقته رهگذری ازش عبور نکرده گاهی باید نباشی تا لااقل یه جایی توی گوشه کنار این شهر دلی برات تنگ بشه…
19-12-2012، 15:20
به نام تنهایی
به نام کسی که نمی دانم کیست به نام کسی که آمد اما نمیدانم کی آمد و رفت؟ به نام کسی که روحم را برد. به نام کسی که نمیدانم کیست اما دلم را برد. به نام کسی که تنهایم گذاشت. به نام کسی که قصه ی عشق را برایم گفت. به نام کسی که گفت؟ عاشقم میشی؟ به نام کسی که قصه ی عشق را نوشت. اما... اما رفت به پایان نرساند قصه را به نام کسی که همدمم بود. اما رفت... اما مینویسم به نام خدا به نام خدایی که مونسم شد. به نام خدایی که قصه را برایم گفت و به پایان رساند قصه را. به نام خدایی که میدانم کیست وکجاست. به نام خدایی که تنهایم نگذاشت. به نام خدایی که جاودانه است. به نام خدایی که سرآغاز و پایان است.
19-12-2012، 15:32
هی بد نبود
20-12-2012، 11:43
تو می آیی تو می آیی
یقین دارم كه می آیی زمانی كه مرا در بستر سردی میان خاك بگذارند تو می آیی
20-12-2012، 17:31
چشمانت آسمانی بود ...
اما آسمانت مرا زندانی کرد ..... طوری که توانی برای بیرون کشیدنم از پشت میله ها نیست
20-12-2012، 19:57
دلــــ♥ـم .....
را بهــــــــــــ دریا سپردمـــــــــــــــ بهـــــــــــــ دستـــــــــــ موجـــــــــــ هایـــــــــــــ خروشانـــــــــــــــ اشـــ♥ـکــــ ..... هایمــــــــــــ را بهـــــــــــ جویبار سپردمــــــــــــ بهــــــــــ جویبار پاکـــــــــــ و روانـــــــــــــ غــــ♥ـم ....... هایـمـــــ را بهـــــــــــ اشکــــــــــــــ هایـــــــــــــ ابر بهـــــــــــــ قطرهــــــــــــ هایـــــــــــ بارانـــــــــــــ سپردمــــــــــــــ قلــــ♥ــبم...... را بهـــــــ دستــــــــــ تو سپردمـــــــــــــ تا آنــــــــــ را نشکنیــــــــــــــــــ احـــ♥ـساسم...... را بهـــــــــــ دستـــــــــــ باد و توفانــــــــــــ سپردمــــــــــــــــــــ زندگـــ♥ـی........ امــــــــ را بهــــــــــ دستــــــــــ خـــ♥ـدا سپردمـــــــــــ خـــ♥ـدا جونـــــــــ خودتـــــــــــ قشـــ ♥ـنگشـ کنـــــــ
تو روزگار رفته ببین چی سهم ما شد ...
از عاشقی تباهی از زندگی مصیبت از دوستی شکست و از سادگی خیانت .........
25-12-2012، 16:31
نگاهت کــــــافیست...
تا درهوای آمدنت بمیرم تـــــــــــو همیشه دعوتی! راس ساعت دلتنگی... | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|